Cześć!
Nie wiem czy już powstał tu taki temat , jeśli powstał to przepraszam ,ale szukałam i nic nie znalazłam:)
Nie wiem jak wy , ale ja bym z chęcią chciała żeby odbył się zlot V-lovers. Tyle ,że nie wiem jak go zorganizować i wgl:/ Co o tym sądzicie?
A ja myślałam, że Sara z Katowic, a ona z Wrocławia. Mieszają mi się miejscowości.
Ja to bym się mogła spotkać z zieloną i z Sylwią z Włocławka, której nicku nie pamiętam xd
Poza tym, jestem Justyna :)
Heloool ! Witamy <3
Marta, milo mi ^^
Ojojo fajnie tylko, ze em.. z całej Polski ? Trudno bedzie ;c
Heej :* Jestem Martyna ;) Mam pytania, pewnie innni Ci już je zadali, ale nie chce mi się szukać o_O
Ile masz lat? Jakie są twoje ulubione pary? Jaka jest twoja ulubiona postać? Hmm... Co jeszcze? Wogóle to opowiedz o sobie XD
Jeżeli chodsi o zlot, to myślę to, co pozostali, każdy z innej części kraju. Ale fajnie byłoby spotkać kogoś z was... Ktoś z Katowic lub okolic? Sorry, rozpisałam się ;)
Hej:) Jestem Laura. Mam 12 lat.Uwielbiam Leonettę , Marcescę :) Moją ulubioną postacią jest chyba Leon:) Hm... KOCHAM VIOLETTĘ! Chciałabym ,żeby odbył się zlot V-lovers.Bardzo , bardzo:)To chyba tyle;)
Też mam 12 lat <3 Moje pary to Naxi, Marceska, Leonetta, Germangie, Ramallga. Moją ulubioną postacią jest Fran ;) To tyle :D