Virgin River
powrót do forum 6 sezonu

Drama Spoiler

ocenił(a) serial na 6

No nie wytrzymam jak nie skomentuje. Tworzą cały sezon napięcie między Doc-iem a Everetem, rzucają oskarżeniami typu ,, ten chłopiec nie żyje przez ciebie". Człowiek czeka na jakąś mroczna tajemnice nowego tatusia a tu się okazuje, że chłopiec umarł bo coś mu się stało w czasie kiedy Doc pojechał ratować Evereta po wypadku.... Osłabłam. To jak ktoś zginie bo w tym czasie doktor pojedzie do zawału będzie to wina pacjenta? Serio? SPOILER alert - w życiu nie da się być w 10 miejscach naraz . Rozumiem tą nienawiść i napięcie w momencie gdyby potrącił kogoś po pijaku - można by wtedy rzucac teksty typu ,,nie wiesz jaki to zły czlowiek" ale tak? No idiota po pijaku się chcial zabić ale żeby potwór?

ocenił(a) serial na 8
No_nie_

Tak to podkręcali że myślałam że kogoś zabił, w tym sezonie jest sporo takich baboli naciąganych.

stenka30_Kowalska

Zgadzam się , też myślałam że on zrobił komuś cos strasznego a okazuje się że chciał zrobić sobie … i przez to nie rozmawiali z Doc 20 lat? Totalny bezsens. A wystarczyło wyjaśnić … mnie i tak najbardziej interesuje wątek Brody’ego. Bo chyba u Mel i Jacka wszystko jest jasne…