Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy (2022)
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy: Sezon 1 Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy sezon 1, odcinek 4

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy | Wielka woda

The Great Wave 1h 11m
5,6 2,5 tys. ocen
5,6 10 1 2495
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum s1e4

Świetny odcinek

ocenił(a) serial na 10

Bardzo dobry odcinek. Nie rozumiem złych ocen i komentarzy. Dla mnie 10/10.

ocenił(a) serial na 3
sojkas90

Można zatem przypuszczać, że w ogóle nie wiele rozumiesz.

ocenił(a) serial na 10
Wake_up_sheep

Twoj komentarz nie wnosi nic do dyskusji. Jeżeli to była próba zabłyśniecia intelektem lub pokaz ciętego jezyka to współczuję... Niestety, nie każdy jest erudytą, więc nie ma sensu udawać kogoś kim się nie jest. Ludzie prostsi tacy jak ty również są potrzebni na tym świecie.

ocenił(a) serial na 3
sojkas90

Do dyskusji? I niby Ty jesteś odpowiednio predysponowany, by brać udział w merytorycznej dyskusji na argumenty? Zakładasz nowy wątek i bez choćby cienia uzasadnienia oceniasz ten odcinek najwyżej jak się da, a jedynym przebłyskiem pozbawienia fałszu swojej wypowiedzi jest wspomnienie, że nie rozumiesz, a w następnej, że nie ma sensu udawać kogoś kim się nie jest, Tak więc albo przestań udawać trolla bo zupełnie Ci to nie wychodzi albo obnażaj się dalej.

ocenił(a) serial na 9
sojkas90

Bo to zorganizowany hejt małych ludzi przeciwko tytułowi. Im jest wszystko jedno co oglądają, i tak dają 3.

ocenił(a) serial na 3
krisswkrisw

Popisałeś się wypisywaniem bzdur, a teraz może również pokusisz się o uzasadnienie - dlaczego uważasz ten serial za bardzo dobry?

sojkas90

teoretycznie tego sie nie dalo zepsuc, tworcy mieli ogromny budzet i gotowy piekny ciekawy swiat tolkiena a jednak -_-"
aktorzy bardzo irytuja, najbardziej glowna bohaterka a momentami ten serial jest tak glupi, ze mam ochote wylaczyc w polowie odcinka
myslalem ze juz nic nie pobije tego jak ta elfka wyskoczyla ze statku zeby przeplynac ocean ale 4 odcinek to jest dno, jak ona pokonala i wepchnela do celi 4 uzbrojonych rycerzy albo jak w ostatnim momencie pojawil sie ten czarny elf i uratowal tego chlpca a ledwo go wypuscili z niewoli. skad on wytrzasnal ten elfi luk, strzaly i miecz? i dlaczego jak uciekali od orkow to sie zatrzymali na polanie? wiedzili ze slonce wyjdzie? chcieli zaryzykowac i oberwac strzala?

użytkownik usunięty
sojkas90

Amazonka irytuje. Czwarty odcinek uświadomił mnie, że absolutnie każdy aktor biorący udział w tej produkcji jest mierny. Logiki tu kompletnie nie ma. Dialogi to tragedia... Okazuje się, że wszystkie lokacje są zrobione na jedno kopyto. Kostiumy plastikowe, drukowane w drukarkach 3d. To jak wyglądają elfy wola o pomstę. Chciałbym żeby choć trochę mi się spodobało. Z każdym odcinkiem jest tylko gorzej. Jakimi debilami i muszą być ludzie odpowiedzialni za tą produkcję. Mieć górę złota, gotowy scenariusz i to zepsuć....to chyba tylko Amazon może na to odpowiedzieć.

ocenił(a) serial na 5
sojkas90

Najgorszy odcinek z wszystkich dotychczas.