Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum 2 sezonu

Jak w temacie, ogólnie bardzo mi sie podobał, ale cierpi na to samo co Hobbit. Dopasowuje sie klimatem do starej trylogii ale tam pomimo ciężkiego klimatu o dziwo lekko film leciał bo każda sekunda na wagę złota w filmie, a tutaj spowolnione dłużyzny bo mogli ale oceniając całość super.

ocenił(a) serial na 3
lucak22

może jakby to przemontowali z 16 godzin do 3 to dałoby się ogladac? :D

ocenił(a) serial na 10
tallis1___

Ach, te pokolenie tiktoka...Ewidentne problemy ze skupieniem uwagi.

ocenił(a) serial na 3
WhiteDemon

3 godzinny film to nie jest poziom skupienia typowy dla pokolenia,którego mózg jest przywykły do minutowych filmików :D

ocenił(a) serial na 3
WhiteDemon

ten serial zrobiono dla pokolenia tiktoka - ponieważ logicznośc tego serialu, jego sens jest jak paczłork - ma on sens przez 2, 3 sceny, czyli tyle ile tiktokowe mózgi ogarniają :D a nastepne sceny już nie są spójne z poprzednimi.

ocenił(a) serial na 10
tallis1___

Odwrotnie. Ten serial ma zbyt szeroką i złożoną perspektywę. Tu trzeba nie tylko mieć dużą fanowską wiedzę o lore, ale "nerdowską" umiejętność jej łączenia ze sobą. Wiedza z filmiczków na tiktoczku czy jutubku niestety jest tak okrojona że często nie wystarcza.

ocenił(a) serial na 10
lucak22

Heh, ja mam troszkę inaczej. Dla mnie serial rewelacyjny, ale wszystkiego jest za mało i za krótko! Potrzebowałabym z 10 sezonów tego serialu żeby czuć się prawdziwie ukontentowana i "najedzona" jako fanka Legendarium Tolkienowskiego...;)