Włatcy Móch: One (2024)
Włatcy Móch: One: Sezon 1 Włatcy Móch: One sezon 1, odcinek 4

Włatcy Móch: One | Jondro w Ciemności

Jondro w ciemności 20m
6,2 119  ocen
6,2 10 1 119
Włatcy Móch: One
powrót do forum s1e4

Nie wiem czemu ale ten odcinek mi się naprawdę był spoko, Szczególnie lubię ten wątek nauczyciela geografii i stworzenie przez Czesia (i "części" Anusiaka) nowej planety xD
No ale szkoda że dopiero 4 odcinki wyszły i tylko jeden z nich jest dobry.

ocenił(a) serial na 8
SERNIK_Z_RODZYNKAMI

No nie rób sobie jaj. 3 odcinek był ekstar. Czesio dżihadysta i pocisk po Kolonko. (kiedyś go oglądałem, ale potem się zbłaźnił i cieszy mnie że po nim jadą)

ocenił(a) serial na 5
knocun1

Mi się szczerze nie podobał, ale każdy ma swoje gusta i guściki

ocenił(a) serial na 5
SERNIK_Z_RODZYNKAMI

Mi się 4 odcinek naprawdę nie podobał. Ale skoro tobie tak to ok. Każdy ma swój gust, ale możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z tym nauczycielem od geografii?

ocenił(a) serial na 8
Mariusz_Semeniuk

Nauczyciel od geografii był miękki i delikatny nie budząc żadnego szacunku wśród uczniów oprócz Czesia który jest uczuciowy. Po tym jak Czesio użył jądra Anusiaka (czyli symbolu męskości) tworząc planetę której powstania świadkiem był nauczyciel, magiczna siła tej planety w niego uderzyła po czym głos mi się zmienił na niższy. A z charakteru zaczął być twardszy i budzący szacunek swoją postawą. Można to w skrócie uznać za to że zyskał jaja;)

ocenił(a) serial na 5
Creepster_1322

Czyli mam rozumieć że śmiali się z niego bo nie miał jaj? Mogli to uniaczej pokazać w odcinku... jak dla mnie słabiutki odcinek

ocenił(a) serial na 8
Mariusz_Semeniuk

Mi tam się podobało za to czym jest ale ogólnie każdy ma swoje zdanie:D