PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56637
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

HUMOR DLA IDIOTÓW

ocenił(a) serial na 1

Próbowałem obejrzeć pare odcinków na youtube i naprawde nie wiem co może być zabawnego w 4 gościach robiących z siebie idiotów. Gdyby były tu jakieś zabawne podteksty, ale to jest po prostu GŁUPIE. Ogólnie całość uważam za nieudolną próbę odtworzenia klasyki gatunku, czyli The Simpsons i Southpark.

moja ocena 1/10

p.s. Bez wyzwisk prosze, jeżeli chcecie mnie przekonać do zmiany zdania podajcie jakieś SENSOWNE argumenty.

ocenił(a) serial na 10
tomi2008

Człeniu, chyba naćpałeś się za dużo cracku, że tak piszesz! Podteksty w tym serialu są zarąbiste a ty nie masz żadnego poczucia humoru... A te niby klasyki "The Simpsons" a w szczególności "Southpark" to są beznadzieja... W tych nieudolnych amerykańskich produkcjach nie ma nic śmiesznego- same wrzuty na starą albo jakies banialuki. Tylko zaniżasz ocene Cześka i spólki. Pozdro i przebadaj sie na wszelki wypadek.

ocenił(a) serial na 10
tomi2008

"4 gości robiących z siebie idiotów" to mi raczej pod Jackassa pasuje. Jeśli nie byłeś w stanie dostrzec w serialu podtekstów to już nie wina serialu bo wystarczy się skupić trochę i podtekst jakoś się znajdzie. A to coraz powszechniejszym wątpieniu dzieci w istnienie Boga (odcinek Męmento Mori) tudzież obawa społeczeństwa przed wprowadzeniem Euro, dręczenie przez starszych w szkole itp. Nikt nie wymaga, byś polubiał ten serial, ale nazywanie tego serialu głupim i określaniu jego humoru dla idiotów jest trochę nie na miejscu. Wbrew pozorom pod maską lekkiego humoru, wyzwisk i błędów ortograficznych ten serial ma kilka wartości.Pozdro.

tomi2008

Całkowicie się z tobą zgadzam.Nie wiem jak mogą śmieszyć takie teksty jak : np. Ona nie ma wacka - bezsensu! w takich momentach próbują być śmieszni ale im to nie wychodzi.Na szczęście są ludzie którzy uważają podobnie. I nie wiem czym tak wszyscy się podniecają!
A więc solidarnie 1/10 :)

użytkownik usunięty
tomi2008

Jesteś spoko myślę tak samo o tej szmirze jak ty

użytkownik usunięty
tomi2008

użytkownik usunięty
tomi2008

ocenił(a) serial na 1
tomi2008

Popieram!Ta "komedia"jest żałosna nawet gorsza niż "Lazy Town"Bezkonkurencyjnie pierwsze miejsce na mojej liście najwiekszych szmir telewizyjncyh.Wielkie GÓWNO dla niedorozwiniętych:neipoprawna fleksa,banalny dubing i rażące błędy orttograficzne. Nie rozumiem jak można się podniecać czymś takim.I proszę łapy z dala od "The Simpsons" vo to jest klasyka tak samo jak np "Epoka lodowcowa'.To jest śmieszne a nie jakiś idiotyczny Czesiu.Żal.PL1/10

tomi2008

włatcy móch to kreskówka dla porządnych ludzi.śmieszne teksty.jak można nie lubić włatców móch

ocenił(a) serial na 1
maxior

aha tak samo można jak i nielubic serialu

ocenił(a) serial na 1
tomi2008

1/10

głupi serial dla głupich ludzi. ludzi którzy rysują i wklejają wszędzie postać niejakiego czesia i udają jego zje*any głos. ludzi którzy porozumiewają się żałosnymi tekstami typu "ona nie ma wacka". ludzi którzy zamiast porządnej komedii, aby się pośmiać wybierają właśnie to gówno.

jatuginemamo

serial wcale nie dla głupich.
włatcy móch to jest super prawdziwa komedia.
śmieszne teksty.

tomi2008

Muszę przyznać, że podobnie jak większość osób wypowiadających się powyżej początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tego serialu. Jednak musiałem empirycznie, tzn. oglądając kilka odcinków stwierdzić, że jednak nie miałem racji. Wspomnieć trzeba, że obejrzenie jednego odcinka może nie wystarczyć, żeby zrozumieć, o co Twórcy chodziło... A chodziło właśnie o to, żeby pokazać świat bez upiększania, a nawet bardziej "pobrudzony" niż jest. Chodzi o to, by dorośli, którzy jeszcze tego nie wiedzą dowiedzieli się, że dzieci dorastają w świecie, gdzie z powodu wielu czynników ich wiedza, słownictwo, zasady, którymi się kierują w życiu są coraz bardziej wynaturzone, zakrawają wręcz o groteskę i kpinę, która jest wszechobecna w serialu. Serialu, w którym mamy kilka różnych rodzajów humoru, czasem osobno, czasem splątane, raz wyższych lotów, innym razem przyziemny... Nie każdego śmieszą teksty w stylu "Ona nie ma wacka? - Bez sensu". Ale nie można zapomnieć, że trzeba patrzyć na to z punktu widzenia dziecka. A dla młodego chłopczyka takie odkrycie, niezależnie w którym momencie życia może być zaskakujące i mając podświadomą potrzebę emocjonalnej reakcji może sobie wybrać np. śmiech.

Podsumowując, po mojej wypowiedzi można stwierdzić, że jestem jakimś zagorzałym fanem Włatców. Wbrew pozorom to nie prawda, nie uważam serialu za arcydzieło, bo nim nie jest. Jednak ma kilka ciekawych wartości, dla których warto obejrzeć choćby kilka odcinków z czystej ciekawości, a nuż okaże się, że nie taki Diabeł straszny jak Go malują;-)
Jedynie osobom całkowicie pozbawionym humoru odradzam. Czekanie na momenty, w których występuje jakiś "przekaz" mogłoby ich zanudzić.
Rozpisałem się troszkę więcej niż planowałem, jeśli spotkam się z krytyką, liczę na konstruktywną.

Rincek

cóż za mądra wypowiedź.. ;D

nie którym sie to podoba a nie którym nie.Jednakże jestem w tj drugiej grupie.Uzasadniłam to już w mojej poprzedniej odpowiedzi.
co prawda nie jestem taka żeby od razu przezywać fanów po tym co napisze to może odrobinkę ;D ale i tak mnie wkurza jak np.w szkole sie podniecają jakimiś pioseneczkami,śpiewają je,naśladują głosy.
bez przesady.

ocenił(a) serial na 2
Natalie_9711

Co do serialu - maiałam okazję obejrzeć parę odcinków i nie podoba mi sie. Teksty, które chyba miały być śmieszne wywołują u mnie tylko zażenowanie i dziwną minę pod tytułem "o co kaman?". Może nie rozumiem głębszeo przekazu, może po paru wyrwanych z kontekstu odcinków nie da się odszukać drugiego dna. Ogólnie mówiąc nudziłam się oglądając i może z 2 razy dotrawłam do napisów końcowych.

PS
Parę słów do Natalia9711 - "co prawda nie jestem taka żeby odrazu przezywać fanów" tiiaaaaaaa uważaj bo Ci uwierzę.

Musze CI chyba przupomnieć parę Twoich zdań napisanych w tylko jednym temacie dotyczącym Władcy Pierścieni.

A...co do "szpanujących tekstami"...hm...?
"odwalcie się w końcu"
"spójrzcie na siebie"
"tak możne ktoś być tępym ale to tylko ty i twoja wioska!"
"Wiesz "dzieciaczku""
"Nie jest po za logiką choć ty już tam nie sięgasz swoją"
"chyba sie za dużo na oglądałeś trollu!"
"jakiś problem?!! "
"Wal się"
"tak się podniecacie tym nie??"
"bolał brzuch z śmiechu z waszych odpowiedzi"
"brzydzę się takimi filmami"
"Spieprzaj na bambus"
"twoi znajomi są głupi"

Natalio Twoja hipokryzja i dwulicowość mnie szokuje.

Melatonina

Krótko mówiąc: ten serial to totalne gówno.

ocenił(a) serial na 1
BarEET

Dokladnie. Najgorsze gowno! Jeszcze tytul z bledami ortograficznymi. To moze smieszyc tylko typowego polaczka, dresa co stoi pod blokiem i sie smieje bo przezwal bezdomnego, albo ukradl komus 10gr
Zal.pl
1/10

Melatonina

Chodzi mi o fanów tego a nie twoich ukochanych "władców pierścieni"
nawet maja coś wspólnego - taki sam początek i sens ;p

tomi2008

włatcy móch to genialny serial dla porządnych ludzi.
jeśli kogoś nie śmieszy ten serial, to niech przełączy sobie na jakieś głupoty typu: m jak miłość,klan czy złoto polscy.
ocena 10/10

tomi2008

żałosna bajka dla idiotów 1/10 szkoda że nie ma 0/10 bo bym najchętniej taka ocenę dała

ocenił(a) serial na 10
deezly

Ale ludzie jesteście porąbani!!! Skoro tak nie lubicie Władców móch to po kiego grzyba piszecie tu na forum. Won stąd i gadajcie o tym miedzy sobą, powalone dekle. Żal...

ocenił(a) serial na 1
pete10

Powalonym deklem to jesteś ty jeśli lubisz to gówno ;)

jatuginemamo

Ten film jest skierowany dla ludzi, którym imponuje taki bezmózgi Czesio i jego kretyńska banda. Niektórzy ludzie (np. Pete10) znaleźli sobie wśród nich idoli i próbują ich naśladować. Kiedy słyszę jak jakaś osoba cytuje teksty któregoś z tych kretynów to nóż mi się otwiera w kieszeni.

Do pete10: Twój sposób pisania i obrażania innych odzwierciedla to co myśle o fanach "Władcach móch"

ocenił(a) serial na 2
adamo0010

wedlug mnie wlatcy moch to bzdura ale nie zgodze sie ze dla glupich ludzi bo jakims cudem prawie wszyscy moi znajomi od najglupszych po najmadrzejszych to lubia

ocenił(a) serial na 10
adamo0010

Nie ma sensu z wami w ogóle dyskutować... Pisałem, że jak ktoś nie lubi władców.. to niech tu nic nie wpisuje. Czy ja pisze do ludzi czy do błaznów??!! Na całym forum tu piszą, że ten serial jest albo fajny albo beznadziejny. Jedni lubią to inni co innego. Ale i tak większość Polaków ogląda ten serial, bo był hitem gdy wszedł na ekrany telewizorów oraz później. Skoro kolega "kowal17" pisze, że jego znajomi od najgłupszych do najmądrzejszych oglądają ten serial, to znaczy, że ludziom się to podoba. Nie ważne kto to ogląda, ale ogląda. Twórcy Władców zrobili b. dobrą robotę i mają z tego niezłe zyski. A jestem pewien na stówę, że znaczna większość naszego społeczeństwa lubi takie głupoty w telewizorze, nawet i ja. A ci co wypisują tu obraźliwe teksty do tego serialu, są po prostu zazdrośni albo cuś, nie wiem, nie rozumiem niektórych.

pete10

Tak Pete jestem cholernie zazdrosny że nie mówie nikomu teksty typu: "Ona nie ma wacka!", "Nie ma srania po gałęziach", "...W pyte". Naprawade bardzo inteligentne słownictwo. Nie wiem co za palant układa takie dialogi. ...A co do tego że piszemy na forum to chyba po to ono jest? Po to jest forum żeby sie na nim wypowiadać.

ocenił(a) serial na 10
adamo0010

Co ty koleś(adamo0010), w epoce kamienia łupanego się wychowałeś, czy co?!! A kto powiedział, że masz takie teksty komuś mówić? Ktoś ci każe? Wkurza mnie takie gadanie... A może takie teksty wymyślili, żeby było coś nowego, a nie np takie pierdzielenie jak w "South Park", że są ciągle wrzuty na starą itp.! To po co takie coś oglądasz jak ci się nie podoba? Przełącz na radio maryja <lol>.

pete10

Twoje wypowiedzi na forum pokazują tylko twój brak poszanowania dla innych ludzi. Myślę że po obejrzeniu twojego pożal się Boże serialiku, będziesz mówił tymi ich beznadziejnymi tekstami i nie będziesz nawet tego kontrolował. Dlatego uważam, że "Włatcy móch" mają zły wpływ na dzieci, a ty jesteś tego żywym dowodem. Obrażasz serilae "South Park" lub "The Simpsons", nie pozwalasz powiedzieć na "Włatcy móch" złego słowa. Nie pomyślałeś może, że na forum jest jakaś osoba, która jest takim fanem South park albo the simpsons, jak ty Włatcy móch? Może im też sie nie podoba że ty obrażasz ich ulubiony serial.
Napisałeś: "To po co takie coś oglądasz jak ci się nie podoba? Przełącz na radio maryja <lol>.
Już odpowiadam. Koledzy namawiali mnie do obejrzenia tego serialu. Po obejrzeniu jednego odcinka powiedziałem sobie: OK, może trafiłem na jakiś beznadziejny odc. Po obejrzeniu drugiego odcinka powiedziałem sobiue DOŚĆ!. Co do tego radio Maryja to tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że "Włatcy móch robią z ludzi kretynów. Nara

ocenił(a) serial na 10
adamo0010

Natomiast twoje wypowiedzi są żywym dowodem na to, że są tacy jak ty, którzy nie mają poczucia humoru... Owszem, przyznaje, moje obraźliwe teksty są nie na miejscu, ale jak patrze jak niektórzy wypisują takie bzdury, to aż żal... Jeśli koledzy cie namawiali do obejrzenia odc serialu tzn, że według nich jest fajny, albo przynajmniej warty obejrzenia, a tobie sie nie podoba i piszesz,że jest beznadziejny, no to tylko może znaczyć, że jesteś jakimś lamusem. Pewnie jestes odmieńcem wśrod znajomych. Nie ma co dłużej pisać... Nara i God bless you!

pete10

Następny próbuje promować tekst. żenada

Na szczęście ciesze się że jest grupka która uważa iż to jest ""Humor
dla idiotów" choć w szkole się jeszcze z tym nie spotkałam ...

pete10

do Pete10 - filmweb jest po to by każdy mógł wyrazić swoją opinie a jak
zauważysz znajdujesz się w temacie "HUMOR DLA IDIOTÓW" więc nie dziw się takich odpowiedzi

tomi2008

Wiesz co???w temacie obyło się bez wyzywania tych osób,którym to się podoba.Mnie się to podoba z kilu względów.Po pierwsze jest to parodia szkół w Polsce,nawyków Polskich.Mnie się podoba przedstawienie tego i podjęcie decyzji nakręcenia w ogóle czegoś takiego.Mnie się to podoba i podobało.Jednak przyznam,że z serii na serie jest gorzej.Jednak są w tych seriach odcinku lepsze od pierwszych.SERIO!!!!
O Boże.Jeszcze nie zacząłem Cię wyzywać,no trudno.Będę miły :P

Pif_Paf

No i dobrze ;P

a co do tych "nawyków Polskich" to ja wstydziłabym się niektórych tekstów zw e strony filmu...
świadczyłoby to tylko po prostu o chamstwie

ocenił(a) serial na 10
Natalie_9711

Amerykanie jakoś się nie wstydzą takich tekstów jakie są wymawiane np. w "South Park" czy innych. Więc dlaczego ty masz się wstydzić tekstów z polskiego serialu? Nie są bardziej obraźliwe jak z south parka: wrzuty na starą albo inne pierdoły- normalnie żałosne. Popieram Pif_Paf'a co do jego wypowiedzi. Nakręcenie Władców moch bylo klasykiem, czyms nowym i innym w naszym kraju.;)

pete10

Bo to przecież Ameryka...
wiadomo czego się po nich spodziewać a po co poniżać Polskę?

ocenił(a) serial na 1
tomi2008

Powiem tak, kreskowka pewnie dobra,ale dla niezbyt rozgarnietych dzieci. Dzisiaj wlasnie uslyszalam od kuzyna (8lat)ze ten serial jest super, jest od 16lat ale on ma to w dupie. Oglada go tez moja 12letnia siostra cioteczna no i oczywiscie uwaza ze jest sUpEraŚŚśnY ! ;) No coz serial przeznaczony dla troszke innych widzow niz south park ;]

ocenił(a) serial na 3
tomi2008

Ja również 'próbowałam' to obejrzeć, -nie chciałam od początku czegoś skreślać, tylko dlatego, że na pierwszy rzut oka wydaje się głupie i nieśmieszne. Obejrzałam cały pierwszy sezon, jednak zdania zbytnio nie zmieniłam. (Że już nie wspomnę, o tej paskudnej, szarej grafice, która jak na XXIw. działa na mnie jak płachta na byka. Nie wymagam wiele od takich bajeczek, ale styl rysunku jest kompletnie tragiczny; i nie nasyca mnie strwierdzenie "bo to miało tak być, to jest tak specjalnie").
W porównaniu do South Park, czy Simpsonów, WM jest dla mnie tylko marną i nie do końca udaną karykaturą.
Jednak fakt jest faktem, że każdy ma inne poczucie humoru, jedni lubią inteligentne żarty, inni głupie, jeszcze inni ironiczne itd., dlatego jednym może się to podobać a inni uważają WłaTców za kompletną szmirę.
Rzecz gustu.

ocenił(a) serial na 10
magvalley

A ja jestem więcej niż pewny, że większość Polaków lubi "Władców", a ci, którzy wypisują te obelgi o nich na tym forum, chcą zniechęcić do oglądania tego serialu. Takie jest moje zdanie z tego co tu wszystko wyczytałem.

ocenił(a) serial na 4
tomi2008

Ale się kłócą, jak dzieci. Jedni piszą, że ten serial jest zajebisty, a drudzy, że jest beznadziejny. Włatcy Móch, to serial, który pokazuje życie ośmiolatków, jakie może być naprawdę. Chociaż ten serial to już faktycznie dno. Kiedyś ten serial był rewelacyjny, a teraz to tasiemiec. Włatcy Móch, niestety nie dorastają South Parkowi do pięt. Włatcy móch, byli świetni za 1 i 2 serii, a dalej to już totalne dno.

moja ocena 4/10 dla tego serialu. Daje 4/10 za te pierwsze dwa serie, które tylko ratują ten serial.

A co do tych, co mówią że ten serial to dno, to mają prawo tak pisać, bo komentarz jest po to, aby swoją opinie wyrazić. To już komuna nie jest, że były same pozytywne opinie, na temat czegoś. Ludzie, gdyby były tylko pozytywne opinie na jakiś temat, to świat byłby nudny i nieciekawy.

ocenił(a) serial na 10
szpszakal123

Absolutnie się nie zgodzę, że Włatcy Móch nie dorastają South Parkowi do pięt! Jest zupełnie na odwrót. Co jest śmiesznego w głupim amerykańskim humorze??!! (Ciągle jakieś beznadziejne wrzuty na starą itp.)
Jeśli sie komuś podoba taki humor to ma albo coś nie tak z głową albo ma pusty umysł. Sorry za te obraźliwe epitety ale sądzę, że nie tylko ja tak myśle...
Wracając do Włatców Móch to owszem, pierwsze 2 sezony były najlepsze, potem juz nie bylo tak cacy, ale nie jest tak tragicznie, nie przesadzajmy. Każdy serial, czy najgorszy czy najlepszy kiedyś się nudzi jeśli jest za długi.

pete10

pete10 powtarzasz się co jest śmiesznego w Amerykańskim humorze ? bardzo dużo rzeczy tylko najpierw trzeba ten humor zrozumiesz bo to nie jest humor dla idiotów beż urazy.Włatcy much to świetny przykład klozetowego humoru i to także dobry przykład tasiemca a co jest śmiesznego w tekstach ? "Ona nie ma wacka" albo "ładnie pachniesz jak kiełbaska" to dla według ciebie jest dobry humor ? South Parku nie śmieją się z byle czego w każdym odcinku South park jest jakieś przesłanie i jakiś morał a w włatcach tego nie ma a jak jest to tylko w niektórych odcinkach ale każdy ma swoje zdanie

ocenił(a) serial na 10
Kamiloonn

Nie no, jak czytam to badziewie co napisałeś Kamiloonn, to nóż się w kieszeni otwiera! Powtarzam się cały czas, bo tacy dziwni ludzie jak ty nie pojmują świata takim jaki jest. Jakie niby przesłanie nosi "South Park"? Niby to np. jak Saddam Hussain ru**a się z diabłem albo ciągle te ludziki na siebie zemszczą i wrzucają na starych?!! Ten serial jest chory!
Ja tu widzę, że ciągle ktoś przytacza tekst: "ona nie ma wacka". Przecież ten tekst pojawił się tylko RAZ! A wy piszecie to jakby pojawiał się w każdym odcinku albo jakbyście oglądali tylko ten odcinek...!
Normalne dziecko gdyby powiedziało:"Ona nie ma wacka", to nie było śmieszne tak jak piszecie, ale to powiedział Czesio, postawć specjalnie wykreowana(dokładniej już chyba nie muszę tłumaczyć).
I znów muszę się powtórzyć. Stwierdzam, że south park to serial dla idiotów typu amerykanie. Ich to śmieszy, ale jeśli was Polaków bawi takie coś to współczuję. No chyba, że chcecie się podlizać amerykanom, tak jak komisja Nobla - Barackowi Obamie, to już Wasza sprawa.
Czekam na dalsze komentarze.

pete10

Czy 10 w twoich nicku to twój wiek najwyraźniej tak.Jakie przesłanie ma South Park ? różne to zależy odcinka bo w każdym odcinku jest poruszany inny temat w włatcach pełno było idiotycznych dialogów tak idiotycznych ze aż żałosnych.Co masz do Amerykańskiego humory ? uważam ze Amerykański humor jest jednym z najlepszych razem z Brytyjskim Humorem.Włatcy much miał być serialem dla dorosłych a wyszedł serial dla dzieci w wieku 12 lat South park to serial dla bardziej dojrzałej widowni Podsumowując jeśli bawi się klozetowy humor i lubisz głupkowate teksty to serial jest dla ciebie jednak jeśli wolisz humor bardziej ambitny objeździj south park i inne amerykańskie seriale komediowe.A ciałem ci przypomnieć ze South park fanów na całym świecie tylko Polacy jarają się taką tandeta jak władcy much

ocenił(a) serial na 10
Kamiloonn

Kamiloonn! Ty masz chyba jakiś problem. Skoro aż tak bardzo nienawidzisz wladców, to po ch*j się udzielasz i chcesz każdego zniechęcić do serialu?!! Ja nie wchodzę na forum South Park'u i nie piszę, że to tandeta itp itd. Więc jak lubisz pisać, to pisz listy, może ktoś odpisze<lol>. Co do seriali amerykańskich, są też fajne np.: "Friends" czy "Domowy front" albo młodzieżowy "Drake i Josh". Z angielskiego humoru śmieszny jest głupkowaty Jasiek fasola albo dla ponad 20-latków "Coupling". Więc jak widać nie zachwycam się byle jakim humorem oraz nie uważam, że Władcy są byle jakie.
I jestem pewny, że większość Polaków lubi Czesia i spółkę. Pewnie znowu się powtarzam, ale to dobrze. Może Ci przeciwnicy serialu w końcu załapią, że nie tylko wy możecie sie wypowiadać jakkolwiek.

ocenił(a) serial na 10
Kamiloonn

Kamiloonn! Ty masz chyba jakiś problem. Skoro aż tak bardzo nienawidzisz wladców, to po ch*j się udzielasz i chcesz każdego zniechęcić do serialu?!! Ja nie wchodzę na forum South Park'u i nie piszę, że to tandeta itp itd. Więc jak lubisz pisać, to pisz listy, może ktoś odpisze<lol>. Co do seriali amerykańskich, są też fajne np.: "Friends" czy "Domowy front" albo młodzieżowy "Drake i Josh". Z angielskiego humoru śmieszny jest głupkowaty Jasiek fasola albo dla ponad 20-latków "Coupling". Więc jak widać nie zachwycam się byle jakim humorem oraz nie uważam, że Władcy są byle jakie.
I jestem pewny, że większość Polaków lubi Czesia i spółkę. Pewnie znowu się powtarzam, ale to dobrze. Może Ci przeciwnicy serialu w końcu załapią, że nie tylko wy możecie sie wypowiadać jakkolwiek.

pete10

pete10 udzielam się tutaj bo to jest forum dzieciaku na forum każdy może wyradzić swoje zdanie.Mogę się założyć ze większość Polaków woli coś bardziej ambitnego niż władcy much bo co jest śmiesznego w włatcach much ? co jakiś czas trafia się moment co jest śmieszny i ten moment tak szybko mija jak się pojawił.Włatcy much to humor dla dzieci które śmieją się z byle czego.Lubię głupkowate komedie ale włatcy są żałosni nie dziwię się ze tylko dzieci jarają się tą kupą

ocenił(a) serial na 10
Kamiloonn

Słuchaj koleś, skoro chcesz się założyć to sie załóż!! Przyjmuję zaklady, tylko kto Ci to udowodni, że we władcach móch nic nie jest śmiesznego!
Ludzie lubią ambitne rzeczy to sprawa oczywista. To po co by kręcili tyle odcinków gdyby to było beznadziejne??!! Nad tym się zastanów i wymyśl coś sensownego, bo nie moje a twoje wypowiedzi są bezpłuciowe. I sam jesteś żałosny, że zacząłeś tu pisać na tym forum.........

pete10

Po co kręcą tyle odcinków może dla kasy włatcy dobrze się sprzedają dużo na nich zarabiają .A za to twoje wypowiedzi to wyższa filozofia jesteś typowym dzieciakiem co uważa ze wie wszytko skończ podstawówke to pogadamy.Takie dzieci jak ty powinny mieć ograniczony dostęp do internetu bo tylko woda z mózgu im się robi.

ocenił(a) serial na 10
Kamiloonn

No i kto tu jest dzieciak! Czy dzieciak z podstawowki potrafiłby przeciwstawić się twoim wypowiedziom?! Pewnie za dużo naoglądałeś się South Park'u skoro tak piszesz koleś.
Wracając do tematu, skoro tak dobrze się sprzedaje to znaczy, że ludzie to lubią. Aż takie to trudne do zrozumienia?!

ocenił(a) serial na 10
pete10

to jest zajebiste i korpka. pozdrawiam fanów włatców móch

ocenił(a) serial na 3
Kamiloonn

Zgadzam się z Kamiloonn'em, South ma przynajmniej jakieś przesłanie. Po tym, co napisałeś pete10 wnioskuję, że obejrzałeś tylko film pełnometrażowy South'a, a nie normalne odcinki, co poważnie dyskredytuje Cię w dyskusji.
Bo fakt jest faktem, że odcinki są o niebo lepsze od całego filmu. I pytasz o przesłanie? Każdy odcinek w jakiś sposób ośmiesza hipokryzję masy (nie narodu) amerykańskiej. Nie trzeba być znawcą socjologi amerykańskiej, żeby wiedzieć, jak tam się niektórzy zachowują (szczególnie jeśli chodzi o masy). South przedstawia to trochę w krzywym zwierciadle, jednak wystarczająco dobitnie (jak choćby panika i obsesja Amerykanów na punkcie Saddama). Dlatego jest to śmieszne w sposób inteligentny -wytyka ludziom własne, zakorzenione wady, do których tak naprawdę nie chcą się przyznać. I właśnie dlatego, jest to serial dla dorosłych, bo tylko oni są w stanie to zrozumieć.
We władcach nie zauważyłam żadnego ośmieszenia: prócz faktu, że obecny poziom dysortografii /lub świadomego niedouczenia się ortografii) wśród młodych ludzi jest przerażająco często spotykany. Przedstawiono jednak to w sposób tak toporny, ze aż irytujący (jak dla mnie aż nazbyt).

Dlatego jak dla mnie będzie to zawsze tylko marna kopia, pseudo adaptacja, naciąganie pod coś tak dobrego, że nie zasługuje na kopiowanie.

Takie jest moje zdanie, choć oczywiście nie każdy może się z tym zgodzić ;P