Po obejrzeniu tego odcinku nie mogłem sie nadziwić po co robią takie syfne bajki.To ani fabuły nie ma ani śmieszne nie jest.Poprostu żal.I jak można porównywać to gówno z South Park?South Park jest o 100 razy lepszy.Jak WM mogą sie podobać odemnie napewno dostaja 00000,1/10
Kolego Tomeczku, chyba w złym miejscu postawiłeś przecinek. Nie ważne ile zer tam byś jeszcze dodał i tak Ci wyjdzie 1/100.
Dlatego właśnie uważam że matematyka powinna byc na maturze :)
Rzeczywiście Ci cali WM to jakiś syf jest :) a South Park w porównaniu do tego czegoś to prawziwe arcydzieło, chociaż i South Park uważam za mało rozgarniętą i mało śmieszną bajkę :D
ale w porównaniu do WM to jest to prawdziwe cudo :)
no nie potrafie zrozumiec co spora czesc z Was widzi w WM ;/ zmusilem sie i obejrzalem pare odcinkow i nei moglem wiecej zniesc ;/
South Park przynajmniej inteligentną satyrę i ciekawe postacie ma. Włatcy Móch są poprostu niesmaczni...
na początku sama nie chciałam oglądać WM ale potem się skusiłam i uważam że ta bajka jest rewelacyjna. Po prostu inni wolą co innego a inni uwielbiają WM.
moim zdaniem takie mocne słowa krytyki są zupełnie zbędne. po prostu wystarczy napisać że sie to nie podoba i już a nie że to jest6 (cenzura) zresztą widać po wymazanym fragmencie rozmowy :D