PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56669
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Po obejrzeniu tego odcinku nie mogłem sie nadziwić po co robią takie syfne bajki.To ani fabuły nie ma ani śmieszne nie jest.Poprostu żal.I jak można porównywać to gówno z South Park?South Park jest o 100 razy lepszy.Jak WM mogą sie podobać odemnie napewno dostaja 00000,1/10

tomeczek174

Kolego Tomeczku, chyba w złym miejscu postawiłeś przecinek. Nie ważne ile zer tam byś jeszcze dodał i tak Ci wyjdzie 1/100.
Dlatego właśnie uważam że matematyka powinna byc na maturze :)

ocenił(a) serial na 4
tomeczek174

Włatcy móch - ch**jnia z grzybnią, krótko mówiąc.

Kuros

Rzeczywiście Ci cali WM to jakiś syf jest :) a South Park w porównaniu do tego czegoś to prawziwe arcydzieło, chociaż i South Park uważam za mało rozgarniętą i mało śmieszną bajkę :D

ale w porównaniu do WM to jest to prawdziwe cudo :)

ArteXus

no nie potrafie zrozumiec co spora czesc z Was widzi w WM ;/ zmusilem sie i obejrzalem pare odcinkow i nei moglem wiecej zniesc ;/

DaVin_3

Miałem podobnie. Smutny mi się ten serial wydaje niepomiernie. Ale może jestem uszkodzony...

ocenił(a) serial na 1
Klee

South Park przynajmniej inteligentną satyrę i ciekawe postacie ma. Włatcy Móch są poprostu niesmaczni...

ocenił(a) serial na 10
tomeczek174

na początku sama nie chciałam oglądać WM ale potem się skusiłam i uważam że ta bajka jest rewelacyjna. Po prostu inni wolą co innego a inni uwielbiają WM.
moim zdaniem takie mocne słowa krytyki są zupełnie zbędne. po prostu wystarczy napisać że sie to nie podoba i już a nie że to jest6 (cenzura) zresztą widać po wymazanym fragmencie rozmowy :D

ocenił(a) serial na 10
tomeczek174

skoro to jest głupie to czemu dasz 1 na 10 a nie 0 na 10?

ocenił(a) serial na 9
Jacob_Voorhees

Mi się bardzo podoba,szczególnie,że South Park stał się już cholernie nudny. Wciąż w nim to samo. We "WM" jest Czesio,którego nikt nie przebije. Ja uwielbiam filmy kultowe,ambitne,ale przyznaję otwarcie,iż dawno nie widziałem lepszej bajki.