Propaganda niczym w TVP. Ależ ten Bill Gates jest dobry.. Nie będę sie rozpisywać, ale poczytajcie jaki to on dobry jest. Tylko nie z mediów głównego nurtu.
Propagandę, to sam siejesz. Idź gdzie indziej pisz bzdury, że Gates wstrzykuje ludziom chipy, a 5G zabija xD
Niestety to prawda. Ostatnio teorie spiskowe stały się faktem. Oczywiście wiadomo, że trudno dać temu wiarę, jednak warto poszukiwać właściwych informacji i jak najwięcej dowiedzieć się by pewnego dnia nie obudzić się z ręką w nocniku lub... wcale.
A ty co jesteś jego adwokatem ? Lepiej poczytaj o nim i sam wyrób sobie opinię bo narazie bełkoczesz to co wszyscy łykajacy info z tv
Też mam zdanie, że sam film nie do końca pokazuje rzetelną prawdę o Gates i Microsofcie (wręcz niebotycznie go idealizuje). Weźmy na przykład to co powiedzieli o MS-DOS nie jest prawdą, że zrobił go Gates czy którykolwiek z jego kolegów. Gates czy jego koledzy nie napisali ani linijki kodu w MS-DOSie.
B.G to jest chyba NAJBARDZIEJ WPŁYWOWA OSOBA, wiec nawet jesli teorie spiskowe są prawdą to sie nie przyzna i "przekupi" wiekszosc firm+FB+Google, tylko zeby wszystko szlo po jego myśli..
~~
Ostatnio właśnie zainteresowałem sie zaszczepieniem i zaczalem szukać informacji na ten temat. Okazalo się, ze osoby na infolinii programu szczepień nie znają odpowiedzi na podstawowe pytania, a producent Szczepionki nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci.
~~
Zażenowany tym co sie dzisiaj dzieje, znalazłem film na YT w ktorym sa dowody jak ludzie po szczepionce nawet po miesiącach, maja mnostwo NOPów a nawet umierają..
Najbardziej przekonal mnie dowod ze okolo 5 znanych młodych polskich sportowców, szykujac sie na Tokio, zrezygnowalo nagle z powodów zdrowotnych, co ciekawe kilka tygodni temu sie zaszczepili w ramach akcji: Ostatnia Prosta..
~~
Szperając dalej dotarlem do Moderny jak i właśnie Billa Gatesa. Dla wszystkich nieprzekonanych radzę zapoznac się z terminem "Eugeniki" która ojciec Billa wpajał mu od dziecka! Drugi aspekt ktory wydaje mi sie nieprzypadkowy, to Wypowiedz B.G w 2010r o Obniżeniu liczby populacji na swiecie o 10-15% za pomocą "Szczepionek"??