W piątek z nudów odpaliłem HBO GO i włączyłem Watahę. I nie żałuję, dziś skończyłem 4 odcinek drugiego sezonu. Serial jest POLSKIM arcydziełem jak dla mnie! Muzyka genialna, fabuła bardzo dobra, serial jest bardzo klimatyczny, piękne Bieszczady, do gry aktorskiej chyba też nie mogę się przyczepić. Jeśli chodzi o mnie to polecam wszystkim maniakom seriali, bo warto zobaczyć Watahę!
Można by się do różnych rzeczy doczepić, ale pamiętajmy nikt nie jest idealny i każdy znajdzie coś co mu się spodoba a coś skrytykuję. Mi osobiście jak na Pl warunki się podoba:) Podoba mi się wplecenie wątku prywatnych porachunków pomiędzy Rebrovem a Grzywą pomiędzy całą otoczką pracy Straży granicznej:) ciekawe:)
Zdecydowanie najgorszy ruch to pozbycie się Julii Pogrebińskiej :) Naprawdę kawał dobrego serialu, no i te Bieszczady!
Chyba tylko te Bieszczady. Drugi sezon jest słaby, ale tyle osób jest nim zachwyconych.
O ile pierwszy sezon jak dla mnie był super (pomijając fakt słabego nagłośnienia filmu piszę o dialogach ale to słabość naszego kina od 30 lat ) to drugim sezonem jestem wprost rozczarowany bzdura bzdura i jeszcze raz bzdura jednym słowem zabili go i uciekł pani prokurator która jednym zdaniem" chcem ale ni mogem" i do tego polityczna wstawka o nienawiści Polaków do innych (nacji ) policjant ,strażnik graniczny i przemytnik wszyscy nienawidzą uchodźców moim zdaniem seria druga pisana na zamówienie polityczne 4 odcinek był ostatnim oglądanym w HBO i jako że kończy się mi umowa także ostatnim oglądanym w HBO szkoda kasy, tylko dla gry o tron i tego serialu płaciłem za ten jakże przepłacony kanał i do w dosłownym znaczeniu kanał czyli ściek
zgadzam się, drugi sezon jest dla mnie jeszcze lepszy od pierwszego, wciąga niesamowicie. Fantastyczna robota HBO, mam nadzieje, ze zrobią 3ci sezon, gdyz jak dla mnie wataha ma juz status serialu kultowego, kawął dobrego serialu, tajemniczy, nie jest sztampowy, piękne zdjęcia i ujęcia natury, ogólnie majstersztyk