PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 112 tys. ocen
8,1 10 1 112295
7,1 26 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

Magia

ocenił(a) serial na 10

Ten serial to magia, nic dodać człowiek który to stworzył jest trochę jak by Bogiem...

ocenił(a) serial na 7
romangraff

Za oknem chłodno a komentarz napisany przez kogoś jakby z udarem.

ocenił(a) serial na 9
Fafrocel

A ty myślisz, że nie masz udaru? Popatrz w lustro...

ocenił(a) serial na 4
romangraff

wow, ktoś dał 10 temu serialowi? to jest magia :D

ocenił(a) serial na 3
romangraff

Bardzo proszę o telefon do Twojego dilera.

ocenił(a) serial na 9
silverpen

Trzeba było iść do wojska i zobaczyć, że świat trochę inaczej wygląda niż u mamy pod skrzydełkiem. Wtedy możesz dostać numer.

ocenił(a) serial na 3
Cosmo_5

ciebie pytałem o ten numer? To czemu się odzywasz?

ocenił(a) serial na 9
romangraff

Popieram. Film ciekawy. Jak na polskie warunki myślę, że to max. Nikt jeszcze nie nakręcił filmu o pracy Straży Granicznej.

Cosmo_5

To w takim wypadku trochę to max cienkie:(

ocenił(a) serial na 9
lucwarchol

No to oglądaj co innego. Każdy się spodziewa Szeregowca Ryana. Cieszmy się z tego co mamy a Lichota jeszcze rozwinie skrzydła.

ocenił(a) serial na 3
Cosmo_5

Co ma do tego Szeregowiec Ryan? Tam była akcja, emocje, cierpienie i krew, jak to na wojnie. Tu mamy ładne widoczki i nijakie postaci zamiast zawiłej fabuły, zagadek i niedopowiedzeń, a Lichota pewno da radę - w 7 odcinku z sześciu planowanych.

ocenił(a) serial na 9
silverpen

Hej - to wolny kraj, nie chcesz to nie oglądaj. Najgorsze w tym kraju są marudy. Bóg wie czego tu szukasz.
Lichota się rozkręca jak zauważyłeś. W "Prawie Agaty" jako postać drugoplanowa a tutaj solóweczka.
Czego się spodziewasz?

ocenił(a) serial na 3
Cosmo_5

Dlatego nie oglądam, ale wybacz z czym Ty mi wyjeżdżasz? Z "Prawem Agaty"? Może jeszcze z superksiędzem i Szarikiem w Policji? Spodziewałem się solidnej produkcji z dobrą oprawą i ciekawym a także wciągającym scenariuszem. Tak jak oprawa nie nie zawiodła (b. dobre zdjęcia, wspaniałe plenery i dopracowana czołówka), tak scenariusz i gra aktorów zawodzi na każdej linii.

ocenił(a) serial na 9
silverpen

Wszechstronność - pamiętaj. Chcesz krytykować to zacznij oglądać nie tylko to co Ci się podoba. Świat jest pełen kontrastów tak było jest i będzie. Aha ... i myśl pozytywnie. Pozdrawiam.

Cosmo_5

Jak każdy to ty też spodziewałeś się "Szeregowca..."?

ocenił(a) serial na 9
lucwarchol

Spodziewałem się gównianej akcji i zero fabuły. Miło się rozczarowałem.
Szeregowca... nic nie przebije chyba do końca świata.