PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 112 tys. ocen
8,1 10 1 112302
7,1 26 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

Błagam, trochę logiki, szanowni Twórcy - Ukraińców oblano benzyną o podpalono, zwęgliło im twarze i dłonie, ale nie tknęło ubrań??

ocenił(a) serial na 8
Marta_Eljot

jesli chodzi o palnosc - to palnij sie w leb jak masz stasowac taka logike

JasiuZ1962

Lepszy brak logiki niż pospolite chamstwo.

ocenił(a) serial na 8
Marta_Eljot

masz racje, przerpaszam

Marta_Eljot

gdzie można obejrzeć 1 odcinek?

przemek_was

HBO i HBO Go

Marta_Eljot

Marta, benzyną oblano retortę/piec.

baba_zy_wsi

Bardzo dziękuję za wyjaśnienie. Jak widać można kulturalnie

użytkownik usunięty
Marta_Eljot

Jest za to inny hicior...pani prokurator używa aparatu cyfrowego ...jako telefonu. Noo gratulujemy pomysłowości.

Niestety potwierdza się reguła, że w Polsce jak serial w miarę się udał, to przy kontynuacji trzeba go dobić. W drugim sezonie bohaterowie robią się irytujący. Sam Rebrow miota się i nie wie, czego chcę. Pani prokurator trzeba było nieco ocieplić wizerunek, więc dodali wątek z chorą matką. Młody od Kality raz go wyzywa, raz przeprasza, do tego ten wątek dziecka... Scenarzyści nauczyli się jednego brzydkiego słowa, "ch**" i na siłę wstawiają do dialogów, niezależnie od sytuacji. Obejrzałam dwa odcinki i nie wiem, czy brnąć w drugą serię dalej.

ocenił(a) serial na 8
Marta_Eljot

W którym miejscu Rebrow miota się i nie wie czego chce w tych dwóch odcinkach, bo chyba coś przegapiłem? A młody od Kality ćpa po prostu.

użytkownik usunięty
Marta_Eljot

Rebrow powinien też zdecydować się czy mówić po rosyjsku czy ukraińsku...najpierw nadaje prawidłowo po ukraińsku by za chwilę pa russki do Ukrainki.... ktoś pilnuje pisania dialogów???

Marta_Eljot

Mam podobne wrażenia do Ciebie Marta_Eljot.
Ocieplenie wizerunku pani prokurator jest trochę nachalne. Rebrow, Kalita i Grzywa chyba zapodziali gdzieś swoje dialogi i albo nie mówią nic, albo ... albo lepiej jakby nic nie mówili.
Dodatkowo mam wrażenie, że Zieliński gra jakby był w letargu. A Łuczak stracił całą swoją zadziorność.
Więcej cycków, ale przy tym mniej charakternych postaci.
Mnie pierwszy odcinek 1 sezonu wcale nie urzekł, w przeciwieństwie do dalszej części sezonu. Może z tym będzie podobnie