PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 113 tys. ocen
8,1 10 1 112673
7,1 26 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

Po pierwszym odcinku 2 sezonu, powiedziałem do dziewczyny, z którą razem oglądam serial, że zapowiada się na to, że uchodźców zabił w retortach Kaczyński. Bo lewacki bełkot o narodowcach, polskich faszystach, biednych uchodźcach, forum Narodowe Bieszczady i pokazanie marszów ala Marsz Niepodległości, do tego chyba zmierza. Nie da się już obejrzeć serialu, żeby "artystyczne", lewackie środowisko nie wciskało chamsko swojej wizji świata ludziom. A, że nie ma to nic wspólnego z prawdą? E tam, pokażemy Polaczkom jacy to z nich wstrętni rasiści, głosujący na PiS. Szkoda, bo sezon jest niezły, ale córeczka Holland i reszta towarzystwa nie wytrzyma chwili bez swojej żałosnej lemingowej wojenki. Żenada..

peszy

Brawo!

peszy

I właśnie tacy obrońcy polskości (czy też obrońcy TAKIEJ polskości?...) doszli do władzy i zamierzają hodować młode pokolenia na swoje podobieństwo.

ocenił(a) serial na 8
peszy

Fascynująca historia... a później wszyscy wstali, zaczęli klaskać, rząd PiS upadł, a po niebie zaczęły biegać jednorożce. Nie wierzę... ta historia, nawet jak prawdziwa, w co bardzo wątpię, patrząc ile to już podobnych bajek wymyśliło środowisko Wyborczej, to czego ma niby dowodzić? Że w Polsce też są idioci? No są. Są też leworęczni, są też bez jednego oka, są też tacy co kibicują Wichrowi Kobyłka. Tylko czy to ma dowodzić, że każdy Polak jest leworęcznym cyklopem, który kibicuje Wichrowi Kobyłka...? Argumenty lewicy jak zwykle szorują po dnie. I cały czas nie rozumiecie, czemu nie możecie przekroczyć progu wyborczego. No właśnie dlatego.

Alex303

Dokładnie, Wyborczej już prawie nikt nie czyta, lewactwo nie przekracza progu wyborczego, ale ci cały czas nie rozumieją, hipokryzja, kłamstwa i tania propaganda, to chyba nie jest najlepszy sposób na przekonanie do siebie Polaków. Banda kretynów i nic więcej.

kierdaj303

Poskarż się jeszcze mamie, tak myślę. Może ci ulży...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ronjeremy7

Świetny popis elokwencji.A może tak do ciebie w domu mówią i innych odzywek nie znasz?

adlerxx

Mocne słowa jak na kogoś, kto przed chwilą nie miał nic merytorycznego i ciekawego do powiedzenia, poza pseudokpiną.

PapaFrank_2609

Ale Ty do mnie piszesz? Przecież ja w tej dyskusji mam takie zdanie jak Ty. To o skarżeniu mamie było do założyciela tematu.

ocenił(a) serial na 8
adlerxx

Sorry. Nie ogarnąłem że pisałeś do założyciela tematu. Myślałem że pisałeś swój komentarz do peszy.

ocenił(a) serial na 9
kierdaj303

ale się ktoś przejął fabułą....to zwykła fikcja a powstają od razu elaboraty o faszystach....chociaż faktycznie nie zdziwiłbym się gdyby na Podkarpaciu panował większy odsetek antybanderowców, sam nie przepadam za tym faszystowskim sąsiadem z południowego wschodu....no niestety banda idiotów sprawujących władzę w tym kraju funduje na tego typu niespodziankę...ciekawe tylko za ile lat 5,10, 20 doczekamy się drugiego Wołynia...Jak można zniszczyć atut Polski w postaci jednego homogenicznego społeczeństwa wpuszczając rzeszę ludzi nie chcących się integrować, szerzących banderyzm i roszczących sobie pretensję do części terytorium RP.

użytkownik usunięty
kierdaj303

Przesadzacie, tutaj nie zalatuje żadną propagandą. Idźcie do lekarza, wszędzie widzicie propagandy. Zabieg z narodowcami miał odwrócić uwagę i zmylić widzów, żeby nie było zbyt oczywiste czyja to robota. I nie gadajcie że nikt nigdy nie odwalił takiej akcji na serio. Bo w Retortach była taka sprawa.

użytkownik usunięty
kierdaj303

Trzeba podziękować Agnieszce Holland i Kasi Adamik