PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 112 tys. ocen
8,1 10 1 112310
7,1 26 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

S03E04

ocenił(a) serial na 9

Motyw po ostatniej scenie odcinka coś bardzo zajechał Percivalem i muzyką z Wiedźmina III.

Ogólnie to odbiór zepsuło mi trochę to, że Barkowa najpierw powiedziała Wieśniakowi o co chodzi, a dopiero potem go sprawdzała. Jak dla mnie powinno być na odwrót.

ocenił(a) serial na 9
Ment200

A mnie po tym odcinku zastanawia, czy to jest dzieciak Rebrowa. Mam nadzieję, że nie, bo nie spodziewałabym się po scenarzystach tak taniego zagrania.

ocenił(a) serial na 9
Little_Hooligan

To jest dziecko Rebrowa na 100 procent. Chłopak ma 15 miesięcy, dodajesz do tego 9 miesięcy ciąży i są 24 miesiące a to dwa lata. Dwa lata temu działy się wydarzenia z drugiego sezonu a jak wiemy Rebrow i ta Czeczenka mieli swój epizod miłosny a wątpię, że ta kobieta spała z kimś innym w tamtym czasie gdy biegała po lesie. I to pytanie Dobosz o wiek chłopaka też nie było przypadkowe.
Po za tym Rebrow powiedział do Barkowej, że nie ma już zbyt dużo do stracenia a ta odpowiedziała, że zawsze coś się znajdzie. Pewnie to było takie nawiązanie od twórców serialu, że Barkowa może odkryć w jakiś magiczny sposób, że to dziecko Rebrowa i porwać chłopaka czy coś w tym stylu więc jestem pewny, że to dziecko Rebrowa.

ocenił(a) serial na 10
kris7_7

Mam identyczne wnioski po tym wszystkim. Pytanie tylko, czy Rebrow się dowie, ale w zapowiedzi sezonu Barkowa mówi o tym, że każdy ma kogoś, kogo nie chce stracić (czy boi się). Myślę, że to niedługo wyjdzie sprawa dziecka, a odcinki już tylko dwa... mało czasu. Kalita pojawił się na koniec drugiego odcinka i od tej pory o nim cicho, teraz doszedł kret, który dał cynk o wyjeździe Rebrowa na Ukrainę. Sporo do wyjaśnienia, mało czasu. Wiśniak raczej nie dożyje do końca sezonu. Jest jeszcze Olga Bołądź, a nie wierzę, że taka aktorka zadowoliłaby się krótkimi scenkami, musi coś jeszcze tutaj odegrać. No i Łuczak :) mój cichy kandydat do czegoś grubego.

ocenił(a) serial na 8
GoldenBoyM

Dwa odcinki? Wg filmwebu 3sezon ma 5odcinków. Oby to był błąd na stronie bo ja nie mam pojęcia jak oni chcą rozwiązać wszystkie wątki z tego i poprzednich sezonów dodając do tego jeszcze motyw z dzieckiem.

ocenił(a) serial na 10
Parablos

Jest 6, jak w poprzednich.

ocenił(a) serial na 7
Ment200

Moim zdaniem serial dobry ale trochę przewidywalny Finalnie za całą tą akcją stoi oczywiście ABW w imię czegoś większego o czym widz nie wie i pewnie nie zostanie to wyjaśnione do końca Było to już jasne jak uprzednio szmuglowano uran

Co do Wiśniaka, to ona chyba dobrze wie że to kret i celowo to mówi już po raz kolejny zwłaszcza przed sprawdzeniem Po prostu nie chce odnaleźć teraz kreta tylko go umoczyć

ocenił(a) serial na 9
jon_lajoie

Z Wiśniakiem to w ogóle jest ciekawa sprawa. W drugim sezonie był typowym czarnym charakterem, a tu nagle okazuje się przykrywką o ludzkiej twarzy. Widać, że scenarzyści wpadli na to dopiero przed trzecim sezonem

ocenił(a) serial na 7
Little_Hooligan

Ja to się nie znam zbytnio na filmografii , ale może być też tak że zamierzono właśnie takie flipy.Ja nie wiem, Łódzka szkoła i nadal ten dźwięk leży. Kuerde pany przeca też to słyszycie.