PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697374}

Wataha

2014 - 2020
8,1 113 tys. ocen
8,1 10 1 113049
7,2 30 krytyków
Wataha
powrót do forum serialu Wataha

wkurza mnie to, że ludzie obejrzeli 1 odcinek i już oceniają ! To jest chore, jak można ocenić/wyrobić
sobie zdanie po obejrzeniu pierwszego odcinka !? możliwość oceny powinna być odblokowana dopiero po emisji ostatniego odcinka !!

rocky_filmaniak

Oczywiście,że można.Ja przykładowo obejrzałem pierwszy odcinek Lost(Zagubieni) i od razu wiedziałem,że to żenada i nie obejrzę już żadnego odcinka.

ocenił(a) serial na 5
rocky_filmaniak

Normalnie można sobie wyrazić zdanie-podoba się lub nie-a ocenę zawsze można zmienić.

ocenił(a) serial na 6
rocky_filmaniak

Ja oceniam po pierwszym odcinku i wracam po zakończeniu sezonu by ew. ją zmienić.

napster92

No a wielu pewnie obejrzy odcinek moze 1 moze 2 - nie spodoba sie i wystawia slaba ocene i tyle i tak juz zostaje. Ja np obejrzalem z 3 odc wikingow i stwierdzilem ze nie ma sensu dalej ale nawet mi przez mysl nie przeszlo zeby oceniac. Po prostu najlepiej wystawic wtedy brak oceny.

rocky_filmaniak

Skoro obejrzałeś 3 odcinki Wikingów i ci się nie spodobał serial to czemu niby miałbyś nie ocenić tego serialu?Ja wiele seriali oceniłem na jeden po obejrzeniu tylko jednego odcinka.

ocenił(a) serial na 9
rocky_filmaniak

to akurat prawda, jeden odcinek nie może obrazować całego sezonu, ludzie powinni korzystać w opcji oceny pojedynczego odcinka

rocky_filmaniak

Głupoty gadasz na razie powstał 1 odc więc ocenia się serial na podstawie jego .