wkurza mnie to, że ludzie obejrzeli 1 odcinek i już oceniają ! To jest chore, jak można ocenić/wyrobić
sobie zdanie po obejrzeniu pierwszego odcinka !? możliwość oceny powinna być odblokowana dopiero po emisji ostatniego odcinka !!
Oczywiście,że można.Ja przykładowo obejrzałem pierwszy odcinek Lost(Zagubieni) i od razu wiedziałem,że to żenada i nie obejrzę już żadnego odcinka.
Normalnie można sobie wyrazić zdanie-podoba się lub nie-a ocenę zawsze można zmienić.
Ja oceniam po pierwszym odcinku i wracam po zakończeniu sezonu by ew. ją zmienić.
No a wielu pewnie obejrzy odcinek moze 1 moze 2 - nie spodoba sie i wystawia slaba ocene i tyle i tak juz zostaje. Ja np obejrzalem z 3 odc wikingow i stwierdzilem ze nie ma sensu dalej ale nawet mi przez mysl nie przeszlo zeby oceniac. Po prostu najlepiej wystawic wtedy brak oceny.
Skoro obejrzałeś 3 odcinki Wikingów i ci się nie spodobał serial to czemu niby miałbyś nie ocenić tego serialu?Ja wiele seriali oceniłem na jeden po obejrzeniu tylko jednego odcinka.
to akurat prawda, jeden odcinek nie może obrazować całego sezonu, ludzie powinni korzystać w opcji oceny pojedynczego odcinka