Wataha
powrót do forum 2 sezonu

Po dobrym pierwszym sezonie, który widziałem w 2015, dopiero teraz sięgam po II.
Czegóż się dowiaduję o naszym "TEN Kraju" AD2017? Hordy "narodowców" mordują na masową skalę uchodźców na granicy, podpalają ośrodek dla uchodźców gwałcąc i mordując kogo napotkają... To scenariusz osadzony w "realiach" pisała chyba ta sama osoba która w 2019 napisała scenariusz urodzin Hitlera w głuchym lesie, miesiąc po urodzinach... by po pół roku kiedy przepychanie w USA "roszczeń Żydowskich 447" wobec Polski było w stadium wymagającym "podpórki" puścić na cały świat informację, że ci Polacy to na nic nie zasługują... Przykre to.

Kalas66

To film sensacyjny a nie dokument.

Geist00

Oczywiście miałem na myśli serial, a nie film.

Kalas66

To bylo proroctwo tego co sie zaczyna teraz dziac, nawet przyspiewki te same xD

rafalinhoo92

Ewidentnie masz problem ze zdolnościami poznawczymi. Porównujesz antyimigracyjne protesty wynikające ze zwiększonej ilości przestępstw powiązanych z obcokrajowcami w Polsce oraz napór nielegalnej imigracji na zieloną granicę połączonym z agresją na służby państwowe z nieuzasadnionym wybuchem przemocy, gwałtami, rabunkiem itd wobec obcokrajowców. Na prawdę jesteś tak durny że nie widzisz różnicy?

BuraczanSodu

"‘If You Are Not a Liberal When You Are Young, You Have No Heart, and If You Are Not a Conservative When Old, You Have No Brain’" mam nadzieje, ze to 92 w nicku to nie rok urodzenia, bo po 30 juz wypadaloby byc bardziej w kontakcie z rzeczywistoscia