PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=691688}

Wawa non stop

2013 - 2014
4,0 1,6 tys. ocen
4,0 10 1 1645
1,0 2 krytyków
Wawa non stop
powrót do forum serialu Wawa non stop

słyszał już ktoś kim na prawdę są mieszkańcy domu maćka ?

Maciek tak naprawdę jest stomatologiem i oczywiście naprawdę gra w zespole
Oliwia jest modelką
Piotrek to samo faktycznie jest modelem
Joanna rzeczywiście była miss, modelką a obecnie ma firmę budowlaną

ktoś coś wie o reszcie ?

ocenił(a) serial na 4
Lukario

Oliwia modelką??? W supermarkecie na wyprzedaży wędlin?

ocenił(a) serial na 3
Eph

Może prezentuje modę dla puszystych?

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Ale te modelki xl to chyba nie są aż tak grube?

Wydaje mi się, że są trochę grubsze od "zwykłych" kobiet.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Eph

Osobiście nie gustuje w kobietach, ale napiszę jeszcze raz, że Olivia jest piękna i wcale mnie to nie dziwi, że jest modelką. Widocznie jest zapotrzebowanie na taki rozmiar, czy to takie dziwne? Seksowna, zadbana, zawsze dobrze ubrana i nienaganny makijaż - naprawdę podziwiam:))

ocenił(a) serial na 4
rybcia13

Jako kobieta masz oczywiście pewne pojęcie o pięknie i trochę racji, ale żeby wypowiadać się czy laska jest piękna czy nie, muszą Cię dziewczyny kręcić. ;))

Oliwia elegancko się ubiera, dba o siebie, to prawda, ale niestety jej masa ją dyskwalifikuje w oczach większości facetów (wyłączając desperatów).

Nie myśl sobie, że Ja tu kogoś dyskryminuję, ale niestety taka brutalna prawda, faceci są wzrokowcami i zdecydownie preferuja dziewczyny szczupłej lub normalnej budowy ciała.

MrJigssaw

Troche juz zyję na tym Świecie i uwierz mi, że kobiety mnie nie kręcą. Potrafie po prostu obiektywnie spojrzeć na dana osobe lub rzecz. Nie muszę obrażać Olivi, tak jak inne osoby na tym forum , tylko dlatego, że ma więcej kilogramów:))

ocenił(a) serial na 3
MrJigssaw

Akurat zgadzam się z Rybcią, że kobiety takie jak Oliwka również mogą kręcić facetów. Tylko desperaci patrzą na wygląd zewnętrzny.

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Bez obrazy, ale takiej bzdury to Ja już dawno nie słyszałem...
"Tylko desperaci patrzą na wygląd zewnętrzny"
No litości, dziewczyno!
Ja bym powiedział że jest dokładnie na odwrót.
Desperaci właśnie nie patrzą na wygląd zewnętrzny tylko biorą byle co, jak leci, nawet brzydką albo grubą, byle tylko mieć dziewczynę.... Kobiety tak samo.
Wygląd zewnętrzny nie jest może pierwszorzędny ale bardzo, bardzo istotny.

ocenił(a) serial na 3
MrJigssaw

Ale z Twojej poprzedniej wypowiedzi wynikało, że Olivia jest osobą nieatrakcyjną. W sensie aktorka. Co jest bzdurą właśnie. Ponieważ jest bardzo zadbaną osobą. Może z nadprogramowymi kilogramami, ale jednak atrakcyjną. To, że Tobie się nie podoba, nie znaczy, że inny mężczyzna nie zauważy jej uroku. A inną drogą, uważasz, że każdy mężczyzna, który jest z grubszą kobietą to desperat? To płytkie... Nie twierdzę, że wygląd zupełnie nic nie znaczy, ale ocenianie innych w pierwszej kolejności na jego podstawie jest mocno krzywdzące. Bo często te osoby są bardziej wartościowe niż te pseudopiękności, do których w tym momencie wzdychasz... Niektórzy lubią rybki, inni akwarium...To, co Tobie nie podoba się, dla kogoś może być właśnie interesujące.

MrJigssaw

typowy facet idiota :)

Lukario

Serialowa Joanna to nikt inny jak Joanna Drozdowska Miss Polonia 2001 roku zagrała epizody w Daleko od Noszy i Yreek kosmiczna nominacja oraz pozowała w sesjach rozbieranych Do CKM-u i Playboya, Jacek Mędrala czyli Janek jest handlowcem-( specjalista ds. promocji http://www.goldenline.pl/jacek-medrala/ Łukasz Jaronik(Łukasz) informatyk , obaj z Krakowa, tyle co udało mi się na ich temat znaleźć.

ocenił(a) serial na 4
monisia54315

No dziwne, niby normalni ludzie, nie mają szkoły aktorskiej a wydaje się, że lepiej grają niż aktorzy z M jak miłość, czy pierwszej miłości.

ocenił(a) serial na 4
Lukario

Któraś z bohaterek jest na co dzień barmanką w jednym z nocnych klubów w Warszawie, ale nie wiem która. Chyba Dobrusia albo Patrycja.
A ta ciota Łukasz pracuje McDonaldzie w Tczewie, hahahaha, poważnie, wszyscy w Tczewie z tego kisną. :D
Ogólnie większość z nich, mimo że grają "słoiki" jest rodowitymi warszawiakami.

użytkownik usunięty
MrJigssaw

Bynajmniej ;) nigdy nie byłem zatrudniony w McDonaldzie ;) ale dzięki za zasugerowanie nowej pracy, może kiedyś skorzystam ;)

Serdel,is that you ? XD

użytkownik usunięty
radoslawnietoslawski

Hell yeah ;) wiesz, my też mamy dostęp do internetu i znamy strony takie jak filmweb hehe ;]

Poproszę o szybki skrót co będzie w nastepnych odcinkach hehehe

użytkownik usunięty
rybcia13

Niestety nie mogę nic powiedzieć :P
ps. nie rozumiem, dlaczego "ciota" MrJigssaw się wyciszył ? może jakiś komentarzyk ? ;)

ocenił(a) serial na 4

Drogi Łukaszu Jaroniku (zakładając że to naprawdę ty ;>) Zaszła pomyłka... Używając określenia "ciota" miałem na myśli wyłącznie graną przez ciebie postać, a nie ciebie jako osobę prywatną... Nie znam cię przecież i nie wiem jaki jesteś w prawdziwym życiu. ;p Jeżeli poczułeś się obrażony, przepraszam. ;)
Swoja drogą - muszą ci nieźle płacić że godzisz się grać taką ofiarę życiową. ;p

Jeżewli chodzi o wspomnianego przeze Mnie chłopaka co pracuje w McDonads w Tczewie, to jest do ciebie bardzo podobny, byułem pewien że to ty. ;DD Nie wierzysz - to zapraszam do tczewa. Chyba masz sobowtóra. xD

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
MrJigssaw

Weź człowieku przestań się pogrążać, bo tak żałosnego 'pie*dolenia już dawno nie czytałem..

MrJigssaw

jakie to było słabe :/

MrJigssaw

Ale co w tym złego, że ktos pracuje w Mc? Praca to praca, nir siedzi na tyłku, tylko pracuje. Poza tym dużo młodych ludzi na Zachodzie pracuje w Mc:))

ocenił(a) serial na 4
rybcia13

Zapewne nic. Ale Moim zdaniem praca we wszelkiego rodzaju fastfoodach, mcach, kfc, burgerkingach i kebabach jest po prostu hańbiąca. Osoby, które taką pracę wykonują, nie mają szacunku do samych siebie. Kto poważnie traktuje osobę, która np. robi kebaby w budce na dworcu? Ty, bardziej że praca to ciężka a zarobek mega marny....
Ale trudno, abym Ja, jako osoba, która nigdy nigdzie nie pracowała mimo wieku 24 lat, wypowiadał się na temat pracy/ ;)
To tylko Moja opinia.

ocenił(a) serial na 3
MrJigssaw

Żadna praca nie hańbi... A szacunek należy się w takim samym stopniu czy prezesowi, księgowej czy sprzątaczce lub pracownikowi budki z piwem. Może jak zaczniesz pracować, zrozumiesz :)

ocenił(a) serial na 7
laleczka874

dokładnie ważne że ma pracę ile jest takich darmozjadów co ciągną kasę od rodziców
ja jak już miałem 17 lat musiałem iść do pracy

Lukario

MrJigssaw dla twojej wiadomości w MC zaczynały prace takie osoby jak : Shania Twain , Sharon Stone ,Pink ,Jay Leno ,Jeff Bezos czy Carl Lewis wszystkie te osoby odniosły sukces w swoich dziedzinach i często powtarzają że praca w MC dała im wiele od szacunku do pieniądza przez umiejętności które przydały im się w dalszym życiu , ciekawe czy o tych osobach tak samo powisz od siebie dodam tylko tyle żadna praca nie hańbi jeśli ją dobrze wykonujemy a jeśli dla ciebie to wstyd przed znajomymi to powodzenia w szukaniu posady prezesa ,ps. można by wypisać tutaj setki nazwisk osób które zaczynały od najgorszych prac a dziś są właścicielami wielkich marek i posiadaczy ogromnych majątków tak więc chłopcze dam ci rade miej więcej szacunku do takiego zwykłego sprzedawcy hamburgerów bo może to jest przyszły nowy milioner i kiedyś cię kopnie w dupe bo będzie pamiętać że go potraktowałeś jak śmiecia.

TheGoldi07

maciej czachowski - Piotrek
magdalena budrewicz - Lena
dobrosława stoma - Dobrusia
jowita zienkiewicz - Oliwia
Maciej Tylenda - Maciej
Jacek Mędrala - Janek
Łukasz Jaronik - Łukasz
Tyle znalazłem .

TheGoldi07

Głupia edycja :/ znalazłem jeszcze jedną nie pamiętam jak się nazywa ale na 100% z serialu :
marta chwaszczyńska to chyba ta lesbijka
joanna drozdowska - Joanna

ocenił(a) serial na 6
TheGoldi07

A ta cała pisenkareczka wredna małpa???
Oliwia modelką ?? chyba w masarni

giovanni50

giovanni50 odpuść. Olivia jest bardzo atrakcyjna kobietą. Nic się jej nie wylewa, a że ma więcej kg, no cóż nikt z nas nie jest idealny:))

ocenił(a) serial na 6
rybcia13

Ja jestem niski gruby z popsutymi zębami

giovanni50

No wreszcie napisałes prawdę:)) Hehe

ocenił(a) serial na 6
rybcia13

159-ok 90 kg- nie mam 3 zębów

giovanni50

100% męskości:))

ocenił(a) serial na 4
rybcia13

Oliwia atrakcyjna? Chyba w porównaniu z deską sedesową... Nie wiem czy bym ją tknął, nawet gdyby Mi zaoferowali miliard dolarów za to.

Nie wiem skąd ta absurdalna informacja, że ona jest modelką... To, że ktoś się maluje i elegancko ubiera nie czyni go atrakcyjniejszym... Tłuszcz przekreśla tak samo jak chuchrowatość.

MrJigssaw

Oliwia ma piękną twarz, jest zadbana i bardzo kobieca. Tylko troszkę... głupiutka.

MrJigssaw

Ha ha jakiś Ty śmieszny. Pewnie tak mówisz, bo żadna kobieta nawet nie chce spojrzeć na Ciebie a Oliwia? Ona nawet spulnąc by nie chciała na takie coś.... nie obrażaj kobiet, bo kobieta Cie urodziła cwaniaku

MrJigssaw

Ojej jakie te kobiety są niedobre, a WY faceci to same świętoszki, każdy węża w kieszeni utrzymać potrafi i to do ślubu. No nic...pozostaje tylko zmienić orientację:))

MrJigssaw

Jestes takim zalosnym typkiem jak Twoja smieszna wypowiedz ;) ha ha ta krowa co duzo ryczy malo mleka daje. Wiec skoncz sie panoszyc bo zapewne nie masz czym mi dogodzic, za malego masz konia zeby tam dojechac ;)

MrJigssaw

Wiesz co jestes taki żałosny jak zapewne twój upierdliwy wygląd. A poziom twojej inteligencji wynosi poniżej zera buraku. Nie zamierzam zniszać siędo twojego zerowego poziomu i natym zakończę konwersację z takim pustakiem jak ty na poziomie przedszkolaka.
AMEN

użytkownik usunięty
TheGoldi07

ja tam zaczynałem w pizza hut ;) źle nie było ;)

Kręcicie czy nie kręcicie nowe odcinki, bo ktos tam pisze, że skończy sie na 49??

ocenił(a) serial na 4
TheGoldi07

Co z tego?
Ja uważam po prostu że pewne prace uwłaczają ludzkiej godności - ludzie, którzy pracują na zmywaku albo w mc, kfc, burger king czy na dworcu w kebabie - nie szanują samych siebie...

I wyjaśnijmy coś sobie - ja nigdy nie traktuję nikogo jak śmiecia, nawet sprzątaczki ani sprzedawcy hamburgerów czy kebabów, które zresztą bardzo lubię jeść... Traktuję jak śmiecie tylko takie osoby które naprawdę sobie na to zasługują...

Wspomniana przez ciebie historia - od zera do milionera, jest niezwykłą rzadkością... Szanujący się człowiek wolałby żyć pod mostem z tanim winem u boku niż tak się poniżać...

Kiedy dowiedziałem się że Chester bennington, lider Linkin parku, pracował przez wiele lar w Burger Kingu, natychmiast przestałem słuchać tego zespołu i wyrzuciłem z domu wszystkie ich płyty...

Trudno mi wypowiadac się na ten temat - Ja nie pracuję i nigdy nie pracowałem, bo nie muszę... Utrzymują Mnie starzy, skończyłem studia i nie zamierzam się brać do roboty... A majątek odziedziczę po nich... Życiem trzeba się cieszyć, a nie marnować je na pracę, zwłascza w Polsce gdzie pracownik jest g*wnem i g*wno zarabia.

MrJigssaw

rozpieszczony idiota. rodzice Cię utrzymują i masz 24 lata dobre xD hahahahahahahahaha!

ocenił(a) serial na 4
Lukario

A Ja mam już prawie 25 lat i nigdy nie podjąłem żadnej pracy - bawię się za pieniądze starych... Co w tym złego, że ktoś ciągnie kasę od rodziców? Można to można. Kochają to dają.

MrJigssaw

Twoje zycie i Twoja sprawa. Jesli masz mozliwości i kasę to czemu nie korzystać, ale powiem Ci, że tutaj gdzie mieszkam jest normalnym, że młodziez pracuje, nawet dzieci milionerów. Myslę, że to na pewno w jakis sposób kształtuje charakter i sprawia, że człowiek bardziej szanuje "pieniądz".