Wednesday
powrót do forum 1 sezonu

ocenił(a) serial na 5

Gdyby nie napisy, to w życiu bym nie pomyślała że Tim Burton przykładał do tego rękę... Współpraca z Netflixem nie wyszła tu najlepiej...
Serial jak każdy inny na platformie. Pierwsze skojarzenie : The Umbrella Academy. Drugie: Sabrina. Każdy odcinek przypominał wszystkie dotychczasowe produkcje Netflixa.
Na plus zdecydowanie kreacja Ortegi jako Wednesday.
Jestem zawiedziona bo miałam duże oczekiwania co do tej produkcji.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
basiex93

Mi się skojarzył z drugim sezonem ,,Teen wolfa"

ocenił(a) serial na 5
basiex93

Dokladnie, Tim Burton I ten banalny serial?;( Co Tu sie zadzialo?

basiex93

Też mi się mocno skojarzyło z Sabriną. Racja, serial jest mocno "netflixowy" ale mi osobiście świetnie się oglądało dzięki aktorce grającej główną rolę i epickiej scenografii.

basiex93

Mnie sie odrazu skojarzyło jak tylko zobaczyłam Hide'a bardzo podobny to postaci z Gnijącą panna mloda

merolki

Hyde'a

basiex93

Typowy Netflix, nawet tutaj znalazł dobry powód na LGBT. Dwie mamy, to mamy, moje mamy. Nie przeszkadzałoby mi, serio. Ale to kolejny z rzędu, czasami myślę ,że to ja jestem w mniejszości. Poza tym, serial taki do obejrzenia, ale czy arcydzieło? Nie przesadzajmy.

Bartek_Czeczen

Wątek dwóch mam jest tak bardzo w tle, że wcale się nie narzuca. Serialowi jest bardzo daleko do standardowych produkcji Netflixa. Odważę się nawet stwierdzić, że jest to jedna z najbardziej udanych produkcji platformy.