Wednesday
powrót do forum 2 sezonu

To co najbardziej mi się spodobało to tajemnica dotycząca Rączki i udział Isaaca w tym wszystkim. Mega też spodobał mi się komediowy akcent z zamianą ciał Wednesday i Enid, dobrze się na tym odcinku bawiłam :D Co do reszty to trochę tak sobie to wyszło. Niestety mam takie trochę mieszane uczucia. Pewne wątki się broniły, a inne były słabe. Końcówka trochę mnie rozczarowała. Nie wiem jaki oni mają pomysł na 3 sezon, mam nadzieję, że nie będzie to denny, odgrzewany kotlet i przeciąganie niektórych wątków na siłę.

morgana_lefay_2

Na pewno Wensday będzie próbować Erin zrobić człowiekiem

morgana_lefay_2

Moja teoria na 3 sezon jest taka, że ta ruda nauczycielka, z którą skumał się Tyler na koniec sezonu, zrobi sobie swoją grupę czy tam watahę w której będzie sporo odrzuconych dziwolągów i może właśnie też Enid, która będzie musiała wybrać czy chce wrócić do Nevermore czy zostać z nową ekipą. Na pewno będzie też próba zamienienia jej znowu w człowieka. Z pewnością będzie też wątek ciotki Wednesday, która oczywiście żyje i z jakiegoś dziwnego powodu chce zabić siostrzenicę. No i może pojawi się jakiś nowy dyrektor szkoły albo wielka akcja z ratowaniem całej akademii

ocenił(a) serial na 8
morgana_lefay_2

Jak na moje ostatni odcinek miał tyle niedorzeczności w sobie, że cieszyłem się z końca sezonu, bo zaczynało mnie to irytować.