DLaczego tak zmienili całą charakterystyke Mortici? Parokrotnie sprawdzałam czy zmienili aktorkę. Okazuje się,że nie,ale ona nie wygląda jak Catherine.... I w ogóle wszystko takie kolorowe....
Dopiero zaczęłam pierwszy odcinek ale też byłam pewna że to nie Catherine !! Jakiś taki duży nos ma i faktycznie nie podobna do tej Morticii z 1 sezonu
Tez to samo zauwazylem,wogole w pierwszym sezonie jeszcze dawala rade(bo bylo jej malo) w drugim jakos za bardzo sie spina .I ten botoks na warach.Angelika Huston miazdzy ją juz samym plakatem .W starych addamsach jak schodzila ze schodow w tej swojej kiecce czarnej ,rany ale to budziło respekt .Zeta Jones nie ma tego,ze ubierze sie na czarno i stanie obok to jeszcze nie oznacza ze jest zajebista Morticia.Szkoda bo start miala fajny w serialu.Jeszcze mi Fester nie pasuje jakos za malo straszny bardziej pasuje do maski z Jimem Carreyem niz do Festera chocby z kreskowki na cartoon network lub kreacji Christophera Lloyda.
Wolałabym zobaczyć w tej roli Monicę Bellucci :))) Catherine przez te zabiegi straciła dawny blask
Cieszę się, że nie tylko ja tak zrobiłam. Coś bardzo złego z charakteryzacją się stało.
Ale tu nie chodzi o wiek,bo wygląda w sezonie drugim młodziej jak w pierwszym. Chodzi o inną twarz zupełnie.
Ona chyba zrobiła sobie spory rebranding między sezonami ale bez przesady, wygląda nadal jak ona
W życiu. Dla porównania włącz sobie odcinek pierwszy sezonu pierwszego i odcinek 3 weź 2 gdzie stoi na przeciw wednesday... Ani z profilu ani normalnie...inna kobietą
Zobacz na sezon pierwszy,włącz choćby pierwszy odcinek i zaraz po tym odcinek pierwszy sezonu 2. I nie chodzi o wiek,bo wygląda jakby młodziej ale jakby inna twarz zupełnie.
Ale po co mam patrzeć na sezon pierwszy, wiem jak wyglądała w pierwszym sezonie, za to spójrz sobie na to jak teraz wygląda w najnowszych wywiadach i na najnowszych zdjęciach itp. Gdzie wygląda właśnie dokładnie tak jak w tym sezonie. Może coś robiła z twarzą między sezonami, bardzo prawdopodobne, miała jak najbardziej czas, ale to nie charakteryzacja, ona tak po prostu teraz wygląda.
Ja nie wiem,czy czytać nie umiesz czy nie rozumiesz co napisałam? Przecież wyraźnie podkreslilam,że sama sprawdzałam czy ona to ona,i,że byłam w szoku,że tak wygląda teraz. Że to ogromna zmiana i z daleka nie idzie jej poznać.. bo właśnie w pierwszym sezonie wyglądała inaczej,odpowiednio i z daleka szło rozpoznać jej markę.
Wygląda dobrze, poza tym jest najlepszą postacią w tym sezonie. Oby miała więcej scen.
Najlepszy jest Fester. To nie maska- ona jest tak ostrzyknieta. Ma 55 lat - naturalnie byłaby juz mocno pomarszczona jak na standardy Hollywood
Fester też jest dobry, a Zeta Jones zawsze była ładna, to czy coś tam poprawiała niewiele zmienia. Do np Kim Novak to jej daleko z operacjami po którym wygląda jak Frankenstein.
To źle ja ostezyknel...w pierwszym sezonie wygląda jak ona. Ładna elegancka a tu...parę razy patrzyłam na stronach czy to na bank ona. Myślałam,se ktoś młodszy ja zastąpił.w odcinku3 jak zaczynają walkę o księgę wygląda jak jakaś 35 latka i nie Catherine
Też sprawdzałam czy to ona. Widać że wleciały zabiegi, inne powieki i nie ma bruzd przy nosie. Miała jakiegoś pazura, a teraz jak nie ona...
Ja też sprawdzałam. Potwierdziło się,że ona.ale byłam w niezłym wózku. Ta kobieta ma dobre geny,ładnie się starzała,by wszystko pasowało a tu zonk
Szczerze mówiąc to nie rozumiem tych potwierdzeń tej tezy, wg mnie jest podobna i wygląda podobnie - nie wiem skąd te dziwne opinie ze nie wygląda jak w 1 sezonie.
Obecnie Mortica wygląda jak Doda przefarbowana na czarno. Nawet ten delikatny zez jest idenczytny jak u Dody.
Trochę tak xD ale nie poddawajmy jej pomysłów, bo jak przy pierwszym sezonie ludzie jej pisali że Wednesday wygląda jak ona to wystąpiła na sylwestrze przebrana za nią, do dzisiaj mnie to prześladuje xDD
To samo u mnie, też sprawdzałam i cały sezon się zastanawiałam co jej się stało, zupełnie inna twarz. Brakuje charyzmy, tego błysku w oku.