I teraz tyle czekania na drugi sezon, jeśli on też będzie w maju. Fajnie by było, gdyby szybciej
wyszła druga seria.
W którym sezonie główna bohaterka wbiła nóż tej starej babce?
W 1 czy 2? Dawno już to oglądałem i nie pamiętam.
Nie mogę się doczekać kiedy Ferguson odejdzie wredna kobita z niej. Franky jest zajebista <3 czekam na jakiś wątek erotyczny między Doyle a ta p. Psycholog. :D jak się wam podoba 3 sezon?
Trzeci sezon jak dla mnie na plus, w końcu coś się dzieje ;D
Naczelniczka jest bardzo ciekawą postacią, jeśli w przeciągu dwóch kolejnych odcinków zniknie, chyba za Nią "zatęsknię".
Ja sobie nie wyobrażam Franky i Gidget w scenie rodem z Życia Adeli, poza tym wydaje mi się to nierealne :x
właśnie też bym chciała żeby była jakaś scena erotyczna Franky z Gidget :D wie ktoś może co z napisami? ;)
Dokładnie, serial cudowny! Obejrzałam cały serial w 3 dni, prawie jednym tchem, rzuciłam wszystko i oglądałam jeden po drugim :D Całe 3 sezony, oprócz 3 ostatnich odcinków na które czekam :) Serial jest podobny do Orange Is the New Black, ale po obejrzeniu prawie całego Wentworth, myślę że właśnie Wentworth jest lepszy, dużo bardziej trzyma w napięciu.
Według mnie Wentworth w ogóle nie jest podobny do Orange Is the New Black. Jedyna podobna rzecz to taka, że akcja dzieje się w więzieniu dla kobiet:)
nie nie, zobacz ile scen jest podobnych, ile postaci, przecież tam np. była ta ćpunka, była ta szalona świruska, była ta stara co rządziła wszystkimi, coś jak Red, był ten Maxine, w Orange też był, osoby i zdarzenia są bardzo, bardzo podobne, oglądając Wentworth czułam jakby oni ściągali żywcem z Orange :)
Raczej oni wszyscy ściągają ze starego pierwowzoru:) Obejrzałam też pierwsze odcinki Bad Girls i Wentworth jest dość podobny do tego serialu.
Ja oceniam podobieństwo na podstawie zdarzeń i klimatu - jeden to taki sensacyjny dramat ;) a drugiemu najbliżej do komedii. Poza tym w Orange jest jak na mój gust za duże natężenie wątków lesbijskich - nawet w więzieniu wydaje się to mało prawdopodobne. No i zabiera to czas antenowy, który można spożytkować lepiej (np. zemsta, władza) jak udowadnia właśnie Wentworth.
oj te wątki lesbijskie to akurat w Wentworth jest tego pełno :) W Orange też jest, ale zauważ jakie pikantne sceny pokazują w Wentworth :D dawno oglądałam Orange, ponoć wyszedł już nowy sezon to sobie odświeżę pamięć.
No to albo ja nie zauważyłam, albo nie ma. Tylko Franky podbija do wszystkiego co się rusza, a naczelniczka jest tak dziwna, że nie potrafię tego w ten sposób zaklasyfikować.
no ona to tak :D a która naczelniczka, ta trzecia - wredna? Ona to jest wcielenie zła :D
naczelniczka to wydaje się taka twarda baba z jajami a tak naprawdę ma ona słabą psychikę. niezły był moment jak naczelniczka chciała pocałować Dooren :D
ona jest słaba i porąbana, ma wiele problemów, próbuje być twarda bez uczuć, a tak naprawdę to nie radzi sobie i karze innych.
Ferguson jest w ogóle bez uczuciową kobietą,a wydaje się taka silna itp. a tak naprawdę ona jest tak słabiutka że przez momenty tak wymięka że aż jestem zdziwiona.. właśnie oglądam 10 odcinek jestem ciekawa co dalej się dzieje.. napiszę po ! :D
co odcinek konwersacja :)
jeszcze nie oglądałam, ciężko mi się ogląda przez stronę, a to przerywa, a to jakość gorsza, poczekam aż wyjdą napisy i wtedy w lepszej jakości na spokojnie obejrzę :) a ponoć w tym miesiącu wyjdzie reszta odcinków :) a podpowiedz, mocny odcinek? :)
seriali oglądam mnóstwo, zazwyczaj jeden odcinek dziennie, obejrzałam już wiele, jestem w trakcie kilku. To co obejrzałam można zobaczyć u mnie w profilu, a co obecnie oglądam to np. Daredevil, Gra o Tron, Orange is the new black (to niedługo zacznę nowy sezon), Forever, Black Sails, The Walking Dead. Niestety wiele świetnych seriali się już skończyło i mi ich brakuje :)
Orange is the new black już jest ;) ale bez napisów.
ostatnio wpadł mi w oko Proof z aktorką jeżeli oglądałaś L Word Jennifer Beals, chyba się zapowiada ciekawy serial ;)
http://www.filmweb.pl/serial/Proof-2015-711129 Jennifer bedzie jakimś lekarzem tylko to wiem ale o czym ten serial będzie to nie mam zielonego pojęcia.
aha no to tyle to i jak zauważyłam, nie ma opisu jeszcze :D no ale zobaczymy, może być ciekawie :) a oglądałaś Prison Break? To mój ulubiony serial numer 1, uwielbiam takie filmy :)
kiedyś tak jak w telewizji leciał ;)
ja to lubię branżowe seriale, zwykłe też jak np Bates Motel czy Chasing Life
Bates Motel świetny serial, niedawno skończyłam oglądać :) Chasing Life nie znam, może być ciekawy :)
oglądam właśnie Finding Carter, naprawdę super serial, wciągnęłam się, dzięki :)
proszę bardzo ;) jak coś to pisz albo u mnie zobacz jakie seriale ogladałam/ogladam/lub mam zamiar obejrzeć ;)
na pewno tak zrobię jak skończę Finding Carter :) zaczynam drugi sezon, dzieje się :) Także będę potem potrzebować kolejnego, wiec zajrzę na profil i coś sobie wybiorę :)
nie opowiadaj, bo ja od wielu dni czekam na napisy :D ale takie oddzielne, nie w odtwarzaczu na stronie :D
ale to jak pisałam - wbudowane przez przeglądarkę, a ja oglądam na komputerze jako oddzielny film :) dużo lepsza jakość i nic nie przerywa :) Coś podejrzałam tylko że będą chcieli się pozbyć tej wrednej baby :D aż nie mogę się doczekać :) a 4 sezon w ogóle będzie?
o to super :) ja teraz oglądam nowy sezon Orange is the new black, to Wentworth o wiele lepszy :)
obejrzałam!! ranyyy ostatni odcinek mega mocny!! Ale jeden plus dla naczelniczki! :D za dziecko! :D końcówka super! :)
końcówka najlepsza ale oczekiwałam czegoś bardziej lepszego ;) a co do Bei to się bedzie działo ze względu na tą dziewczynę co jej pomogła odnaleźć tego 'szofera' Ferguson.
no się domyśliłam jak ją pokazali, ale kurcze ona nie z takimi sobie poradziła, tamta sama jedna bez znajomych nic nie zdziała :)
wszystko się okaże jak będzie nowy sezon. szkoda że tak mało odcinków jest w jednym sezonie. żaden inny serial mnie tak nie wciągnął bardzo jak Wentworth. coś bym jeszcze poooglądała o homosiach. Bardzo delikatny i dużo akcji też jest w The Fosters. ;) a jak tam Finding Carter?
dokładnie, świetny serial. Finding Carter zostały mi 2 odcinki, wciąż czekam na napisy, ale niedługo powinny być :) Ostatni odcinek Wentworth nie wytrzymałam i nie czekałam, obejrzałam w gorszej jakościowo wersji i trochę przycinał, ale musiałam obejrzeć, bo świetny :D