nie ogladnelam dwoch ostatnich odcinkow czy ktos moze mi powiedzec o co chodzi z Meg czy ona jest w ciazy?? bo Weronika byla w szpitalu i nachylila sie nad kolezanka i bylo widac brzuszek (zaawansowana ciaza).. kurka prawie zdazylam na koncowke i nie bardzo wiem o co chodzilo a teraz dodatkowo nie ogladalam odcinkow czy ktos bedzie tak uprzejmy i powie mi co bylo.. mam nadzieje ze uda mi sie dzisiaj poogladac .. ach te glupie godziny nadawania :( dzieki z gory i pozdrawiam
Tak Meg jest w ciąży z Duncanem(dopiero co sie dowiedział)Logan dostał w swoje łapki kasety z jego ojcem i Lily,rozmagnesował je przez co nie ma dowodów w sprawie.Meg umarła w szpitalu,bo dostał się do mózgu skrzep krwi co spowodowało zgon.Przez to opieke nad dzieckiem dostali rodzice Meg.Duncan i Veronica nie chcieli na to pozwolic i uknuli plan.wykradli dziecko i dzieki sprytowi Veronici Duncan uciekł za swoja córeczka do Meksyku.To taki duzy skrót:)a jeszcze,Duncan na końcu powiedział Veronice,ze ją kocha.mam nadzieje,ze troche ci rozjaśniłam.:)