Na stronie wikipedii widnieje wiadomosc ze sezon 3 w polsce zostanie nadany od 14 maja! Zobaczie tabelke z odcinkami na wikipedii.
No nie wiem czy to jest wiarygodna wiadomosc, w koncu jeszcze niedawno w opisie jednego odcinka z trzeciego sezonu bylo napisanie wlasnie na wikipedii, ze Veronica zostala zgwalcona przez Walleca.
co prawda w tabelce na wikipedii jest napisane ze bedzie weronica mars ale na stronie tvn gdzie serial byl emitowany nie ma nic co potwierdzaloby ta wiadomosc, mama jednak nadzieje ze wyemituja 3 sezon bo bardzo mnie ten serial wciagnal
To na pewno nie jest prawda bo dopiero 15maja zostanie wyemitowany ostatni odcinek The OC :) Pytanie jaki serial puszczą po 3 serii Życia na fali bo wątpie żeby to była VM skoro w USA 16 odc. 3 serii będzie dopiero 1 maja ,a tam chyba puszczają po 1 odc. na tydzień. W Polsce na pewno nie ukaże się serial tak popularny równocześnie z emisją w Stanach.... przykre ,ale prawdziwe :)
PRZYKRO MI, ALE 3 SERIA BĘDZIE DOPIERO W 2008 ROKU. TAKĄ ODPOWIEDŹ OTRZYMAŁAM OD TVN.