PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23216
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

3 sezon

ocenił(a) serial na 10

no i miodzio!!! Te teksty, te opstacie - fajna fryzurka veroniki :)

Logan, ach Logan :D no pop prostu super sprawa :D

Aintha

mnie sie w nowym sezonie Piz podoba :D

ocenił(a) serial na 10
oliina

O nie Pizowi mówimy stonowczo NIE, ta postać ani trochę nie przypadła mi do gustu i mam nadzieję, że nie namiesza pomiędzy LoVe, tzn. nie żebym nie chciała jakiegoś zamieszania pomiędzy nimi, bo chciałabym bardzo, bo gdy są taka układną parką to ciężko się na nich patrzy, ale jeśli ktoś ma mieszać, to jakaś fajna dziewczyna, poza tym wiadomo że rozejdą się gdy V. oskarży o coś Logana, a zejdą gdy Logan ją uratuje, tą historię już dobrze znamy ;)
Na razie moje ogólne wrażenie jest takie - wolałam bohaterów w liceum, ale to dopiero początek, więc poczekam z osądem, aż się wszystko rozkręci ;)

ocenił(a) serial na 10
trish_2

no cóż - Piz jest taki... taki sobie :)
Logan jest fajowy :) i tyle i nawet jak się miedzy nimi układa, to jest fajnie :)

ocenił(a) serial na 9
trish_2

Tish a nie wiesz ze Logan i Veronica za długo ze sobą nei beda??Gdziesz juz cos o tym czytałam....a ten Piz taki jakis zdeczka zamulony;] a widzieliscie juz 2 odicnek??

ocenił(a) serial na 10
astghik07

Gdzieś równa się spoiler na FW?? :) Bo to akurat tam chyba jest :)

Widzieliście - fajny jest :)

ocenił(a) serial na 10
Aintha

Staram się nie czytać spoilerów, bo główną zaletą tego serialu jest zaskakiwanie, wystarczy mi że wiem, że pojawi się brat (chyba) Logana, mam nadzieję że to nie popsuje mi radości oglądania 4 odcinka...

ocenił(a) serial na 10
trish_2

Mi nie, bo nie wiem skąd ani po co się pojawi :D

ocenił(a) serial na 8
Aintha

Duncan to była taka ciapa nie potrzeba nam kolejnej Logan jest najlepszy !!!

ocenił(a) serial na 8
oliina

mnie tez sie piz nie podoba wydaje sie jakis taki podpadniety i na pewno bedzie probowal cos szpacic pomiedzy loganem a veronica

ocenił(a) serial na 10
ana_20

Hmm myśle że do szpacenia nie potrzebny jest wcale Piz, bo jak na razie bardzo dobrze im (LoVe) idzie niszczenie swojego związku, a w szczególności V która po ostatnim odcinku 3x8 mnie rozwaliła tym swoim "yeahh" gdy Logan zapytał ją czy go kocha, a następnie końcowa scena z dzwoniącym Loganem i olewką V. Grrr ta kobieta zaczyna mnie denerwować... sama nie wie czego chce. W 2 sezonie zerwała z nim bo był nieodpowiedzialny, teraz zrobiła z niego psa na posyłki i też jej się nie podoba ;/ Ehhh...

ocenił(a) serial na 8
owcalp

musze sie zgodzić ze Veronice coś odbija , czego ona chce ? No chyba ze cche Dancana a Logan nigdy niem nie bedzie nie ważne jak bardzo by sie starał ... :( Facet ja kocha , kurcze zal mi go

ocenił(a) serial na 7
Aintha

Gdzie wy oglądacie weronike mars 3 sezon
Prosze nich mi ktoś powie gdzie można ściągnąć 3 sezon
to mój numer gg 10433264
a to mój e-mail aga_niusik@buziaczek.pl

aga49_

Ewentualnie mi tez można to powiedzieć =D valczak.krakow@yahoo.pl