Bardzo podoba mi sie 3 sezon i nie umiem sie doczekac kolejnego odcinka, glupie przerwy i to w moich dwoch ulubionych serialach OTH i VM... :/ ale do rzeczy :p dlaczego w tym sezonie nie ma jednej glownej sprawy tak jak bylo w pierwszych 2 sezonach ? Juz byly 2 ktore zostaly rozwiazane, wicie co bedzie dalej ? Aha i mam nadzieje ze Veronica pogodzi sie z Loganem ;)
mam pytanko, jęsli możesz napisać, TVn pokazał jak do tej pory 2 serie Weroniki, tak?? a są w rzeczywistości 3??? czy TVn planuje pokazac nowe odcinki i jeśli tak to kiedy , będe bardzo wdzięczna za odpowiedź:)
Tak TVN pokazal 2 serie w stanach wlasnie jest emitowana 3, wiec dopoki nie skonczy sie tam sa marne szanse na wyemitowanie w polsce, do tego dochodzi jeszcze to ze teraz mam leciec OC. Na ten serial trzeba bylo czekac 8 miesiecy moze Veronice puszcza wczesniej, ale moim zdaniem CW ( program w stanach) nie da wykkupic Veronici za wczesnie, najpierw w stanach musza sie nacieszyc V.
dzięki wielkie za odpowiedź:) ja coś czytałąm że ponoć od października ma być kolejna seria ale właśnie pewna nie byłam, dzięki jeszce raz:)
Strasznie chciałabym obejrzeć VM a szczególnie trzeci sezon ale nie wiem gdzie go ściągnąć :( jeśli ktoś wie i chce sie tym podzielić na co szczerze licze:) to czekam na odpowiedz moje gg.8600017
Widzę, że mamy podobne upodobania :) Też mam teraz przerwe w dwóch serialach - OTH i VM właśnie =) Nigdy nie zrozumiem dlaczego datę emisji 16 odcinka OTH zmienili z 28 marca na 2 maja... no i w Veronice też taka długa przerwa ehh...
Co do tej głownej sprawy, której w tym sezonie nie ma to zauważ, że ten sezon w ogóle różni się od pozostałych dwóch - piosenka początkowa, wszyscy są już studentami, nowi bohaterowie główni etc. W końcu musieli coś zmienić.
o Rogue:D narescie cien tu spotkałam;]
Ej no jak to nie ma głownej sprawy...w tym sezonie sa one podzielone ...najpierw tematem przewodnim były gwałty na Uniwerstytecie a potem zabojstwo dziekana..tearz pewnoe to bedzie zabojstwo tego słynnego biznesmena..a swoja droga ktos gdzies czytał kto to?:D
Byle do 1 maja...;( i mam nadzieje, ze bedzie LoVe bo mnie ściska jak widze Logana z inna girl;] i Veronica udaje , ze ma to gdzies ze nie iterere ja ze oni mają sie ku sobie a w głebi serca ma ochote sie utopic;]
Hehe Astghik jaki ten internet mały ;)
"Ej no jak to nie ma głownej sprawy...w tym sezonie sa one podzielone" - no i właśnie o to chodzi... są podzielone czyli nie ma jednej co by się ciągnęła od początku sezonu do końca i rozwiązywałaby się dopiero w ostatnim odcinku oczywiście totalnie zaskakując swoim zakończeniem
Czy ktoś z was wie czy w TVN poleci 3 czesv Veronicy Mars.Z góry dzięki za odpowiedż!!!! Bo wolę obejżeć Veronicę w TV niz na kompie
Pozdro dla fanów Veronicy Mars
jeśli chcesz oglądać na tv to se poczekasz i to bardzo długo , pamiętaj żyjesz w polsce , jesteśmy zawsze opóźnieni minimum 2 lata, wiec przy dobrych wiatrach obejrzysz se 3 sezon "very" na tv polskiej za rok na wiosne
Być może niektórzy mówią że 3 czesc poleci w maju albo czerwcu narazie nagrali podobno tylko 15 odcinków 3 czesci i to leci dopiero w USA,a The O.C(życie na fali)leciało o wakacje w 2006 roku i teraz leci 2 część tego filmu bo póścili pomiedzy nim a Veronicą Mars jakieś głupie filmy!Bądźmy dobrej myśli i że zobaczymy Veronice w najbliższym czasie w TV!
Ej! To kiedy poleci wreszcie VM! Była wersja ze TVN powiedział ze w październiku, a wy mówicie że maj/czerwiec.
Gubie się. A czy za rok/dwa lata ujrzymy ten odcinek i ze polska jest opóźniona to jakieś głupoty. To zależy tylko od licencji. TVN nie chce jej jeszcze wykupić bo ma inne programy w zapasie.
Jak na moj gust 3 seria powinna leciec pod wieczor, ze wzgledu na tresci, ktore beda. Ogladalam, i nic wiecej nie powiem!