PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

3 sezon

ocenił(a) serial na 10

czesc ja mam 2 pytanka pierwsz to czy puszcza w polsce weronike (3sezon) a drugie pytanko to co bedzie glownym watkiem w 3 serii czy np.beda wyjasniac kto zabil aarona???????czekam na odp pozdrawiam

motylek1194

Hej:)
Trzeciego sezonu raczej nie puszczą w najbliższym czasie, bo jest obecnie wyświetlany w Stanach (zatrzymali się na 15 odcinku, prawdopodobnie od maja ruszą kolejne). Co do drugiego pytania - cała seria podzielona jest na trzy części. Pierwsza dotyczy śledztwa w sprawie niewyjaśnionych gwałtów na uczelni, na której studia rozpoczynają główni bohaterowie. Jest to zresztą kontynuacja jednego z odcinków poprzedniej serii. Drugiego wątku zdradzać nie będę, bo robiąc to odbiorę Ci przyjemność z przyzwyczajenia się do nowych bohaterów (Weronika stara się zdemaskować sprawcę śmierci jednej z tych osób). O trzecim wątku nic nie wiem. Dodam jeszcze tylko, że sprawy miłosne Weroniki baaardzo się skomplikują...

motylek1194

ja ogladalam wszystkie odcinki Veroniki z 3 sezonu (czyli 15 odcinkow);D nawet fajne ale bardziej podobaly mi sie poprzednie serie:) a glownym watkiem bedzie to ze weronika bedzie chciala rozwiazac zagadke kto gwalcil studentki!!a o aronie nic nie bedzie:)i niewiem kiedy puszczą 3 serie ale podobno dopiero gdzies za rok;/