Będąc pod totalnym wrazeniem i jeszcze ciągle we wstrząsie po dzisiejszym odcinku,chwyciłam szybko za program tv by zobaczyc czy jutro jest kolejny odcinek.No i ku mojemu zdumieniu zobaczyłam,że jest tyle ze obok tytułu widnieje(1/22)czylo jakoby ma to być nowy odcinek.Czy to znaczy że będą puszczać odrazu kolejną serię???Bo nie rozumiem:)Jezu ale by chciała!Uwielbiam ten serial:Da Weronika wymiata po całości:)
Ja słyszałam, że to beda powtórki I serii, ale na telegazecie jest opisany 1 odc. II serii.. Jutro sie wszystko wyjaśni:D!!
No własnie...kurcze chciałabym juz wiedziec:)A jutro mam w tym czasie szkołe i nie wiem czy sie zwalniac czy nie;P
No to dzięki wielkie:DJuz wiem ze mnie nie bedzie jutro na wf:)Pozdrawiam i nie moge sie doczekac co nowego wymyślą w drugiej serii i wierze ze tvn wyemituje i trzecia:)
Ja słyszałam,że mają być powtórki;) kurcze... to jutro jak bedą nowe to nie obejrze :( bede musiała sobie ściągnąć wszystkie odcinki z dwóch serii!!heh... to jest plan :p
Nooo...ja tez to rozważam:)wogle najchetniej kupiłabym sobie na dvd ale pewnie kupa kasy jesli wogle jest juz wPolsce:)
hej, nie rozumie czemu wy sie chcecie ze szkoły zwalniać itp, przeciez rano są powtórki:)
Hey:) ja mam do ciebie prośbe jakbyś mogła to napisz mi gdzie można ściągnąć 1 i 2 serie mój e- mail carolina1993@wp.pl z góry dziekuje i pozdrawiam
Wiesz powtórki powtórkami ale one sie koncza o 7.45 a szkoła na 8 wiec tak troche ciezko zdazyc:)A tym którzy pytaja gdzie mozna sciagnac serial to niestety nie pomoge bo sama nie wiem,ale popytam:)a jakis emule czy torrent???moze tam byc:)
I wkoncu sama juz nie wiem:czy beda powtórki czy nowa seria???;/
w sumie kończą sie o 7.30 9 powtórki) Ci co maja blisko do szkoły to zdążą, ja mam to szczeście bo do szkoły mam 7 minut;]
No to dobrze wiedziec :) ale i tak chciałabym juz jutro wiedziec a nie czekac do czwartku:Ddziwie sie naprawde nie umiem zrozumiec tvn bo skoro jest tak duze zainteresowanie serialem jak leci o 14 to byloby ze dwa razy wieksze jakby lecial wieczorem i na pewno by na tym nie stracili...no ale..sa ludzie i parapety:)
A ja musze wyjść najpóźniej 7.25 z domu... xD więc zawsze nie dokońca oglądam. I tak opszczam jeden autobus zeby film obejrzeć.
BADZIEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie podoba mi sie ze jest z dankanem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa