np. w odc 13 nawet nie odwiedzila Logana i wylaczyla radio jak byla dla niej dedykacja...
Miała swoje powody,żeby to zrobić ,ale jednak fajnie by było gdyby mu już wybaczyła bo on się naprawdę załamał o czym świadczą te wózki z jedzeniem w jego pokoju :D Poczekamy do maja i zobaczymy :)
mysle ze do siebie wroca bo widac ze w 3 sezonie ze naprawde sie kochaja:) troche walowo wyszlo z Loganem ale mysle ze wszytko sie ulozy:) (troche przesada czekac ponad 2 miechy na odcinek:D)
W ogole z tym czekaniem kwas, w "zagubionych" byla przerwa 3 miesiace, mam nadzieje, ze bedzie 4 sezon :)
Cześć...;)
tak wogole to dlaczego Veronica obraziła się na Logana?! Chodzi mi o tą sytuacje z radiem i dziewczynką...;)
Hej!Mam pytanie czy stanach leciał dopiero 15 odcinek V.M. ??
I czy Logan długo będzie z tą blondyną na p.... tylko teraz nie pamiętam i co tam tak wogole robiła stara dziewczyna Dicka ?? musze chyba ściągnąc sobie wszystkie odcinki....;) Z gory dzięx za odpowiedz....;)
Tak ostatni odcinek jaki wyszedł w Stanach miał numer 15 :)
Nie wiadomo jeszcze czy Logan będzie z Parker, ale tak sie zanosi. Co do reszty to sama za bardzo nie wiem o co Ci chodzi :P Lepiej sama to wszystko obejrzyj
W pierwszym zachowywała sie nie lepiej. Nie pamiętam już który to był odcinek ale to było chyba jak podejrzewała Logana o to że miał prochy na tej imprezie na której ją zagwałcono. No i co? Zamiast porozmawiać, zostawiła go samego na łódce...
Fakt, albo zamiast sprawdzic wszystko dokladnie oskarzyla go o zamordowanie Lilly, ale w pierwszym sezonie ich zwiazek nie byl jeszcze tak powiedzmy zaawansowany.
w ogóle Veronica i to jej zachowanie jest trochę wkurzające w 3 sezonie... nie chodzi mi tylko o sytuacje związane z Loganem, ale ogólnie... zmieniła się trochę. Strasznie podejrzliwa, drobiazgowa, nerwowa... jakaś inna...
Już nie pamietam ,w którym odcinku 3 srii ,ale jakoś na poczatku było cos takiego ,że Logan do niej dzwonił ,a ona spojrzała tylko na telefon i odrzuciła połączenie nie wiedząc ,ze Logan był blisko i wszystko widział... to było takie smutne (mina Logana) .. Nie wiem dlaczego ona to zrobiła ,zachowywała się tak jakby jej w ogóle na nim nie zalezało i dopiero po zerwaniu wszystko do niej dotarło tak samo jak Logan powiedział jej ,że ją kocha i spytał się jej o to samo ,a ona na to "yea" i nie byłam pewna czy nie była przekonana czy poprostu tak wyszło.. W ogóle dziwnie się zachowuje w 3 sezonie :(
w ogóle w trzecim sezonie powariwala, najpierw powiedzial, że nic nie szkodzi, że kiedy rozstali się Logan przespał się z inną, akiedy dowiedział się, że ta inna to Madison, to z nim zerwała. To bez sensu...
Tak inna to byla dziewczyna z plazy, a z Madison byl w ferie, ale tego nie pokazali bo pomiedzy 9, a 10 odcinkiem byla przerwa 6 tygodni serialowych.
Jak nazywa się prawnik, przyjaciel rodziny Mars i kto go gra??
Jak nazywa się prawnik, przyjaciel rodziny Mars i kto go gra??
Bardzo mi zależy na tej informacji, więc proszę piszcie!!!
Chodzi Ci o Cliffa????
to ten aktor: http://www.filmweb.pl/Daran+Norris,filmografia,Person,id=105588
ej, a o co chodzi z tą cąłą Parker? Szczerze, to nie do końca jestem w trzecim sezonie, bo nie wszystkie odcinki mam, ale jest coś takiego, jak Logan pyta się Weroniki, czy nie będzie jej przeszkadzało, jak się umówi z Parker? What's up?! Oni muszą być ze sobą!
No wlasnie jakos tak wyszlo, ze sie zaczeli tak jakby widywac, ale nie sadze zeby scenarzysci zrobili fanom taka krzywde i rozdzielili V&L na dobre.