PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23246
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

O to treśc meila który dostałem od TVN: "Rozumiem zainteresowania oraz indywidualne oczekiwania dotyczące serialu "Weronika Mars".
Niestety w najbliższym czasie nie planujemy zmiany pory emisji tej telenoweli"
Co wy na to??

Tomasz_17

Rozpacz w kropki. Tez do nich pisalam, ale zeby mi odpisac sie nie wysilili. Zreszta - pewnie dostaje masy takich maili. Tak czy siak, dzieki, ze to tu wkleiles:-)

Tomasz_17

no to po ptokach ;/ czy to tak naprawde duzo kosztuje tylko zamienic to badziewie anna maria wesolowska godzinami z Weronika Mars?? banda decydentow ;p

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_17

Ale napisałem im żeby mi napisali ile trzeba meili aby zmienili godzinę emisji. Mam nadzieję że odpiszą:)

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_17

dzieki, że się tym zainteresowaeś. Ja tez mam zamiar napisac do Tvn, ale pewnie nie odpiszą albo bedą "splawiać" jeżeli nadal nie bedą mmieli zamiaru zmienic emisje Veronici... to bedziemy musieli napisac petycje czy cos takiego.

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_17

Ja już napisałam do tvn-u. Wnerwiają mnie.Wiadomo że ten serial jest dla młodzieży a oni puszczją go wtedy kiedy normalnie wszyscy sa w szkole ;| Albo gdzie indziej :P

Olcias

hehe widze ze tylko ja mam dobrze o 13.30 wychodze z sql wiec spoko. zawsze mam czasa aby ogladnac.
Pozdro ;*

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_17

nazywanie Veroniki telenowelą :/ jej ubliża :/

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_17

jaki jest adres meilowy to TVN???też napiszę....:):) serial jest super

ocenił(a) serial na 10
kasia_19901990

Proszę
widzowie@tvn.pl
(piszę to ponieważ post był za krótki XD)

Tomasz_17

około godziny 6:30 tvn puszcza powtórki i wtedy ten serial oglądam, bo o 14 rzadko kiedy w domu jestem. a skoro i tak mam wstać na zajęcia, to sobie umilam czas jedząc śniadanko ;P

ocenił(a) serial na 10
mar_mat

Jak coś to o 6:45 a nie raz mam do szkoły na 7:10 i nie bedę mógł obejrzec:P

Tomasz_17

telenoweli???????Czy oni sobie jaja robią? :////

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_17

Dostałam odpowiedź:Doskonale rozumiem Pani sentyment do serialu "Weronika Mars" i mam również
świadomość, że niektóre decyzje programowe nie zawsze pokrywają się z
indywidualnymi oczekiwaniami widzów.
Obecnie nie planujemy zmiany pory emisji serialu "Weronika Mars".

Wrrr...chamstwo!! :| Foch :P Chyba nie da sie ich przekonać...

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_17

niee!!!!!!!!! nie mogą nam tego zrobią ;( już przez cały tydzień nie oglądałam tego filmiku;( i nie bede mogła, bo zawsze kończe lekcje już po 15 ;/

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_17

Czytalam odpowiedzi jakie otrzymaliscie na prosbe o zmniene godziny emisji serilau (ja tez wyslalam) i nie dziwi Was jedna rzecz ze zawsze, w kazdym liscie napisali "indywidualne...."!!!!???? przeciez juz chyba dostali 100000 takich meili albo i wiecej a dalej nic nie robia a po za tym przeciez teraz jest idealny moment na zmiane godziny poniewaz CHYBA teraz ukladaja wiosenna ramowke???tak mi sie wydaje

Tomasz_17

nie mozecie poprostu sobie nagrać "weroniki mars":P xD?

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_17

A wie ktoś czy serial WM można ściągnąc gdzieś ze strony www?
Bo przez program P2P to długo trwa;/
Z góry dziękuje:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Katie_13

Dziękuje bardzo:)
A drugi sezon też tam jest?

ocenił(a) serial na 9
Tomasz_17

Wow, jaki gorący temat :P Veronica ma coraz więcej fanów :D
Też nie zgadzam się z porą emisji, bo jak dla mnie jest do kitu, ale tak z drugiej strony: pomyślcie, ile oni takich wiadomości dotyczących wszystkich swoich programów od niezadowolonych widzów dostają. Przecież nigdy nie da się spełnić oczekiwań (indywidualne :P) wszystkich ;)Wydaję mi się, że dla TVN Veronica to obecnie taki 'zapychacz' czasu, ale mam nadzieję, że kiedy zauważalnie zwiększy się jej oglądalność (a na to liczę :P) dadzą ją później, chociażby na 16...
Pozdrawiam ;)

Tomasz_17

Ja także napisałam do tvn z prośbą o przesuniecie z godz 14 na godz 16 ,że dużo osób jest w szkole,a Sedzia Anna Maria Wesołowska ,jest mniej lubianym nawet przeze mnie serialem,i nie cieszy sie nawet w moim gronie zbytnią popularnością .Znając życie to nie zechce im się nawet odpowiedzieć!

ocenił(a) serial na 10
milencia9

Sędzia Anna Maria Wesołowska jest beznadziejna, sztuczna nie umie grac(W11 grają prawdziwi policjanci a potrafia zagrać)nie wiem czemu to leci o 16?! Ja kończe teraz prawie cały czas o 14 i zanim dojade do domu to zdąże obejrzeć tylko jakieś 15 min. serialu. Jestem zła na tvn bo odpisując mi z "wielką łaską" napisali, że nie mają na razie zamiaru mysleć o zmianie emisji,bo Veronica Mars nie cieszy sie tak dużą oglądalnością!! Czy oni powariowali? kto ma to oglądać jeżeli jest w szkole?? Chyba musimy sobie przynosić telewizor do szkoły bo na razie innej rady nie ma, jeżeli chcemy obejrzec V.M. po południu.

meredith21

według mnie to idioci układaja plan... przeciez logiczne jest że wiekszośc l,udzi jest w szkole lub w pracy o godzinie 14 (moja mama tez ogląda ten serial :P) a rano o 6.45 to wiekszośc ludzi wychodzi z domu... ja moge ogladac tylko 15 minut rano bo mam autobs... gdyby chociaz było o 6.30 tak jak jeszcze tydzień temu... dlaczego zmienili na 15 minut później a teraz się wykręcają że nic nie zmienia... widocznie nie zalexy im na widzach... a teraz zaczeli puszczac ostry dyzur o 17... kocham ten serial i jestem jego fanką.. ale on juz leci którys raz... a weronika p

Tomasz_17

ja tez niestety koncze lekcje ponzo, a uwielbiam ten serial ;))) dzisiaj rao ogladalam powtorke ale spoznilam sie przez to do szkoly, bo mam kawalek drogi niestety.. ;// codziennie sie spozniac to troche nie bardzo.. jak bedzie trzeba wysylac wiecej maili do tvn-u to ja sie zglaszam ;)))

ocenił(a) serial na 8
gofa14

dla mnie było by idealnie jakby przesuneli serial nie telenowele:D o jakies 15 min. tak zeby zaczynał sie 15 po 14

foragain

Czy juz nikt nie ma magnetowidow w dzisiejszych czasach? Ja sobie kazdy odcinek nagrywam, bo tez jestem wtedy na zajeciach. Potem mam nawet lepiej, przewijam wszystkie badziewne reklamy, a jak mi ktos przerywa to daje pauze.

ocenił(a) serial na 8
Isil

reklamy są na zrobienie sobie czegos do zarcia:P:P i do picia:D

Tomasz_17

a może na prawde napisać petycje? albo poprosić żeby zamienili czas edycji z tymi glupimi tasiemcami brazylijskimi? po powrocie ze szkoły wolałabym przy obiadku oglądać WM a nie jakieś opery mydlane w ktorych na okrągło płaczą i akcja prawie wcale sie nie rozwija!!! az mdło się robi jak takie rzeczy widze w TV!!!

FemineGirl

właśnie wysłałam do nich <tvn> list OBY SIĘ UDAŁO pozostała nam jedynie modlitwa i wiara w odmaine ludzkiej głupoty!!!

Tomasz_17

he. ja rózniez dostalam odpowiedz od tvnu to bardzo podobna do waszych "nie planujemy znamy emisju serialu Veronika Mars" ale napisałam im drugiego meila że MUSZA zmienić porę emisji i chociaz podejzewam że to nic nie da to i mam nadzieje że może jednak. Moge oglądac Veronice tylko 2 razy w tygodniu we wtorki i piątki i czasmi jak nam skróca lekcje, co nie czesto się zdaza. A we wtorej jest ostatni odcinek...uff jak dobrze że we wtorek chociaz jesli bym nie kończyła wcześniej to pewnie zwolniłabym się z ostatniej lekcji...jeśli nie zmienia godziny na drugi sezon to oszaleje i wyszczelam tych zafajdanym debili po pyskach:P bleeee...

Tomasz_17

telenoweli?? hahaha to co leci po VM to jest tenelowela , tak sie zastanawiam kto im to oglada? to co jest po veronice zaraz - jakies takie meksykansko-brazylijsko-portugalskie "cos", ja wtedy zawsze przelaczam na hbo hehe (na trawke )

sylvunia

Mogliby dać później, bo o 14 to ja mam lekcje!

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_17

ej czy to taki dla nich problem przesunac pore emisji a jesli im nie pasuje na tvn to niech to puszczaja popoludniu na tvnsiedem! od razu zwiekszy sie im ogladalnosc!

lilkatb

Nie rozumiem dlaczego nie możnaby przesunąć weroniki na powiedzmy 17.15. Rozmowy w toku i tak ogląda raczej starsza część społeczeństwa, która jest w domu o 14... I na pewno nie zrobiłoby im to różnicy.

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_17

nie wiem gdzie tu logika a gdzie sens... przeciez tvn placi za te wszystkie seriale, daja je o takiej beznadziejnej godzinie i pozniej placza ze nikt nie oglada ;/ tak samo jak extra serial nip/tuck, ktory leci o 00.15 ... chociaz co do veronici to ja nie narzekam bo lekcje koncze z reguly o 13.30 ;P no i zreszta nie moge sie doczekac reszty odcinkow wiec sciagam cala serie od razu ;D i juz jutro powinna byc ! hah ! ;D wiec czeka mnie malyyyy maratonic z veronica mars ;D