PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)

moniczka97

Dokładnie :D
Gdybyś nie zauważyła Kristen Bell w tym serialu to to już by było podejrzane :PP

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

A gdybym nie zauważyła Logana,to już przesrane by było.<hahaha> :D

moniczka97

Gdybyś nie zauważyła Logana to byś sobie życie zmarnowała xD
Ale go zauważyłaś tak??:P

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Był moim pierwszym westchnięciem w pierwszym odcinku:DD xD

moniczka97

No to kamień z serca :PP
Ale tak szczerze to ja w pierwszym sezonie wgl się nie spodziewałam, że on będzie kiedykolwiek z Weroniką...

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Ten serial był pełen niespodzianek! :D Świetna fabuła i też za nim tęsknię. Fanki łączmy się!

Karimwera

Mnie najbardziej podobało się, że to ogólnie jest wątek kryminalny :D
A to, że jest dla młodzieży i że są wątki miłosne to już euforia :P

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Czasem oglądam filmiki na youtube o Veronice i znalazłam taki komentarz,który został napisany 3 tygodnie temu:
Napisała go:SalazarK33
Komentarz:THE MOVIE IS ANNOUNCED!!!!!!!!!!!!!! 2012 May
Film ogłoszony!!!2012 maj!
Ciekawie czy to prawda?!Byłoby świetnie;* <3

moniczka97

Nom było by bosko :D
Szkoda, że to i tak długo, ale na Weronikę warto czekać :))

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

http://www.youtube.com/watch?v=3jHbu5X7gW8&feature=related - tutaj macie link jakby cóś..

moniczka97

To miło, ale ciekawe skąd ten ktoś wziął wgl te informacje, ja osobiście mam nadzieję, że jest to prawda :)

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Ja myślę,że by sobie jaj nie robił.Poczekamy to się przekonamy.A może tylko tam w ?USA w maju zostanie to pokazane a do nas jak zawsze o wiele później,może jeszcze za rok czyli w 2013. :(

moniczka97

Teraz to mnie dobiłaś, rzeczywiście w Polsce jest zawsze później :/
Ale będę się modlić żeby było jeszcze w 2012 :P

Sarunia_5

Dziewoje wy moje. Nie panikujcie :D

Nosz niezauważenie Logana byłoby niestosowne
Ja szczerze mówiąc skojarzyłam go od razu, bo z namiętnością oglądałam Moonlight,( pod osłoną nocy) gdzie Jason grał wampira, przyjaciela głównego bohatera. Powiem wam że granie "trudnych" bohaterów idzie mu doskonale ( i ten uśmiech! xD )

Coś jest w tych niegrzecznych chłopcach zawsze zapadają na długo w pamięć xD

Cpt_Pchelka

Logan się zaczął robić grzeczny pod koniec 3 sezonu, a mnie tacy kręcą xD

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Ja też się modlę,codziennie wieczorem proszę o Veronikę.Mówię że nie musi być w 2012 roku ale mogłaby być,ale najważniejsze jest to żeby ją wogóle nakręcili.oohh;**

moniczka97

Jaka desperacja xD hahaha

moniczka97

Z tym modleniem się to przesadziłam xD
Ty serio się o Weronikę modlisz?? xD

Sarunia_5

to chyba był żarcik xD
Mam nadzieje xD buahahah ! xD

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

Nie na serio. xD
Ja nigdy nie żartuję dziewczynki. <hahaha>

moniczka97

No to miejmy nadzieje, że twoje modły zostaną wysłuchane :P
Ja już w każdym razie wiem o czym chce napisać za 11 miesięcy list do mikołaja xD

Cpt_Pchelka

Hehe dobry pomysł xD
A jeszcze lepiej napisać do św. Logana xD:PP

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Uuuu.ale jeśli żona Logana przeczyta ten list od ciebie i zobaczy co tam napisałaś(może takie coś hhh..<lol2>) to możesz miec przesrane jak do ciebie przyjedzie. xDD

moniczka97

Już widzę jak idzie do mnie z USA :PP
A w tym liście przecież będą TYLKO rzeczy związane z Weroniką Mars, więc nie ma nawet po co się fatygować... :)
No chyba, że by mi się coś wymsknęło xD

Sarunia_5

Taaak xD Wymskło sie xD

hahahaha ! Najlepiej napiszmy do jego zony- żeby to ona go namówiła xD
Jeśli równa z niej babka, to będzie trzymać nasza stronę xD

Cpt_Pchelka

Genialny pomysł :D
Bo jeśli Jason nie zagra Logana w tym filmie (jeśli wgl go wyprodukują) to moje życie naprawdę straci sens :(

Sarunia_5

A nie straciło sensu 6 dni temu o 00:01??
hehe xD

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

No właśnie..hahah..ale 6 dni temu było co innego a teraz jest co innego.Już widać po zdjęciach jaka z niej równa babka.Ale nie ocenia się przeciez ludzi po zdjęciach,więc możemy do niej pojechać.xDD
Ciekawie czy nas wpóści.Powiemy,że my w sprawie Weroniki a ona powie,że nie zna żadnej Weroniki.xDD

ocenił(a) serial na 10
moniczka97

Aaaa.zapomniałabym wspomnieć,że pisałam z tym kimś z youtube w sprawie tego jego komentarza,że ma powstać film w 2012 r. no i ten ktoś mi odpisał,że weronika powstanie w 2012 r.gdyż taką premierę zatwierdził Rob Thomas.I napisał czy napisała jeszcze mi,że ma wrócić do filmu Dancan Kane . Ale jeśli on już wróci to co się stanie z Loganem? :(
Już nie będzie nigdy z Weroniką?

moniczka97

Nie no wydaje mi się, że po tym wyjeździe Dancana Weronika już z nim nie będzie...

moniczka97

@Cpt_Pchelka :
To samo pytanie zadałam sobie po dodaniu tego posta xD
@moniczka97:
Hehe możliwe co do tego wpuszczenia z Weronika xD

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Tylko jak będziemy tam jechać to musimy coś kupić dla bobaska.xD

moniczka97

On ma dziecko??!! :O:O:O:O
Zgon (*) :O:O:O:O
Żartujesz prawda??

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Nie,nie żartuję.Jego syn ma na imię Owen i urodził się w sierpniu 2010 roku. ;*
Wiem ja też się załamałam jak się o tym dowiedziałam. :((

moniczka97

Oj no to będzie problem z tym jego bobaskiem jak będzie się rozwodził :PP
Jak sobie myślę tak o jego rozwodzie to od razu mi lżej xD

Sarunia_5

A ja uważam , ze to dobrze. Bo ma żonę, i ma dziecko a to znaczy że dobry z niego chłopak i raczej przyzwoity mąż :) hehe a więc powinnyśmy się cieszyć że wzdychamy do kogoś przyzwoitego c'nie?!
Nie życzcie mu rozwodu . proszę was. :)

Cooo? ten Paszkwil ma wrócić do obsady? Bleeeeeh! Dunkan! zasiądę do seansu z krucyfiksem! Fuu!

Cpt_Pchelka

Dlaczego ty go tak nie lubisz?? :P

ocenił(a) serial na 10
Sarunia_5

Mi się też Dunkan nie podobał.On wogóle nie pasował do Weroniki.Był taki sztywny,nie umiał się rozluźnić.On wogóle nie był taki jak Logan.Bo Logan to love < 3,a Dunka to blee! :)

moniczka97

Ja tam też jak wy wolę Logana ale Dunkan mi tam jakoś nie przeszkadzał po prostu :PP

Sarunia_5

według mnie to nie był mężczyzna tylko biedna wiecznie cierpiąca CIPA! o! tyle!

Cpt_Pchelka

Chłopak miał po prostu ciężkie życie: zabili mu siostrę, rodzice też nie the best of, dziewczyna mu umarła jedynie dziecko mu pozostało...

Sarunia_5

Może i miał cięzkie zycie,
ale potraktował Weronikę jak ścierę - przepraszam za określenie
wiedział / domyślał się , jak matka wspomniała mu o tym - że Weronika jest jego siostrą.
Ale co tam.... niech się inni z niej nabijają - zostawił ją po prostu bez słów wyjaśnienia.
Okeeey walczył z uczuciem do niej, i z tym że zginęła Lilly, ale to nie zmienia faktu, że zachował sie jak świnia. ale no kurde, ten człowiek mnie po prostu dobijał.

Moniczka ma rację. Był taki...sztuczny. Taki koksiarz z drużyny-właśnie z kimś takim mi się kojarzył, jak z amerykańskich seriali najprzystojniejszy chłopak w szkole ... t.t < trochę żal >

Cpt_Pchelka

E tam przesadzasz trochę według mnie, ale to tylko moje zdanie :)
A chyba nie będziemy kłóciły się o serial :P

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

mam takie pytanie bo na youtubie są zapowiedzi 4 sezonu
http://www.youtube.com/watch?v=LG_dqD9RrKM
http://www.youtube.com/watch?v=EYfGp6I0uy8
to czemu nie puścili w końcu tego serialu?? przecież on jest boooski

ocenił(a) serial na 10
agula0605

Kochana < angula0605> - powiem ci tak,że musisz przeczytać tą naszą całą rozmowę i będziesz wiedzieć co i jak z naszą Weroniczką. ;*

ocenił(a) serial na 9
moniczka97

właśnie skończyłam ją czytać :P ale niestety muszę powiedzieć, że ona mi tak średnio poprawiła humor bo muszę czekać taaaak strasznie długo na ten film, a ja najchętniej już bym go oglądnęła xd

agula0605

Angula0605, cóż możemy ci na to powiedzieć : czekaj z nami xD My tu mamy mnóstwo pomysłów na zabicie przedweronikowej nudy xD

Ostatnio oglądałam Herosów,
Kristen Bell ( nie wiem czy widzieliście, ;P) gra tam szurniętą dziewczynę, która strzela elektrycznością z rak. Świetnie jej idzie rola psychopatki :) xD

Sarunia_5

Oczywiście, że nie będziemy się kłócić o takie pierdoły xD xD

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

Słuchajcie dziewczyny mam pytanie na temat pewnej piosenki: chodzi mi o taką piosenkę z 2 sezonu z 16 odcinka gdzie pod koniec Logan zaczyna się kochać z tą blondynką taką co jej ojciec jest chirurgiem plastycznym i tam idzie taka piosenka:aloł,aloł,aloł i tak dalej.Wiecie może co to jest za tytuł.??

Cpt_Pchelka

Nasz kochany Jason (Logan) ma dziś urodziny :D
Z całego serca życzę mu żeby zagrał w filmie lub 4 sezonie Veronici :D:*