Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)
Zgadzam się z Tobą w 100% co do tych wampirów, też mam ich już trochę dosyć ;/
Ale na całe szczęście za często nie bywam w fast foodach xD
Buhahh jak by wyszła słomka z True Blood to bywała bym tam codziennie żeby uzbierać mała kolekcję :):) Co do Zmierzchu uwielbiam książki i film może być i też czekam z niecierpliwością na kolejne części z tym że tam bardziej rajcuje mnie temat miłości :P Wampiry bez zębów i chodzące w słońcu buhaha to jest dobre :D Ale Czysta Krew to dopiero dobry serial o wampirach :D :D I dziękuję za miano i przyjęcie mnie do posiedzenia :* :* Ja pewnie za jakiś czas znów wrócę do 1 sezonu VM i od nowa wszystko będę przeżywać i rozpaczać za pogrzebaniem mi "żywcem" mojego serialu i co gorsza nie wskrzeszeniem go !!!!! Ale teraz mam w planach sobie zakupić oryginalne wydania :D :D
Ja już od 13 lat uwielbiam, a raczej kocham wampiry. Pierwsza i trzecia część Zmierzchu podoba mi się, ale druga jest kiepska. I nie wiem dlaczego gatunek jest horror, bo tam nic takiego strasznego nie ma.
Poza tym denerwuje mnie jak dziewczyny mówię że kochają Edwarda (który po pierwsze nie istnieje i nie można się w kimś zakochać skoro się z tą osobą nawet nie rozmawiało!!!)
Jednak lubię Zmierzch i wiele innych filmów o wampirach...
Co do Veroniki Mars, strasznie się wkurzyłam że nie nakręcili kolejnego sezonu, bo nic nie jest wyjaśnione.
Ostatnio gadałam o tym z przyjaciółką, a raczej ja mówiłam chyba przez godzinę i jak skończyłam moja przyjaciółka podsumowała mnie:
''Wiesz co załatwię ci dobrego psychiatrę, bo od godziny gadasz tylko o tym serialu i przeżywasz...''
Obydwie wpadłyśmy w śmiech.
O tak hihi może powinnyśmy się umówić wszystkie razem na jakąś sesje grupową no wiecie grupa wsparcia :D :D Szczerze coś takiego by mi się przydało nie ukrywam :D :D
am dla Olci smutną wiadomość, chyba że angielska wersja językowa ci odpowiada, ponieważ VM nie wyszła w Polsce na DVD...
Grupa wsparcia?! CO ZA POMYSŁ :D:D hahaha Hardcorowy, ale baardzo dobry. Można by kiedyś umówić się na jakiś czat, to byłoby niezłe :)
Co do AngiBells i jej wypowiedzi o Edwardzie.
Nastolatki mają nagrzane we łbie. Sama kiedyś miałam i to ostro. Chciałam z Jackiem Sparrow popłynąć w świat, mimo że to postać wymyślona :P:P hehe
Ale przez to że ten żer edwardojadów wpadł na fora, na blogi, do kina, rozpychając drzwi księgarni, wygłodniali książek których nie do końca rozumieją - grunt to pozachwycać się wspaniałym Edwardem.
Nie mowie, że wszyscy tacy są, ale cóż.
2 cześć Zmierzchu ( Księżyc w Nowiu) różni się od pozostałych, bo cała opowiada o cierpieniu Belli... Dlatego dłuży się i lekko nudzi, bo Bella rozpacza za długo ... Jednych to urzeka, innych usypia. Mnie tak jak ciebie niestety uśpiło :)
Ale coś jest w tych Książkach S. Meyer, że jak się je czyta to utożsamia się z Bells, bo ona ma wszystkie cechy, które dziewczyny chcą w sobie zlikwidować, a Edward ją akceptuje taką jaką jest. Jak się to czyta to samemu pragnie się takiej miłości...
-Nie ważne że Edward ją szpieguje( ale nic nie wyszpieguje bo laska ma życie nudne jak flaki z olejem)
-Ona nie widzi poza tym wampirzakiem ( bezzębnymxD ) świata xD hehe,
-Ma w dupie przyjaciół i rodzinę liczy się tylko Edward.
Ale takie rzeczy zauważa się dopiero później :):) Na samym początku jest : "Ach! Co za szczęściara xD"
HEhe. True Blood uwielbiam Olcia, pierwszy sezon WCHŁONĘŁAM.
Te sztuczne zębiska, to pikuś ERIC wymiata xD
E tam, troszkę ;):*
Ale jak zwykle się z Tobą zgadzam :D
Wgl jakoś poruszyła mnie Twoja wypowiedź na temat "zmierzchu" (ja też nie jestem fanką 'Edzia'), aż mi dreszcz przeszedł :P
Ja lubię Roberta Pattinsona, ale też w innych produkcjach.
Aaaa TRUE BLOOD kocham<333
To zarąbisty serial, nie mogę się doczekać 4 sezonu. Pierwsze 3 sezony obejrzałam w tydzień. Cały czas siedziałam i oglądałam :D
Chociaż powiem wam że trochę było tego za dużo, bałam się że zaraz Shrek mi tam wyskoczy ;)
Ale Eric, oooo BOŻE, jest super ma to coś ;D
A z tym wsparciem, ojjjj dobry pomysł wszystkie spotkamy się na półmetku ;)
Oj kochana Pchelko to chyba muszę Cię zaskoczyć :) Na DvD jest u Nas dostępna VM nie z lektorem, ale za to z polskimi napisami jest :D :D A jest na pewno bo już widziałam i oczywiści próbowałam namówić chłopaka o zakup mi od razu wszystkich 3 sezonów...... Niestety portfel mojego lubego zmniejszy się o 5 stówek no ale czego się nie robi dla tej drugiej osoby hahahha A jeśli chodzi tylko o to że wydanie na DvD posiada tylko polskie napisy w zupełności mi wystarczy !!! Dzięki temu będę słyszeć oryginalne głosy no i tłumaczenie bo lektor lubi bardzo często przekłamywać z tłumaczeniem :D :D Poza tym angielski się podszkoli więc nie ma problemu :D :D Ja mam takiego fioła na punkcie Alexandra Skarsgarda - Erica że na urodzinki dostałam nawet jaśka z nim :D :D
Znaczy się na allegro kiedyś widziałam wydanie z polskimi napisami, chodź szczerze ostatnio sprawdzałam to nie było znaczy się były tylko, że nie było polskich napisów.... Ale jeśli się mylę to przepraszam :) Ale mówię cena nawet była większa bo tak można kupić za ok 350zl 3 sezony a tam było za ok 500 zł i było właśnie że ma polskie napisy :D :D
Hm.. możliwe że w Angielskiej wersji są Polskie napisy :D Ale jako takiego POLSKIEGO wydanie nie ma ;) :/
No i taka opcja z napisami byłaby całkiem niezła. Ja na przykład nie cierpię lektora... ( NOOO od wielkiego świetna jak nie chce mi się męczyć na czytaniu xD )
Co do Pattisona, ja osobiście nic do niego nie mam. . W każdym pokoleniu jest jakieś bożyszcze.. Tyle że w tym to bożyszcze staje się nadmiernie eksploatowane ! xD xD hehe i już nie mogę tego znieść :) TO wszystko
BO aktorzyna z niego właściwie średni, a o wyglądzie już nie wspomnę ..
Jasiek z Alexem , Oj Olcia Olcia, szalejesz xD
Nooo to jak z tym czatem, kombinujemy cos, może w weekend stworzymy jakiś nowy pokój tymczasowy ?/ xD xD Chybaaa że konferka na GG xD
A że tak zapytam, jakim półmetku xD??
Chyba chodzi że spotkamy się wszystkie hmm w połowie drogi - przynajmniej ja tak to rozumiem :D :D O ja tam bardzo chętnie mi to nawet na gg pasuje :) Tyle że jakoś wieczorkiem bardziej w weekend no i dokładnie musiały byśmy się zgadać :):) No możliwe że i w angielskiej wersji :) Na pewno w Niemczech jak byłam mieli z napisami polskimi też aż sama byłam w szoku ale jest często tak że jakiś film czy serial wychodzi u Nas i nie ma nai polskiego lektora a ni polskich napisów a za to często bywa tak, że w Niemczech dostaje się wydania z polskimi napisami i to jeszcze taniej - szok :) Już kilkakrotnie zdobyłam tak właśnie płytek :)
Co do mojego jaśka z Alexem no cóż mogę powiedzieć hihi kocham kłaść głowę na jego podobiźnie ( wiem i się przyznaję mam coś z głową :D :D )
Tak, chodziło w połowie drogi ;)
Dobry pomysł z tym gg, tylko w weekend pod wieczór, bo zawsze mniej roboty się ma ;)
ollcia to nie jesteś sama ja też mam nie za dobrze w głowie, więc nie musisz się czuć osamotniona ;D
Zgadzam się z tym problemem dotyczącym głowy, w sensie, że sama go też mam, ale mi to raczej nie przeszkadza :P
A co do tej konferencji na gadu to się zgadzam, świetnie by było tak pogadać :)
No to super od razu raźniej :D :D Wiecie mi to w dzień czy z rana też pasuje bo w pracy mam cały czas dostęp do neta tak jak teraz :D :D Ale zapewne Wy jesteście w szkołach więc opcja wieczorku weekendowego przy kompie mi bardzo odpowiada tym bardziej, że się zrelaksuje po całym tygodniu pracy no i po weekendzie w szkole :)
Właściwie to aktualnie jestem przeziębiona, ale weekend to chyba najlepsza pora ;)
Moja mama się śmieje, że chyba jak byłam mała to musiała mnie wyrzucić z kołyski, bo jestem taka szalona :D
Ale już się do tego przyzwyczaiłam
Ja się kiedyś wywróciłam z wózkiem haha ale teraz mówię serio :) Dobrze że byłam przypięta szelkami od wózka... Moja kochana młoda mamusia za dużo sobie zakupów naładowała na wózek i mój wózeczek razem ze mną zrobił sobie fikołka buhhaha to nie ma co się dziwić ja dalej mam szok pourazowy :D :D
haha ja się zawsze śmiałam , że jako bobas oberwałam w łeb patelnią,
a dzieciństwo spędziłam na wojnie w Wietnamie :P:P
Wszystkie niedogodności komentując: " W Wietnamie nie takie rzeczy robiliśmy"
Szok pourazowy to standard :):) Grunt żeby być zdrowo walniętym.
Pracę maturalną piszę na temat SZALEŃSTWA :))
Buahahahah!! xD Wiecie że seriale uzależniają xD XD
Mnie wieczory w tygodniu i całe weekendy pasują :)
P.S będziemy musiały podzielić się nr. Mój jest w moim profilu , w opisie :)
Ja miałam przypadłość spadania ze wszystkiego :)
Wchodziłam na drzewa, segment, łóżka i wiele innych rzeczy...
Co się dziwić w szpitalu byłam stałym gościem, bo musieli mi szyć głowę lub wargę :D
Ja też rochę blizn mam ;P
A to rozwalony piszczel ( i potem gigantyczny siniak) jak przenosiłam rower przez tory.
Spadłam z drzewa, na deskę pełną drzazg
Zleciałam z trzepaka
Pies ugryzł mnie w wargę, mam bliznę jak bym się z kimś biła xD
Miałam łeb rozwalony kamieniem xD
Oj spooooro tego :D
Ja perełka nie zliczyłabym, tyle tego było...
Miałam być chłopakiem i widać że coś mi zostało ;D
Jak byłam młodsza to grałam w piłkę, chodziłam po drzewach i oczywiście biłam się z chłopakami xD
Buhah witajcie w gronie tych które miały mieć peniski haha ja miałam być Michałem :D :D :D Oj ze mnie też była niezdara !!! W ciągu 2 lat odwiedziłam szpital 1000 razy a ogólnie 9x miałam zakładany gips na złamanie a to palec a to kolano a to łokieć hahah raz nie wymierzyłam w domu jak miałam wejść do pokoju i dzięki framudze i cukierkowi wybiłam sobie zęba tak przywaliłam :D W ostatnie wakacje nie zauważyłam latarni tak w nią wlazłam że skończyło się wstrząśnieniem mózgu to trzeba mieć zdolności :P :P Mam masę takich przypadków :) Blizn też kilka się znajdzie :)
Pchelka to ciekawy temat sobie wybrałaś :) Trzymam kciuki za maturę :) Ja numeru nie mam wstawionego w profilu ale jutro Wam powysyłam w wiadomościach :D
Ja w szpitalu byłam stałym gościem, jak lekarze mnie widzieli to tylko śmiali się i to znowu ty ;D
Ja 3 lata temu miałam upokarzającą sytuację.
Byłam z dwoma przyjaciółkami w mieście i u nas są takie filary utrzymujące dach, no ale nie ważne. I tam jest dużo gołębi, jeden przeleciał dokładnie koło mojej głowy, normalnie przez oczami. Chciałam się uchylić i przywaliłam w ten filar, byłam taka zamroczona że doszłam do świateł i upadłam na kolana przed jakimś chłopakiem(dodam że bardzo ładny ;D ) i on do mnie Tak, ja zamroczona nie wiem co się dzieje patrzę na niego a on: Tak, wyjdę za ciebie. Moje koleżanki jak to usłyszały to upadły na ziemię i zaczęły się śmiać. Nie muszę dodawać jak ludzie się patrzyli na nas jakbyśmy zwariowały ;D
Później pamiętam jak za mgłą, wiem że zostałam zszargana przez moje przyjaciółki, bo chłopak podobno chciał się mój numer, a ja nawet nie pamiętam. Poza tym mijałam go kilka razy i za każdym razem się śmiał ze mnie, a ja sama z siebie ;D To było straszne, ale przynajmniej zapamiętam do końca życia.
Chociaż tyle razy byłam w szpitalu, to nigdy nie miałam nic złamanego.
Niedługo otworzymy club, miałam być chłopcem :D
No całe szczęście :D
O a na tych wakacjach miałam zapalenie zęba i miałam dziesięć razy większy policzek niż normalnie :P
Jeszcze może bardziej się do Was dopasuje;)
Tym bardziej ;D
W wakacje musiałaś cierpieć :) Musimy założyć dziewczyny club, haha ;D
Club Fanek Weroniki Mars Po Przejściach, z Wyraźnymi odchyłami psychicznymi, które w przeszłści miały być Chłopcami : Skrót : CFWMPPWOPkBB ( BB od Be Boys- żeby było szybciej)
Trochę za długi nie sądzicie?! xD
może jednak zostawmy KSFV
klub szalonych fanek veronici :P
Buhahah o tak liczy się liczy :D haha załóżmy " Fan Club VM - chcesz mieć niezwykłego pecha w życiu??!! - zmień płeć przed porodem " :D :D Ja miałam kiedyś też bardzo żenującą sytuacje : Kiedyś byłam z bd koleżanką w Ińsku wybrałyśmy się na rowerki wodne, ale pierw było trzeba odebrać kamizelki ratownicze od dwóch przystojniaków którzy rozdawali rowerki.... Więc po skończeniu naszego wodnego spacerku podchodzimy do kolesiów oddajemy kapoki, próbujemy zagadać wszystko fajnie, w sumie miałyśmy po nich później podejść jak skończą pracę więc my zadowolone same z siebie ruszamy do siebie a tu nagły napad śmiechu ze strony chłopaków w sumie żeby tylko się śmieli oni dosłownie płakali ze śmiechu...... Ja oczywiście z K. nie wiemy o co chodzi idziemy kawałek dalej i raptem K. która została za mną dosłownie tarza się ze śmiechu.... Gdy mogła między napadami śmiechu wyjaśnić o co chodzi dowiedziałam się że na majtkach od stroju kąpielowego mam na samym środku tyłka dziurę wielkości piłeczki do tenisa !!!! Nie wiem jak to się stało, że nawet tego nie poczułam nawet nie wiem w którym momencie to się stało, ale nie zapomnę tego do końca życia co za wstyd !! :D
Dziewczyny to jest mój nr gg więc sobie pozapisujcie :) 7763463
A i AngiBells mam do Ciebie prośbę jak podam Ci emaila wysłała byś mi foto swojego avatara ?? Bo strasznie podoba mi się ta fota a nie mogę jej znaleźć :D
To może napiszę coś o naszym nowym Clubie na mojej stronie na Facebooku :D hahaha
Oj ollcia biedactwo. To dopiero...dziura xD xD
Ollcia, leżę pod stołem i się śmieję ;D
Ale przynajmniej będziesz miała co opowiadać dzieciom ;)
Właśnie zapisałam sobie wasze numery gg.
Ollcia napisałam do ciebie na gg z tym e-mailem ;D
To napisz też do mnie żebym cię zapisała ::):):)
Facebook wzbogacił się w notkę o naszym klubie ;)
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/home.php?sk=group_150346305019020&ap=1
Nie mogę teraz otworzyć gg, nie wiem dlaczego, ale jak się otworzy to od razu napiszę ;)
A notka, boska!!!
NIe mogłam pozwolić, żeby nasz club działał w tajemnicy ! :D
Konspiracja nie jest potrzebna! Trzeba wyjść z tym do Ludzi :)
Mam dobrą wiadomość dla Saruni_5 :D Przywróciłam stary Awatar xD
Wydaje mi się, że był lepszy. Zwłaszcza, że zaraz zrzuci się tłum fanów PzK i wszyscy będą mieli takie same ... mój jest orydżinalny xD
No chodzi jej o Piratów z Karaibów : PzK :D :D Notka na fejsie boska hahah będziemy sławne :):) ok już wchodzę na gg pi odpisuję na wiadomości tylko podpiszcie się żebym wiedziała której numer jest :)
Wiesz co nie mogę teraz wejść, ale postaram się ;D
Aaaa Piraci niedługo kolejna część ;D
Angi zapisałam już Twoje gg i emaila też Ci tam napisałam :) Pchelka tez napisz :) no i Sarunia :)