Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)
Haha xD Zabiję was ;D Moje Pattinsona ;D
Nie no żarcik ;P
Lubię tego gościa, ale nie każdy musi go lubić i nie zabiję was ;D
A wampiry i świry to myślałam że walnę ;D
Aktor który gra Edzia tam gra też w 90210.
Ufff, odetchnęłam z ulgą, normalnie całe życie przeleciało mi przed oczami xD
Wiesz, Angie, są takie które nie przyjmują do wiadomości tego, że ktoś może nie lubić np. Pattinson'a, ale takie osoby za równo pod sufitem nie mają :P
A po Tobie nawet bym się tego nie spodziewała :*
Haha xD Jak to napisałaś Kasia, to od razu mi się scena z Wampirów i Świrów przypomniała, jak laska jej przywaliła łopatą ;D
http://www.youtube.com/watch?v=Dpma99qmhTg
Teraz słucham tego, bo mam sentyment do tej piosenki ;)
http://www.youtube.com/watch?v=HsyMtYoSkC0&feature=related
aaaj tam najlepsza to jest z Supernatural ta piosenka :D
PS: Co nie zmienia faktu, że bardziej podoba mi się "Eye of the Tiger" :PP
Uwielbiam Tygrysy mrrrr :* (Słowo Tygrysy napisałam z dużej litery wyłącznie z szacunku dla nich xD)
Hej dziewczyny widzę, że świetnie się bawicie :D :D Co do Zmierzchowego Edwarda to hmm SM wyobrażało go sobie tak że na próbach doczepili mu mega długie włosy a że wtedy wyglądał już kompletnie idiotycznie to zostawili go z naturalnymi z tego co jestem zorientowana to bardziej wybrała go KS czyli Zmierzchowa Bella na swojego partnera :P:P Ja tam nie jestem ani Team Edward ani Team Jacob :) Ale chyba jakbym miała już wybierać to była bym w Team Edward :D :D Poza tym należę już do Team Alexander Skarsgard / Eric Northman i nic tego nie zmieni <3 :D :D :D
Eee tam mnie długie sezony nie straszne już wytrwałam 6 sezonów House :D :D Jak mówiłam na razie oglądam Plotkarę mam na ten temat jak na razie pozytywne zdanie :) Co do Trawki ostatnio na działce moja kuzynka też się tym zachwycała, więc musi coś w tym być :D
Ola!! :* Już się zaczynałam o Cb martwić :D
Ja też gdybym miała wybierać to byłabym w Team Edward, ale na całe szczęście nie muszę tego robić, ufff :PP
Ja to TEAM Robert, Aleksander, Paul i Ian ;)
Moje kochane wampirki ;D
Kasia z tego też nie mogłam, to był super odcinek, jak Dean uciekał po prostu boskie!!!
Można się pośmiać.
Dobra idę spać, bo jutro wreszcie do szkoły...;(
Dziewczyny, mam do Was sprawę :P
Ostatnio wciągnęłam się w filmy typu Strach albo np. Wielbicielka, szukam podobnych, ale nigdzie nie mogę znaleźć :/
Pomożecie? :):*
Chodzi mi o coś takiego, że główny bohater zaczyna robić wszystko byle tylko być z tą drugą osobą :D No cóż, nie ukrywajmy popada w obsesję :P
Może troszkę bardziej... hmm... erotyczny ale http://www.filmweb.pl/film/Truj%C4%85cy+bluszcz-1992-8751 Trójący bluszcz był niezły
http://www.filmweb.pl/film/Zauroczenie-1993-34030
Może "Zauroczenie z A.Silverstone :D
Kiedyś też podobały mi się takie filmy, nadal z chęcią je oglądam :) ale cóż... :) ostatnio gustuje w trochę innych ;)
A ja ma pytanie: Oglądał ktoś z was serial Skins ( Kumple) wersje angielską lub amerykańską. Chciałabym zobaczyć, ale nie wiem czy warto i nie wiem , którą wersję się opłaca?
Wielkie dzięki Kasiu:*:* Na pewno obejrzę :):)
A co do Skins to nie oglądałam, więc Ci nie pomogę :/
Strach zarąbisty film, co roku go oglądam ;D Bo ładny aktor jest ;P Wielbicielka też fajny, ale wiesz co nie przypominam sobie nic, jak sobie coś przypomnę to ci napiszę;]
Skins nie oglądałam więc nie doradzę.
Cały dzień się uczę, bo na 8 lekcji mam jutro 8 sprawdzianów;/ Żyć nie umierać! ;/
MASAKRA!!!
Olcia, jak tam szukanie pracy?
Od kiedy obejrzałam Strach to zmieniłam swój ulubiony film :D
Angie, mam nadzieję, że sobie przypomnisz, z góry dzięki :*
A co do Oli to dołączam się do pytania Angie:)
Sarcia, oglądałam praktycznie taki sam, znaczy na podstawie tego filmu jest nakręcony bollywood Zaufaj mi ;)
Bardzo fajny film i ładny aktor :)
Haha, nie xD
Zawsze piosenki możesz przewinąć xD
Aaa jak masz ochotę popłakać to włącz sobie Gdyby jutra nie było, jak nigdy nie płaczę, bo to u mnie rzadkość to na tym ryczę ;D
Oki, wielkie dzięki Angie :*
Bardzo mi pomogłyście, ale nadal czekam na inne propozycje w końcu chce mieć łeb pełen filmów! Lubie to! :D
A ja Pchelce odpowiem; Skins to bardzo fajny serial, ale mówię o brytyjskiej wersji. Moja osiemnastoletnia siostra była w nim zakochana. 1 i 2 sezon opowiada o pewnym chłopaku i jego znajomych, a 3 i 4 o jego siostrze. 3 i 4 to najlepsze sezony. 5 sezon jest totalną porażką! Przewidywalny i tandetny, więc do 4 sezony (włącznie z nim) polecam jak najbardziej. ;)
Długo nic nie piszesz to się martwię :* A tu się okazuję, ze ty co chwilę gdzieś wyjeżdżasz :P
Gdzie tym razem byłaś?? :>
Dzieki Shaka, liczyłam na dokładnie takie podsumowanie. Obejrzałam pierwszy odcinek Cassie jest zaje**sta :) I rzeczywiście dobrze się ogląda :)
Gdzieś na forum Skins właśnie widziałam niepochlebne opinie o 5 serii , wiec pewnie nawet nie będę się za nią zabierać
Proszę. ;)
A jeśli nie chcesz sobie popsuć opinii o Skinsach to za 5 sezon się nie zabieraj ;D.
Ja przed chwilą oglądnęłam ostatni odcinek trzeciego sezonu. Nie rozumiem, zupełnie nie rozumiem. Nic się nie wyjaśniło. I jak mogli zrobić to Veronice i Loganowi?! Jestem pewna, że gdyby był 4 sezon to oni byli by razem, bo widać było jak V patrzyła na niego na stołówce. Mam nadzieję, że zdarzy się cud i nakręcą 4 sezon.!
Rzeczywiście, to by musiał być co najmniej cud, żeby wyszedł 4 sezon. Z dziewczynami już to obgadałyśmy, i wyszło na to, że film jest o wiele bardziej prawdopodobny, a tym bardziej są informacje na temat tego, że film ma wyjść w maju 2012 ;)
Jakie informacje? Możesz mi podać jakieś linki do nich? Boże, byłoby cudownie! Ale ja i tak wolałabym 4 sezon. Chociaż jeśli nakręciliby film, który byłby wielkim sukcesem i miałby wielką oglądalność, to może później zaczęliby kręcić dalsze sezony. Chociaż to byłoby trochę bezsensu, bo wtedy oglądalibyśmy: 1 sezon - 2 sezon - 3 sezon - film - 4 sezon. Ale mogliby zrobić 4 sezon jako kontynuację filmu ;D. Wiem, że piszę dużo i niezrozumiale, ale nie mogę zrozumieć, że tak ten serial się skończył! Nie wytrzymam bez niego.
Hmm.. Ten News był stary juz sama za bardzo nie wiem gdzie go szukać, bo chyba nie wklejałam go na swoja strone na Facebooku...
Ale rzeczywiście była taka pogadanka o maju 2012 , recze za to :)
I rozumiem co napisałaś Shaka, wcale nie jest tak niezrozumiale jak myślisz :D:D - słychać w tym zrozumiały dla nas Bełkot wielkiej fanki :)
Shaka, my wszystko rozumiem xD
Nie martw się ;P
A jak wam dzionek mija dziewczyny? Bo ja muszę posprzątać w swoim pokoju i wzięłam się za książki, chyba mam ich z 200 więc tak szybko nie pójdzie ;/ A później na balety, dzięki BOGU:D
Ja już na całe szczęście to co miałam do posprzątania to posprzątałam:P
Ale muszę zrobić jeszcze plakat na bio o szkodliwości palenie tytoniu ;/ Nie wiem kompletnie co zrobić gdy można było coś napisać to by było kopiuj wklej i już, a to ma być tylko praca plastyczna, tragedia ;/
A ja kochane byłam no prawie nad morzem :P Byłam u rodziny mojego chłopaka na wsi sobie odpocząć :P :P Z chęcią no i w sumie pewnie bym siedziała tam do poniedziałku ale miałam wczoraj i dziś szkołę a niestety nie mogłam pozwolić sobie na "wagary" :) Kurczę niby na tym bezrobociu powinnam mieć tyle czasu a cholercia jakoś cały czas mi mało tego czasu a dzień leci za dniem :/ ;/ Tak na prawdę nie mam chwilki dla siebie żeby w spokoju posiedzieć przed kompem bo wiecznie coś i praktycznie nie ma mnie w domu a tak na prawdę nic nie robię konkretnego... A to do siostry podjadę a to coś i tak leci :P :P Oj dziękuję kochane że się o mnie martwicie niestety nie mogłam wcześniej się odezwać bo net mi mój tam nie łapie z resztą jak ich internet złapie zasięg to też graniczy z cudem :D :D :D Ahh a ja tam wciągnęłam się w tą Plotkarę :P Nie wiem no ale mi się ten serial podoba :D :D Ubóstwiam no może nie z wyglądu ale strasznie lubię postać Chucka Bassa :D :D :D Jak tam kochane mija Wam weekend ??
A mi weekend mija jakoś tak bardzo powoli :P
Nie wiem co Wam wszystkim podoba się w tym Chucku xD I Tobie i Kasi on przypadł do gustu:P
A według mnie on jest taki bez serca w tym 1 a co dopiero 2 sezonie, w 3 niby jest lepiej ale takie rzeczy robi Blair, że aż się płakać chcę ;( :P
A niezbyt :( W sumie muszę się przyznać jakoś zbytnio jeszcze nie szukałam, ale w tym tygodniu biorę się do roboty :) Widzę Sarunia, że zmieniłaś avatarek :) Szkoda tylko, że nie wiem z czego on jest :P Oj ja tego Chuck to chyba nawet lubię że jest taki "wredny" hihi Poza tym ma chłopak problemu to taki jest a tam ja go lubię :D :D A z wyglądu jest nawet, nawet jak nie ubiera się jak 40-sto latek z klubu golfowego jest ok :D :D No ja dziś się wybieram na działkę praktycznie będzie cała moja rodzinka ( tata, brat, siostra z mężem i dzieciakami) więc robimy taki grillo-obiad :D :D
Olu, mój awatar jest z film "Strach", mam teraz po prostu obsesję na punkcie tych bohaterów i wgl. Mam to na awatarze, na tapecie, no mówię obsesja :D A jak się z kimś widzę to rozmowę zaczynam od opowieści o tym filmiexD
Życzę udanego grilla :D No i powodzenia w szukaniach pracy :*:*
"Bełkot wielkiej fanki" cudowne podsumowanie mojej wypowiedzi ;D. Ale coś w tym jest. Jeśli znajdziecie ten artykuł o maju 2012 to dajcie mi link do niego. ;) A Plotkary nie oglądam, ale myślałam nad tym żeby zacząć. A co Wy sądzicie o tym serialu? Ja na razie się wciągnęłam w Pretty Little Liars. No i oczywiście cały czas oglądam poprzednie odcinki V. Uzależnienie od VM jest naprawdę męczącą chorobą, ale wy to wiecie . ;D
"Bełkot wielkiej fanki" cudowne podsumowanie mojej wypowiedzi ;D. Ale coś w tym jest. Jeśli znajdziecie ten artykuł o maju 2012 to dajcie mi link do niego. ;) A Plotkary nie oglądam, ale myślałam nad tym żeby zacząć. A co Wy sądzicie o tym serialu? Ja na razie się wciągnęłam w Pretty Little Liars. No i oczywiście cały czas oglądam poprzednie odcinki V. Uzależnienie od VM jest naprawdę męczącą chorobą, ale również piękną. Zresztą wy to wiecie . ;D
hej ja tez jestem wielka fanką VM i też prosiłabym o ten link w którym znjaduje się artykuł że powstanie film w 2012 roku;)))