PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)

Shaka_01

Trawka jest zupełnie inna :P

Ja mogę ci polecać seriale które NIE są podobne do VM, szczerze mówiąc nie bardzo lubie tego typu: szkoła, nastolatki, amerykańskie romanse w stylu mody na sukces,
No Weronika odbiega zupełnie od normy, mimo że wszystko co wyżej się zawiera :)

Ludzie polecają Plotkarę- ja nie lubię :P Oglądałam kilka odcinków dla Chucka xD
Pretty Little liars - no to może tak odrobinę przypomina Veronikę Mars, o ile cokolwiek można porównywać :P
Beautiful People - ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć tego serialu ... oglądałam w TV

A poza tym Pcheł poleca:
*Dexter
*Siostra Jackie
*Herosi
*6 stóp pod ziemią- aczkolwiek to kontrowersyjny serial dość i jak wiadomo gusta i guściki i nie wszystkim się spodobał.
*Dynastia Tudorów
*Supernatural
*Pamiętniki Wampirów
*The Gates
*Sherlock
*Nikita ( nowa i stara)
*Fringe
*Supernatural
*Moonlight ( Pod osłoną nocy)
*True Blood
*Szpital Królestwo
*House do 7 serii jest genialny - potem nuda :P

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

Dzięki ;). Wiem, że Veronica jest jedyna i niepowtarzalna, ale muszę wciągnąć się w jakiś nowy serial, bo do końca VM zostało mi jeszcze tylko 8 odcinków i boję się, że później nie przeżyję, chociaż już i tak cierpię, że za niedługo będzie koniec ;D. I wiem, że VM mi nic nie zastąpi, ale chociaż spróbuję się 'wyleczyć' xD

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Ja na pewno polecam True Blood !!! Po prostu kocham ten serial <3 Z resztą w Dr.House też jestem zakochana :D :D :D Pamiętniki Wampirów też ok hmmm nie wiem jak Wy ale ja też lubiłam no i wciągnął mnie serial Życie na Fali no 4 sezon taki sobie ale ogólnie bardzo lubiłam ten serial nie w takiej skali jak VM ale też dobry :) :)
Dziewczyny mam dziś tak podły nastrój, że nie wiem :( właśnie zmienił mi się szef w robocie... Nie podlegam już pod tego faceta który mnie zatrudnił i u którego robiłam 3 miesiące, przejął to teraz jego znajomy i takim sposobem pracuję tylko do piątku a później cóż bezrobocie i czas na szukanie innej roboty :( Tak więc cały dzień mam do dupy !!!

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Dzięki za polecenie seriali. Życie na fali kiedyś oglądałam ((chyba 2 odcinki), ale zbytnio mi to nie przypadło do gustu. House'a też kiedyś uwielbiałam, a o True Blood nie słyszałam. Na pewno obejrzę chociaż jeden odcinek ;). A na podły nastrój niestety nie pomogę ;).

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

Dzięki za polecenie seriali. Życie na fali kiedyś oglądałam ((chyba 2 odcinki), ale zbytnio mi to nie przypadło do gustu. House'a też kiedyś uwielbiałam, a o True Blood nie słyszałam. Na pewno obejrzę chociaż jeden odcinek ;). A na podły nastrój niestety nie pomogę ;).

ocenił(a) serial na 10
ollcia020

O True Blood nigdy nie słyszałam, ale na pewno obejrzę chociaż pierwszy odcinek. House'a też kiedyś kochałam, z Życia na fali oglądałam jeden odcinek i chyba nie bardzo mi się podobał. A na podły nastrój nic niestety nie poradzę ;).

ocenił(a) serial na 10
Shaka_01

Taa^^ Filmweb się ścinał, a teraz mój komentarz jest 3 razy.

ocenił(a) serial na 9
Shaka_01

Nic się nie stało :) Hmm powiem Ci tam nie wiem czy jeden odcinek True Blood coś Ci da :) Niestety u większości jest tak że po pierwszym odcinku niezbyt się wciągają ale już po kilku pierwszych odcinkach jest dobrze :D :D Mnie osobiście od pierwszego odcinka porwało na maxa :) Tak samo zaraziłam moją przyjaciółkę i moją 34 letnią siostrę heheh :D :D

ollcia020

I mnie też. Potem odstraszyła mnie seria druga, ale myślę że ją pominę i zacznę znów oglądać od 3 xD

Olciaaa! Kurcze normalnie teraz mi głupio bo kilka postów temu tak wychwalałam tą twoją robotę .. a teraz taki numer. No cóż. Podtrzymuje wypowiedź z Facebooka. Powodzenia w szukaniu czegoś nowego! I nie załamuj się, traktuj to jako szansę na próbowanie czegoś innego , ile można siedzieć w tym Sushi! :P
BTW. niech żałują, nie wiedzą co tracą!

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Ja obejrzałam pierwszy odcinek True Blood i mówię nigdy nie obejrzę drugiego, ale nie miałam co robić więc obejrzałam i później w niecały tydzień chyba obejrzałam 3 sezony ;D A teraz czekam na 4 ;) Ja polecam Pod osłoną nocy, szkoda że tylko jeden sezon. PAMIĘTNIKI WAMPIRÓW <3333 Uwielbiam!!! Pretty Little Liars, w wakacje drugi sezon, teraz natomiast oglądam nie z tego świata, super serial wciągnął mnie :P

W ogóle cześć dziewczyny :) Co słychać? Ja wróciłam wczoraj z długiego weekendu ;D Więc jestem szczęśliwa.
Ollcia, nie martw się coś znajdziesz :)

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Heheh dziękuję kochana :*:*: Już dziś lepiej się trzymam :) Dobrze, że mam takiego chłopaka jakiego mam więc w sumie nie muszę się martwić tak o kasę i rachunki bo wiem że mi zawsze pomoże :) No a cóż pracy i ta trzeba szukać :) Wiem kochana w sumie wiesz ja nie żałuję samej pracy jako pracy bo do końca życia nie chciałam tego robić, tylko że z ludźmi się nie postępuje i nie załatwia tak spraw jak on to zrobił tylko o to chodzi .... Ale za przeproszeniem chu.... mu w d........ na nim się świat nie kończy :) Ale dziękuję ślicznie za wsparcie :*:*:*:*

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

Nie postępuje się, ale tacy są ludzie :(
Znajdziesz 1000 takich prac i jeszcze lepszych, wierzę w Ciebie ;)

ocenił(a) serial na 9
AngiBells

Dziękuję :*:*: Z takimi ludźmi dookoła jak Wy nie da się za długo smucić a tym bardziej przestać w siebie wierzyć :) Jesteście kochane :**:

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

No ba!!! ;D
Wiadomo, że jesteśmy najlepsze ;)
Ale tak serio, to przecież mieszkasz w dużym mieście, więc pracę powinnaś znaleźć szybko, no i zależy jeszcze od wykształcenia.

AngiBells

Ajj tam, da rade niezależnie od wszystkiego.
Club Szalonych Fanek zawsze da rade :P

Cpt_Pchelka

Zgadzam się z dziewczynami znajdziesz sobie coś lepszego :) Wierzymy w Cb!! :*:*

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

Oj tak się mówi tylko wykształcenie i duże miasto ale nie jest tak łatwo :) Mam jakieś możliwości więc się nie załamuję no i trochę w domku poleniuchuję :D :D

ocenił(a) serial na 9
ollcia020

Oj poleniuchować ;D
O tym też marzę, chociaż miałam taki długi weekend, ale myślę żeby zrobić sobie jutro wagary ;D

AngiBells

Oj Ty niegrzeczna!! :P
A dlaczego miałaś długi weekend? :O Ja też chcę :PP

Sarunia_5

rekolekcje :P
Ja też myślę nad zrobieniem sobie jutro wolnego :P

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

W piątek było rozwiązanie konkursu, nie chwaląc się zajęłam 3 miejsce z koleżanką ;D
Później z klasą do kina pojechałam, i dopiero jutro do szkoły, bo miałam rekolekcję i spędziłam 5 dni u przyjaciółki, więc nie mam co narzekać, ale jutro tak mi się nie chce iść.

AngiBells

Też chcę takie rekolekcje :PP

Sarunia_5

akurat pokryły nam się w weekendem :D:D

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

To ładnie poleniuchowałaś :) Mi tam się przyda ale nie myślałam o jakimś długim wypadzie :) Nie wiem może z 3-4 dni :) A z co trzecie miejsce ?? i oczywiście gratuluję :* Widzę Kasiu że zmieniłaś avatarka a z czego to ?? Bo coś nie rozpoznaję :P

ollcia020

Olu, awatar Kasi to "Trawka" oczywiście :P

Mnie też się szykuje bardzo długi weekend, bo jak to w gimnazjum egzaminy są, a ja do 2 klasy chodzę to się nie załapałam.:P Zaczynają się we wtorek a potem dopiero w poniedziałek idę do szkoły, to będzie czyste lenistwo xD

Sarunia_5

Ano cóż. Sara ma rację : Trawka w moim awatarze :P

Cpt_Pchelka

Ja niestety mam zawsze racje, no chyba, że jej nie mam:P

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

A dziękuję bardzo :* Teraz mam tyle czasu wolnego że chyba zacznę oglądać ten serial :P Na razie zabrałam się za oglądanie Plotkary i nawet nawet zobaczymy tylko jak później bo dopiero jestem na 6 odcinku :P

ollcia020

Już Ci na facebook'u napisałam, że według mnie pierwszy sezon jest the best :D

Sarunia_5

aby przeciągnąć cię na stronę Trawki, powiem , ze wszystkie 6 sezonów jest the best xD

Cpt_Pchelka

Też chcę trawkę zacząć oglądać ale za dużo tego: Plotkara, Trawka, Pretty Little Liars, Pogoda Na Miłość, Glee. :/
A teraz wgl czasu nie miałam, niedługo trochę wolnego będzie to może coś zacznę oglądać w końcu :P

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

Co to za serial Trawka? Fajny? Czytałam skrót, ale jakoś mnie nie wkręcił ;D
W ogóle zrobiłam sobie wagary, że szok dzisiaj i wczoraj ;P

AngiBells

Angi! Ale ty niegrzeczna jesteś :PP
A co do Trawki to ekspertem jest tutaj Kasia :D

Sarunia_5

Opis rzeczywiście nie jest jakiś wybitnie zachęcający :D
Ale serial jest genialny! Sytuacje są zabójcze,
Gagi przednie, Obsada może niezbyt znana, ale za to świetna- po prostu oglądasz serial i wiesz że te postacie nie mógł zagrać nikt inny! :P
I oczywiście czarny humor, ja taki uwielbiam :D

i moje oddane serduszko <3 dla wujka Andiego :D xD Ten człowiek wymiata! Pojawia się chyba w 2 albo 3 odcinku pierwszego sezonu i już wiadomo, że to nie jest zwyczajny człowiek :P

Cpt_Pchelka

I ciągle trzyma w napięciu! I ma plus odcinki są pół godzinne, więc w miarę szybko się ogląda :P

Cpt_Pchelka

Ja wczoraj zaczęłam oglądać Glee i chyba się wciągnęłam :P
W Trawce trochę przeraża mnie liczba sezonów :O:P
Ale myślę, że niedługo się za nią zabiorę :D

Sarunia_5

ale jeśli odcinek ma po 30 min, to licz tak jakby z 6 sezonów zrobiły się 3, 5

Cpt_Pchelka

No w sumie to by tak wychodziło :D
Ale dla mnie to i tak nie jest mało :P

ocenił(a) serial na 9
Sarunia_5

Ja oglądam teraz nie z tego świata jestem w połowie 4 sezonu, a zaczęłam niedawno więc jak skończę to może obejrzę Trawkę ;]

AngiBells

Oh Supernatural < Dean XD <3
Chłopaki z SN są genialni :P

Cpt_Pchelka

Myślę, że po tym zdjęciu się wstrzymam ---> http://www.filmweb.pl/serial/Nie+z+tego+%C5%9Bwiata-2005-225833#picture-41
A poza tym ja nie cierpię horrorów, nie ukrywajmy- boje się ich xD
Jedyny "horror" jaki oglądałam to Zmierzch xD

Sarunia_5

o ty chyba nigdy prawdziwego horroru nie widziałaś! :P:P
Zmierzch to romans , według mnie z Horrorem m tyle wspólnego co NIC :D Może wątek złych wampirów nadaje mu trochę ...thrilerowatości :P
Supernatural , jak sama nazwa wskazuje jest o rzeczach "nie z tego świata" więc demony, upiory i duchy są , to już sama musisz się przekonać :P:)

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Nie wiem jak Zmierzch można zaliczać do horrorów, zawsze mnie to śmieszyło.
Ostatnio oglądałam taki odcinek nie z tego świata że śmiałam się cały dzień, był tak zarąbisty ;D
Dean<333

Cpt_Pchelka

No pisałam, że się boję horrorów:P
Nawet w filmach które oglądałam możecie zobaczyć, że nic poza tym nie ma :PP
Ale co do tego Zmierzchu to to jest horror bo jak zobaczyłam Pattinson'a to się zaczęłam drzeć (nie lubię go) xD

Sarunia_5

N tak, są różne kategorie Horroru :D
Jak się patrzy na Filmowego Edwarda to rzeczywiście...makabra :)

Cpt_Pchelka

Haha, moja krew :D:*
Gdzieś czytałam, albo od kogoś słyszałam, że Stephenie Meyer inaczej sobie wyobrażała Edwarda, ja w sumie też bym go sobie inaczej wyobraziła :P
Mogli zrobić jakieś głosowanie, albo najlepiej mogli zapytać ją o zdanie :P
Ale mi się zrymowało :D
"Człowiek" sam nie czuje kiedy rymuje xD

Sarunia_5

Widziałyście parodie "Vampires Sucks", Wampiry i świry??

Tamten Edward Ciulen był 100 razy lepszy :) hahaha xD
Ja sobie Edwarda wyobrażałam też zupełnie inaczej i przy tamtej wersji obstaje. Filmy z serii Zmierzch oglądam żeby się pośmiać :D Moje serce uznaje tylko książki - choć mistrzowskie to one nie są :P

Cpt_Pchelka

Nie wiem jak dziewczyny ale ja widziałam Wampiry i Świry xD
Ja ogólnie lubię takie parodie, a na tej nieźle się uśmiałam :D
Według mnie książki są lepsze :PP No ale cóż znowu się z Tobą zgodzę mistrzowskie to nie są :*

Sarunia_5

Ja do te pory ryje ze śmiechu na myśl o tej scenie kiedy Edward tłumaczy Becce kim jest .
"Jestem zabójcą Becco!" hahah i wyciąga ten pistolet! :P po prostu nie mogę i znów się brechacze do laptopa :P

Cpt_Pchelka

A ja teraz nie mogę z Cb Kasia xD
Zobaczysz napuszczę na Cb fanki Edwarda i będziesz miała xD