Dzisiaj dokładnie o godz. 00:01 moje życie przestało mieć sens. Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu Weroniki Mars. Oby w końcu nakręcili ten film, a jeszcze lepszy by było gdyby powstał 4 sezon. Może moje życie znowu będzie miało sens:P
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Weroniki Mars :)
Heheh dobrze że nie jestem sama w tym <3 Team Chuck :* :* Dziękuję grill się udał w sumie właśnie wróciłam do domku :P To tak jest zawsze jest coś do zrobienia a odkłada się to na później niestety :P Oj moja fascynacja VM też powoduje to że często oglądam sobie jakieś odcinki VM :) LOVE VERONICA MARS :P:P Hmm nie wiem czy moją opinia będzie obiektywna gdyż też wciągnęłam się w Plotkarę... Szczerzę wcześniej myślałam źle o tym serialu i myślałam że będzie to lipny serial o bogatych nastolatkach z problemami... Nie wiem może i taki jest ale mi się tam podoba no i ten Chuck :D :D
Oj ten Chuck i późniejsze odcinki, bo pewnie do tego jeszcze nie doszłaś ;D
Ja też dzisiaj miałam pierwszego grilla w tym roku, aż ślinka leci ;P
Widzę, że sezon grillowy się rozpoczął :D
Angie, wiem coś o tej nauce weekendowej :PP Ale akurat ja zabrałam się już za to w piątek, sama siebie nie poznaję xD
A co do tego linku z filmem VM z 2012 to on był wklejony gdzieś w tym wątku, tylko musicie go sobie poszukać :)
Ok, dziękuję. ;)
A ja też powinnam się uczyć tylko, że w ogóle tego jeszcze nie zrobiłam. ;D
Pamiętam, że ktoś na pewno wklejał ten link, teraz sama go nie mogę znaleźć ;/ Ale jak znajdę to od razu tu wkleję ;)
Ja też znalazłam tylko informację, że ktoś napisał taki komentarz, wiec prosze o jakieś pewniejsze źródło;) z gory dziękuję;)
http://film.wp.pl/id,93317,title,Veronica-Mars-na-duzym-ekranie,wiadomosc.html?t icaid=1c256
tutaj jest link, że może mieli się wziąć za to, ale pamiętam że kiedyś w popcornie czytałam właśnie coś na ten temat, ale to wieki temu.
To z grudnia 2008 i na dodatek piszą, że to nie jest pewne. Wtedy nawet nie wiedzieli, czy Kristen Bell chce zagrać.
Niestety ten linku jakoś mnie nie podniósł na duchu :( Kiedy go pisano praktycznie dopiero co się skończyła VM więc i może mieli coś w planach... Ale teraz ?? Tyle czasu zleciało i żadnych świeżych informacji niestety :( Nie wiem kochane szczerze czy mamy na co liczyć, ale oczywiście i tak się o to modlę :)
Ja jestem na 12 odc 2 sezonu Plotkary :):) Oj teraz to Angi mnie zaciekawiłaś :P :P Na pewno obejrzę do końca i to pewnie szybciutko gdyż pochłaniam przynajmniej po 3 odcinki na raz a czasami nawet więcej zależy jak mam czas :P :P :P
O tak sezon grillowań się zaczął pełną parą :) Ale co innego robić kiedy za oknem tak pięknie świeci słoneczko :D :D
To niestety smutna prawda w 2011 roku nie pojawił się chyba ani jeden news... :/
Jk już wspominałam ja za Plotkara nie przepadam ale do Chuck Teamu dołączam :D
Niestety nie mogę znaleźć niczego innego, ale wiem że pisali że ma wyjść w maju, ale to dawno...
Ja dzisiaj nie poszłam do szkoły bo się źle czułam. Ja cały czas oglądam Supernatural, zaczęłam 6 sezon, ale już niedługo go skończę ;D
Dobił mnie odcinek jak była tematyka Zmierzchu ;d
O proszę nawet tam się interesują Zmierzchem :D :D Oj a co Ci Angi ?? To się kuruj w domku w łóżeczku :P:P To jest najlepsze :D :D Ja jak skończę oglądać Plotkarę biorę się w końcu za Trawkę :P A później zobaczę:) poproszę Was o listę propozycji :) Moja współlokatorka nabija się ze mnie że tak pochłaniam te seriale :) A co tam po prostu to kocham <3
No i proszę powstał nam nowy trzy osobowy Team :D :D Team Chuck :* *:
Czyli ostatni artykuł jest z września zeszłego roku jak Kristen Bell chciała sfinansować film;((( szkoda że nie ma więcej informacji na ten temat;(((
Właśnie żadnych nowych informacji to jest bardzo przykre :( Czasem myślę, że oszukuję samą siebie licząc na kolejny sezon czy film o VM :( Cóż ale jak przystało na wierną fankę VM jestem nadal bardzo cierpliwa i cóż dalej się modlę o powstaniu dalszych lasów VM <3
Oj tam Sarunia nie musisz kochać Chucka i nie musisz być a bardziej nie musiałaś być kiedyś chłopcem żeby do Nas należeć :) Nadrabiasz innymi rzeczami kochana :*:*
Bardzo bardzo przykre;((( brak zakończenia 3 sezonu, a raczej jego wątków jest dobijający;((( pozostało nam jedynie czekanie i wiara w to że się w końcu doczekamy;)))
Właśnie :( Czasem mam wrażenie że sama siebie okłamuję i liczę na coś co nigdy nie dojdzie do skutku :( Ale jak na wytrwałą fankę przystało jestem cierpliwa i modlę się o to żeby wyszły dalsze losy VM już nie ważne pod jaką postacią :)
Oj Sarunia nie musisz kochać Chucka czy też nie musisz być albo bardziej nie musiałaś być kiedyś chłopcem, żeby do Nas należeć :P Nadrabiasz innymi rzeczami kochana :*
Ten 3 sezon dziwnie się zakończył nic nie jest wyjaśnione ;(
Szkoda ubóstwiam ten serial.
Ollcia może jak nie oglądałaś Supernatural to polecam :)
Aaaa ja na chwilę weszłam, bo cały czas siedzę w łazience i wymiotuje ;/
Sarunia, oj zawsze będziesz należała do nas ;P
To prawda Angi, trzeci sezon zakończył się koszmarnie dla Veronici i Logana, dla Keitha, dla Kane'ów, bo jestem pewna, że oni coś knują. I nie wyjaśnili do końca o co chodziło z tym jakby bractwem. I dziwię się, że mama V się więcej nie pojawiła, ale w sumie zabrała im tyle kasy, to po co ma przychodzić. Masakra to jest ;/ Ale będę cierpliwa i tak jak Olcia, modlę się o dalszy ciąg V. I informuję, że chciałabym dołączyć do Team Chuck ;D.
Zgadzam się z tym że 3 sezon zakończył się fatalnie i jest tyle nie wyjaśnionych wątków;(((( musimy uzbroić się w cierpliwość i wierzyć ze zostanie ona nagrodzona filmem;) bo na 4 sezon napewno nie ma szans.
Oj Angie, współczuję Ci z tym brzuchem ;/ :*
W końcu ktoś docenił to, że jestem :D
A co do tego 3 sezonu to rzeczywiście nie tylko jeden wątek, ale wiele wątków nie zostało zamkniętych, ja bym na ich miejscu coś z tym zrobiła :P
Ja też bym z tym coś zrobila np. nakręciła film który rozwiąże wszystkie wątki;))) tym bardziej ze jak narazie wszystkie filmy z Kristen Bell odnoszą same sukcesy;))) w połączeniu z Jasonem Dohringiem murowany hit;)))
Ostatnio z nią oglądałam Znowu ty i pewnego razu w Rzymie, bardzo ciekawe filmy ;)
Teraz mam zamiar obejrzeć Krzyk 4 ;)
Sarunia, już lepiej jutro idę do szkoły:)
Też ogladałam te filmy i są bardzo sympatyczne;)) do takich lekkich komedii z udziałem Kristen można zaliczyć jeszcze Raj dla par. Ja chciałabym obejrzec Wybór Gracie co prawda jest to troszke starszy film ale podobno swietny;))
Pewnego razu w Rzymie też oglądałam :P Hmm mogę też polecić film Listy Julii nie gra tama K. Bell ale gra tam główną rolę Amanda Seyfried :) Jak dla mnie film rewelacyjny więc mogę szczerze go polecić dziewczyny :)
Angi bardzo się cieszę, że już lepiej się czujesz :)
Co do VM to fakt wszystkie te rozpoczęte wątki skończyły się masakrycznie chyba dla wszystkich :( A nam niestety nie pozostało nic innego jak albo samemu dopowiedzieć sobie zakończenie jakie byśmy chciały, żeby było albo czekać dalej aż nam wszystko wyjaśnią w dalszych losach !!!!
Dziewczyny trzymajcie kciuki w końcu zaliczyłam te durne testy na wewnętrznym egzaminie z prawka i jutro na 7:30 ( rano!! ;/ ) mam egzamin wewnętrzny z jazd... Mam nadzieję, że mi się uda i niedługo będę zdawać egzamin państwowy na prawko :D :D Miłego wieczorka, bo ja dziś kładę się wcześniej, żeby się wyspać :P
Listy do Julii rownież udany film;))), a jeśli chodzi o VM to myśle ze wszystkie miałybyśmy identyczne zakończenie LoVe Logan i Veronica forever;)))
Znów zgadzam się z LoveVM ;). Zaczęłam oglądać Plotkarę i liczę na to, że przyjmiecie mnie do Team Chuck ;D. A jak egzamin wewnętrzny z jazdy Ollcia?
Ja dzisiaj na religii oglądałam Turystę, fajny film, ale przewidywalny ;)
Ollcia, ja też w maju biorę się za prawko, a tak w ogóle to mam przedmiot w szkole przepisy ruchu drogowego, więc po teorii rozwiązujemy testy ;)
Oo to na lekcji macie dobre przygotowanie :) Nie ma co te testy są popieprzone i trzeba je wykuć na pamięć ;/ Przepraszam kochane wczoraj byłam cały dzień poza domem i załatwiałam sprawy... A dziękuję egzamin dobrze mimo to, że niby wymusiłam dwa razy pierwszeństwo poszedł rewelacyjnie!!!! :D :D Normalnie jestem z siebie dumna ::P Shaka pewnie, że nie ma problemu i możesz się do Nas dołączyć :) Powiększymy swój Team Chuck <3
Ja właśnie wczoraj skończyłam oglądać 2 sezon i nie mogę się doczekać kolejnego!! Niestety muszę czekać aż mój luby mi ściągnie ;/ ;/ ehhh faceci a prosiłam go wcześniej no ale ważne, że chodź to robi hihi
Ja tak dziś planuje sobie obejrzeć Raj dla par :D:D
:* :D Niestety, no i z racji tego że muszę poczekać na ściągnięcie się Plotkary :( a tak zachwalałyście sobie "Trawkę" że mając za zadanie umilić sobie czas zacznę go dziś oglądać :D :D Myślę, że wieczorkiem uda mi się obejrzeć pierwszy odcinek :D :D
Ja oglądam tera Plotkarę i Pretty Little Liars. I w 13 odcinku 1 sezonu Spencer mówi: "Hanna ma rację, musi znaleźć najpierw jakiś dowód", a Hanna odpowiada jej: "Thank you, Veronica Mars". Strasznie to fajne ;D. Oglądałam tą scenę 4 razy, chociaż ona tylko mówi o V.
Tak, cytując z filmu piszę po polsku, a odpowiadam po angielsku. To trochę głupio wygląda xD
Te Pretty Little Liars tez mam zamiar obejrzeć :D :D Nie dziwię Ci się sama bym się podniecała w końcu jakaś wzmianka o Naszej kochanej VM :) hehe tak samo w Plotkarze oglądałam kilka razy ale samą końcówkę 25 odc 2 sezonu :D :D A ty na którym jesteś odc w Plotkarze ??
Pretty Little Liars, jest super i fajnie się kończy pierwszy sezon ;D
Ollcia pewnie nie doszłaś do tego fragmentu jak służąca Blair mówi po polsku, bo ona w ogóle jest polką.
Supernatural ciągle mówią coś o polsce, np. M jak miłość, czy jakieś inne kwestie.
A w Pretty little....to z Veronicą było dobre ;P
W Plotkarze właśnie oglądam 9 odcinek 1 sezonu, a jeśli chodzi o Pretty Little Liars to 15 odcinek 1 sezonu. Także ja dopiero zaczynam ;)
A to jeszcze dużo przed Tobą :) Angi doszłam już dosżłam do tego momentu właśnie skończyłam 2 sezon :) Z początku jak Dorota (służąc Blair) zaczęła się kłócić po polsku tak mnie wmurowało, że drugi raz to oglądałam i nieźle się uśmiałam heheh Ja właśnie zaopatrzyłam się w 1 sezon Trawki i dziś obejrzę sobie może z 2 odcinki więc jutro Wam powiem jak wrażenia :P :P
No a jak kochana heheh :D :D :D :D mój awatar krzyczy - "I'm Chuck Bass" cóż widocznie na stare lata mi odbija :D :D
Od razu jak weszłam, mówię no nie mój kochany Chuck ;D
Oglądałam z nim kilka filmów po prostu nie można się na niego napatrzeć ;)
Hehe dziękuję dziewczyny skromnie mówiąc sama się na niego napatrzeć nie mogę :P:P O Dziękuję Sarunia za troskę :) Hmm dębową to dobrze bo solidna może tak szybko robaki mnie nie zeżrą hihi :D :D Właśnie Angi pochwal się jakie filmy z nim widziałaś to z chęcią od razu je wrzucę na ściąganie :P Ja niestety i jak na razie podziwiam go tylko w Plotkarze :D :D
Właśnie dziewczyny jestem po 3 odcinku Trawki i muszę
Wam powiedzieć, że całkiem całkiem ten serial... To dopiero 3 odcinek więc pewnie jeszcze mnie wciągnie ale jak na razie jest pozytywnie :) Tylko rozwala mnie piosenka początkowa haha masakra jakaś no chodź na zwałę to niezła :D :D Dokładnie można jej słuchać jak ktoś się zjara :D :D
Ja właśnie skończyłam oglądać 6 sezonów Supernatural, a raczej do 17 odcinków, bo kolejny wychodzi dopiero jutro ;) Teraz muszę nadrobić w Pamiętnikach i plotkarze ;D
Sarunia, oglądałam S. Darko,