PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Tak jak w temacie: ile odcinków ma 3 sezon? Bo znalazłam tylko 20 odcinków, ale nie wydaje mi się, żeby to był koniec...

ocenił(a) serial na 10
__tabasco__

niestety jest tylko 20 odcinków :(

__tabasco__

Ja dokrece chyba kolejne dwa zeby bylo po rowno w kazdym sezonie. Tak nie moglo sie skonczyc, przeciez to jakas katastrofa!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Caroline_6

no dokładnie... ja się załamałam jak to się skończyło :/. przecież tyle jeszcze niewyjaśnionych kwestii pozostało :(

__tabasco__

Zgadzam się z Wami:/ Przecież niewyjaśniono jeszcze kto wygrał wybory? Czy Veronica wróci do Logana, po tym jak przeprosił Piza, niewyjaśnione wciąż zostało morderstwo Aarona Echolsa ( bo to zroił chyba ten murzyn, który pracuje dla tego, co mieszka teraz w domu Kane'ów) jest jeszcze tylko niewyjaśnionych spraw!!!!!!!!! Oni muszą nakręcić 4 sezon, może założymy petycję w necie i każdy ją podpisze, pamiętam, że z jakimś serialem taka petycja pomogła:)

Mam jednak nadzieję, że jeszcze zobaczymy Veronicę:D

ocenił(a) serial na 10
Californian

ja chcę 4 sezon!! trzeba petycje napisać i jakos podpisy zorganizować pamiętam jak na Roswell wysłałam podpis i zrobili kolejny sezon. ALE PODPISY mozna tez francuzom podzucic bo oni uwielbiaja VM no i z usa przeciez nie musza byc tylko z polski tylko po ang trzebaby bylo napisac, moglby ktos pomoc?

meredith21

na youtubie jest kawalek pierwszego odcinka jak juz weronika pracuje w FBI ale to tylko pilot.

Artik5

4 sezonu :) he he

meredith21

Petycja już jest na angilskiej stronie już ją podpisalam ale na razie jej za malo glosow.