PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23216
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

jak myślice kogo Weronika tam zobaczyła, kto do niej przyszedł??

ocenił(a) serial na 10

no też nie wiem, kogo?? Przyznajcie, że dzisiejszy odcinek był SUPER, masakra...co się dzieje... widać, że z odcinka na odcinek jest ciekawszy i bardziej zapiera wdech w... ^_^ . Ten serial jest "czadowy"!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10

To pewnie będzie Dancan, ale wolałabym, żeby to był Logan:)

Wydaje mi się że zobaczyła Logana ;)
albo wallace'a ...

ocenił(a) serial na 10

Bardzo prawdopodobne że mógł być to Logan.. Ale takze mógł to być Duncan! A co do odcinka to super...!! Nawet moja mama ze mną oglądała:D Ciekawie zapowiadają sie nowe odcinki!!:)

ocenił(a) serial na 10

Mi się wydaje że to nie był Logan prędzej Duncan, ale następna seria zapowiada się jeszcze ciekawiej :D:D już się nie mogę doczeKAć. a mam pytanko jak nazywała się ta piosenka co leciała jak ona otwarła te drzwi??

ocenił(a) serial na 6

nie no serial wogle wymiata po całości i trzyma wnapięciu tylko czemu leci o tak głupiej godzinie a nie jakos wieczorkiem????!Mi sie wydaje ze to był Logan.

Mam nadzieje że logana!!!Ale pewnie tak nie bedzie...chlip...chlip:(
Chociaż jesli pomyślec to weronkia nic juz do duncana nie czuje...co było widac w każdym odcinku....to raczej on cos do niej ma...
No i moim zdaniem to oni raczej do siebie już nie pasuja bo weronika dawno przestała byc mala grzeczna dziewczynka!!!!Ja bym na jej miejscu zanudział sie na smierc z takim facetem!!!
Wiec stawiam na logna!!!:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
Mystique_3

Mam nadzieje ze to Twój domysł a nie zdradziła/eś nam treśc...bo jak popsuła/eś niespodzianke to głupio i tyle.

ocenił(a) serial na 6
krowadi

No i słusznie usuneli tamten wpis,..szkoda tylko ze po tym jak go przeczytałam...;/

ocenił(a) serial na 10

ja myśle,żę Logana;) Osobiscie wolałabym,,żęby to był Ducken, ale co w końcu ma byc jeszcze nastepna seria, wiec o czym tam moze byc?? Pewnie ich podchody miłosne :p Ale jeśli chodzi o tego Logana to on popełnił te samobójstwo??czy jak?? wychodzi,że on jej nie kamerował. Mam nadzieje,że teraz jak beda puszczac nastepną serię to o późniejszej porze :)hmm... KOCHAM ten serial!!! FAni łączmy się ;) :*
possdrofionka :* :*

ocenił(a) serial na 7
mw_310594

hura urra hurrra hurrrra hurrrrra hurrrrrra

ocenił(a) serial na 10

Nie wiadomo kto to będzie! A na pewno nie pobity Logan. Gdyby to był on to nie była by jej taka reakcja!! Nie cieszyłaby sie ze jest pobity..

ocenił(a) serial na 10
moOnika

ale on stał do niej tyłem...widzialam w teledyskach na youtube...

ocenił(a) serial na 10
carolina1993

mi sie mimo wszystko wydaje że zobaczyła dankena ( nie znam sie na pisowni zagranicznych imion nie wie jak sie pisze:P )zreszta taka mam nadzieje, nie wiem czemu ale tak by było fajnie

ocenił(a) serial na 8

Hmmm. Sama nie wiem. Zastanawiałam się na tym i myślę ,że mógłby być to Logan. Nie oglądałam całego odcinka bo byłam w szkole :/ ... Niestety. Rano sobie doobejrzę ;) Oczywiście mógłby to być Dukan. :)

ocenił(a) serial na 10

moze mi ktos powiedz o czy jest twn watek
bo niestety ja nie mialm przyjemnosci ogladac (bylam w szkole:/)
bylabym bardzo wdzieczna za odp.:)

ocenił(a) serial na 10
sylwunia83

wie ktoś czy matka Veronici zabrałe ten czek z 50.000 czy go jej gdzies położyła???

ocenił(a) serial na 6
meredith21

Niestety zabrała go:(...normalnie jak to zobaczyłam to az mi sie cos wsrodku scisneło:(

ocenił(a) serial na 10

raczej Duncana, bo z Loganem się (niestety:(() rozstała, a po tym, jak dowiedziała się, że Duncan nie jest jej bratem... nic im na przeszkodzie nie stoi, żeby byli razem...

ale fajniejszy jest Logan:*

dobra ludziska jutro sie wszystkiego dowiemy!!!!
chociaż nie wiem czy zasne!!!!ta niepwność mnie dobija!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
hhering

Mi sie wydaje ze to byl Duncan, jej reakcja na widok "tajemniczej postaci", uczieszyla sie a jakby zobaczyl Logana to raczej by to inaczej wygladalo, chociaz wg mnie Logan bardziej do niej pasuje...

ocenił(a) serial na 7
Crazy6

hehhe
a teraz na hallmarku leci BABSKI ODDZIAŁ w którym gra LOGAn czyli Jason Doring ;-))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 10

jeśli chcecie wiedzieć kto stał za drzwaimi to radze obejrzec ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=c0VIPk8nKcY&mode=related&search=