jak myślice kogo Weronika tam zobaczyła, kto do niej przyszedł??
no też nie wiem, kogo?? Przyznajcie, że dzisiejszy odcinek był SUPER, masakra...co się dzieje... widać, że z odcinka na odcinek jest ciekawszy i bardziej zapiera wdech w... ^_^ . Ten serial jest "czadowy"!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo prawdopodobne że mógł być to Logan.. Ale takze mógł to być Duncan! A co do odcinka to super...!! Nawet moja mama ze mną oglądała:D Ciekawie zapowiadają sie nowe odcinki!!:)
Mi się wydaje że to nie był Logan prędzej Duncan, ale następna seria zapowiada się jeszcze ciekawiej :D:D już się nie mogę doczeKAć. a mam pytanko jak nazywała się ta piosenka co leciała jak ona otwarła te drzwi??
nie no serial wogle wymiata po całości i trzyma wnapięciu tylko czemu leci o tak głupiej godzinie a nie jakos wieczorkiem????!Mi sie wydaje ze to był Logan.
Mam nadzieje że logana!!!Ale pewnie tak nie bedzie...chlip...chlip:(
Chociaż jesli pomyślec to weronkia nic juz do duncana nie czuje...co było widac w każdym odcinku....to raczej on cos do niej ma...
No i moim zdaniem to oni raczej do siebie już nie pasuja bo weronika dawno przestała byc mala grzeczna dziewczynka!!!!Ja bym na jej miejscu zanudział sie na smierc z takim facetem!!!
Wiec stawiam na logna!!!:)
Mam nadzieje ze to Twój domysł a nie zdradziła/eś nam treśc...bo jak popsuła/eś niespodzianke to głupio i tyle.
No i słusznie usuneli tamten wpis,..szkoda tylko ze po tym jak go przeczytałam...;/
ja myśle,żę Logana;) Osobiscie wolałabym,,żęby to był Ducken, ale co w końcu ma byc jeszcze nastepna seria, wiec o czym tam moze byc?? Pewnie ich podchody miłosne :p Ale jeśli chodzi o tego Logana to on popełnił te samobójstwo??czy jak?? wychodzi,że on jej nie kamerował. Mam nadzieje,że teraz jak beda puszczac nastepną serię to o późniejszej porze :)hmm... KOCHAM ten serial!!! FAni łączmy się ;) :*
possdrofionka :* :*
Nie wiadomo kto to będzie! A na pewno nie pobity Logan. Gdyby to był on to nie była by jej taka reakcja!! Nie cieszyłaby sie ze jest pobity..
mi sie mimo wszystko wydaje że zobaczyła dankena ( nie znam sie na pisowni zagranicznych imion nie wie jak sie pisze:P )zreszta taka mam nadzieje, nie wiem czemu ale tak by było fajnie
Hmmm. Sama nie wiem. Zastanawiałam się na tym i myślę ,że mógłby być to Logan. Nie oglądałam całego odcinka bo byłam w szkole :/ ... Niestety. Rano sobie doobejrzę ;) Oczywiście mógłby to być Dukan. :)
moze mi ktos powiedz o czy jest twn watek
bo niestety ja nie mialm przyjemnosci ogladac (bylam w szkole:/)
bylabym bardzo wdzieczna za odp.:)
wie ktoś czy matka Veronici zabrałe ten czek z 50.000 czy go jej gdzies położyła???
Niestety zabrała go:(...normalnie jak to zobaczyłam to az mi sie cos wsrodku scisneło:(
raczej Duncana, bo z Loganem się (niestety:(() rozstała, a po tym, jak dowiedziała się, że Duncan nie jest jej bratem... nic im na przeszkodzie nie stoi, żeby byli razem...
ale fajniejszy jest Logan:*
dobra ludziska jutro sie wszystkiego dowiemy!!!!
chociaż nie wiem czy zasne!!!!ta niepwność mnie dobija!!!!!!!
Mi sie wydaje ze to byl Duncan, jej reakcja na widok "tajemniczej postaci", uczieszyla sie a jakby zobaczyl Logana to raczej by to inaczej wygladalo, chociaz wg mnie Logan bardziej do niej pasuje...
hehhe
a teraz na hallmarku leci BABSKI ODDZIAŁ w którym gra LOGAn czyli Jason Doring ;-))))))))))))))))