PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Kim jest Piz?

ocenił(a) serial na 10

Czy nie wiecie moze kim jest Piz i czy Weronika Bedzie z nim chodziła w 3 sezonie???

emka14

Piz to jest współlokator Wallace'a. Veronica na poczatku 3 sezonu prowadziła śledztwo żeby dowiedzieć się kto ukradł jego rzeczy. jak na razie ze sobą nie chodzą zobaczymy co będzie później:PP a i Piz jest chyba zakochany w Veronice takie przynajmniej odniosłam wrażenie :)

ocenił(a) serial na 10
emka14

ja tez to zauważylam ogladajać filmiki. Ale on sie jej chyba nie podoba?

emka14

nie no on jej raczej nie... Veronica traktuje go tylko jak przyjaciela. w końcu nadal kocha Logana:) zazdrość ją zżera jak go widzi z Parker:) niech już do siebie wrócą noooo!

ocenił(a) serial na 8
astek808

Tak,Piz jest w niej zakochany:)Ona w nim nie...jeszcze:P Mam nadzieje,ze skoro Logan chodzi z Parker to Veronica zacznie z Pizem.Chociaz przez kilka odc.

emka14

jeszcze z nią nie chodzi:PP na razie tylko kręcą, ale ja bym wolała, żeby Veronica do Logana od razu wróciła, a nie z Pizem... ;)

ocenił(a) serial na 10
emka14

Ja tam nie chce zeby Weronika była znów z Loganem. Już mnie on denerwuje ; pp A Piz taki sympatyczny i przystojny.. ; }}

ocenił(a) serial na 10
emka14

Trzymam kciuki za Piza, bo jest naprawdę fantastyczny. A od kiedy Logan zaczął kręcić z Parker, stracił dużo w moich oczach.
Go, Piz, go!

emka14

Patrzcie co znalazłam!!!!!! http://www.cwtv.com/shows/veronica-mars/gallery/215/04 :)

astek808

To rzekomo dzisiejszy odcinek!!!!!:d

ocenił(a) serial na 8
astek808

Jesli naprawde sie pocaluja to bedzie super:))Pasuja o siebie

ocenił(a) serial na 10
emka14

Ja mimo szystkiego co teraz wyprawia Logan chciałabym żeby do siebie wrócili i było jak dawniej!

ocenił(a) serial na 10
emka14

Widze ze ja z Ania jestesmy gorliwymi wielbicielkami zwiazku Weronika&Logan

ocenił(a) serial na 10
emka14

Wiecie co...ja tam lubie Logana i...jest mi to obojętne z którym będzie=] Ważne zeby była z nim szczęśliwa! A i wydaje mi się ze Veronica ,,jest" z Pizem zeby wzbudzić zazdrość u Logana. Ona chyba go naprawde kocha (oczywiście w serialu...) ;)A i mam pytanko bo dopiero oglądam odcinek 13 sezonu 3 i pytałam się ostatnio czy Logan w 15 odcinku kręci z Parker i powiedziano mi ze nie...to jak w końcu jest? On opłakuje strate Verci czy nie?! ;)
Pozdrowionka i z góry dzięx za odpowiedz =]

ocenił(a) serial na 10
emka14

Wiecie co...ja tam lubie Logana i...jest mi to obojętne z którym będzie=] Ważne zeby była z nim szczęśliwa! A i wydaje mi się ze Veronica ,,jest" z Pizem zeby wzbudzić zazdrość u Logana. Ona chyba go naprawde kocha (oczywiście w serialu...) ;)A i mam pytanko bo dopiero oglądam odcinek 13 sezonu 3 i pytałam się ostatnio czy Logan w 15 odcinku kręci z Parker i powiedziano mi ze nie...to jak w końcu jest? On opłakuje strate Verci czy nie?! ;)
Pozdrowionka i z góry dzięx za odpowiedz =]

pati350

niestety Logan kręci z Parker...:( na początku opłakiwał, jak zapewne już widziałas:PP ale teraz znalazł sobie pocieszenie u boku tej niby przyjaciółki Veroniki.... ehhh mi nie jest obojętne z którym będzie:P wolę Logana:) ale niestety zanim do siebie wrócą (jeśli wrócą) to będzie pewnie związek z Pizem... szkoda... ale zobaczymy co to będzie:D szkoda tylko, że nie ma jeszcze w necie dzisiejszego odcinka...:| bo nie mogę już wytrzymać! pzdr:P