PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Kogo kocha VM???

ocenił(a) serial na 10

Kristen Bell zapytana o to kogo kocha Veronica, Duncan'a czy Logan'a powiedziała, że Duncan'a.
Związek z Duncan'em się skończył choć pewnie by odżył gdyby wrócił, z drugiej strony Veronica nie wyjechała za Duncan'em a pewnie wiele dziewczyn by tak zrobiło. Związek z Logan'em nie należał do łatwych i nie wiem do końca czy oni faktycznie się kochają. Zostaje Piz, który wyraźnie jest w Veronice zakochany ale czy ona pokocha jego?
Ludzie coraz bardziej uwielbiają Piza z Veronicą i możliwe, że Logan zejdzie na dalszy plan.
Jeśli chodzi o uczucia Veronici to chyba schodzi Ona po drabince w dół a nie wchodzi do góry i to jest jakiś problem a jak Wy myślicie? Duncanica, LoVe czy Pizonica???

ocenił(a) serial na 8
Kamil_21

Ja jestem jak najbardziej za Pizonica:)Ale Veronica dalej kocha Logana wiec nie wiadomo co bedzie z Pizem..Duncana kochala chyba najbardziej,widac to z reszta pod konie odc,w ktorym sie zegnaja,kiedy nakleja na lustrze ta karteczke..

ocenił(a) serial na 7
Kamil_21

Ale Logan Jest z nich najciekawszy pozostali są nudni!!!

ocenił(a) serial na 8
Luda

Duncan byl nudny,ale co do Piza sie nie zgadzam.Jest bardzo ciekawa postacia

ocenił(a) serial na 10
_Mia_

:) Ja nie wyobrazam sobie zeby nie byla z Loganem! To sie widzi w ich oczach i ja obstawiam ze Miłością jej życia bedzie jednak Logan! (najsilniejsza milosc to ta co nie jest tak kolorowo jak np. z Duncanem, ale wlasnie ta po przejsciach)

ocenił(a) serial na 10
Izabell85

osobiście od Duncana wole Logana:) ale Piz tez jest niczego sobie;)

ocenił(a) serial na 10
Kamil_21

Piz...lee, juz wolalam duncan`a , ale i tak nic nie przebija Logana. oczywiscie wedlug mnie.

pozdro

ocenił(a) serial na 9
Kamil_21

ja mysle że i tak kocha Logana! on jest najlepszą postacią z całego serialu

Kamil_21

Oczywiscie Loagan!!!!!!!!!!!!!!A jak inaczej???Maja kryzys ale wydaje misie ze do siebie wroca!Ona nadal kocza Weronice a ona jego,wiec jak do diabla mieliby chociaz sprobowac zyc bez siebie:)Jezeli scenarzysci inaczej rozloza ich losy to nawet nie bede miala najmniejszej ochoty ogladac ten serial!

Kamil_21

Piz dla Vi jest chyba trochę za spokojny i za "misiowaty" :P

Kamil_21

Mi sie wydaje ze jej serce nalęży do Duncan'a na drugiom planie jest Logan :) a Piz to poprostu uzupełnienie pustki (żal mi chlopaka):)

ocenił(a) serial na 10
Kamil_21

moim zdaniem veronica na końcu i tak będzie z Loganem bo tak jest praktycznie w każdym sezonie. Prawie przez cały pierwszy sezon była z Ducanem a na końcu z Loganem w drugim sezonie była dokładnie taka sama sytuacja. Teraz też tak na pewno będzie. Te kryzysy w każdym sezonie są tylko po to żeby ta ich miłość nie była zbyt nudna...

alienato921

no pewnie ;] przecież nie mogą być wiecznie szczęśliwi :P

ocenił(a) serial na 8
Kamil_21

Duncan był fajny (w sensie fizycznym) tylko, że ta postać była czasem dobijająca... Logan, to jest to, nic dodać nic ująć, ciekawy, przystojny, czasem świruje, ale potrafi być czuły i milutki, troche za bardzo chyba przesadzili z tą jego rozpaczą po zerwaniu z Veronica, zwłaszcza, że facet ją zdradził, poczucie winy itp, ok, ale potem przestał tak na dobrą sprawę walczyć... Piz jest po prostu słodki, nie wiem czy jest odpowiedni dla Veronici i czy ta go kocha, ale fajnie by było gdyby byli na końcu razem, myśle, że może dzieki niemu V. nauczy się okazywać uczucia i być bardziej, hmm, romantyczną?
Zaraz ktoś mi napisze, że za bardzo się wczuwam, ale cóż... życie jest wystarczająco okrutne, żeby usprawiedliwić chęć przeniesienia się w troche "inne"(czyt. nierealne, ale z happy endem) środowisko... ;)