Nie będzie 4 serii, telewizja CW już potwierdziła, że ostatnie 5 odcinków 3 serii są końcowe.
Mam tu mały wywiad z Roberto Bianco jest on krytykiem TV z USATODAY:
San Francisco, CA: How come Veronica Mars wasn't included on the USA Today "save or axe" survey? Has it's fate already been decided?
Robert Bianco: Yes. According to our reporter Gary Levin, the show has been cancelled. And he's almost always right about such things.
a więc na ostatnie odcinki będziemy czekać jak na zbawienie :(
Ale przecież ostateczna decyzja miała być dopiero 17 maja! No nie.... I znowu będzie leciało jakieś beznadziejne Gilmore Girls...;(
ja się cieszę, serialowi szkodzi, jeśli za długo go się ciągnie, w końcu kończą się dobre pomysły i zaczyna sieczka.
Niby racja,lepiej skończyć póki serial jest ciekawy,niż ciągnąć w nieskończoność,ale szkoda mi strasznie,VM to świetny serial
Natomiast na amerykańskich forach wszyscy nie przywiązują wagi do tego wywiadu. Wszyscy czekają na to co powie Rob Thomas, czyli ojciec tego serialu.
Ostateczna decyzja faktycznie zapadnie 17 maja i te rewelacje które są podawane to być może jest małą prowokacja, tak by przyciągnąć przed ekrany więcej ludzi na końcowe 5 epizodów.
Więc nic jeszcze nie wiadomo na 100% ale uważam, że warto by było zrobić 4 serię, w końcu Veronika musi ukończyć studia
eee... ja myśle że bedzie kolejna seria... pomyślą , bedzie dobry pomysł i gotowe.. bądźmy optymistami... ! przecież np. Magda M też miała się skończyć chyba po 2 serii a co?! zrobili już 4 i chyba nie zamierzają kończyć... a tym bardziej łatwiej zrobić odcinki takiego serialu jak
Veronica bo jest to serial kryminalny... więc ja tam jestem optymistą w tej kwesti :)
a tak na marginesie wiecie kiedy będą w necie następne odcinki bo śkończyło sie na 15 :/
1 maja tv w USA pokaże 16 odcinek czyli w necie u nas będzie dzień później, 17 odcinek tydzień później itd aż do 20
Ostatnio wymyslili, ze 4 seria bylaby o przygodach juz na stazu w FBI, wiec wiekszosc dotychczasowych bohaterow by odpadla, a szkoda. CW samo jeszcze nie wie co zrobic, tak naprawde, ludzie z CW zaczeli mowic, ze rozwazaja nowe przygody. Zatem jest jeszcze nadzieja!:)
jestem pesymistką i uważam, że 4 sezon będzie... a naprawde nie lubie jak coś, co lubię, się psuje. Tak jak 'Twin Peaks':/. Już 3 VM, mimo że świetna, to nie to samo co sezony, w których była w liceum... Boję się, że znowu coś wymyślą z Loganem, żeby było romantycznie, a już zaczyna mnie irytować ten wątek (L&Vsą dla siebie stworzeni, więc po co scenarzyści musza kombinować?! Jasne, wiem po co- żeby było napięcie. Ale wcale mi się to nie podoba). Nie będzie Wallace'a, Lamba, a zagadki rozwiązywyane przez Weronikę będa się stawac coraz bardziej wymyślne i mniej wiarygodne. Ech... ale nie zabija się kury znoszącej złote jajka, więc 4 pewnie będzie.