PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Nie będzie 4 serii, telewizja CW już potwierdziła, że ostatnie 5 odcinków 3 serii są końcowe.

Mam tu mały wywiad z Roberto Bianco jest on krytykiem TV z USATODAY:

San Francisco, CA: How come Veronica Mars wasn't included on the USA Today "save or axe" survey? Has it's fate already been decided?
Robert Bianco: Yes. According to our reporter Gary Levin, the show has been cancelled. And he's almost always right about such things.

a więc na ostatnie odcinki będziemy czekać jak na zbawienie :(

Kamil_21

Ale przecież ostateczna decyzja miała być dopiero 17 maja! No nie.... I znowu będzie leciało jakieś beznadziejne Gilmore Girls...;(

ocenił(a) serial na 10
Jope

ja się cieszę, serialowi szkodzi, jeśli za długo go się ciągnie, w końcu kończą się dobre pomysły i zaczyna sieczka.

ocenił(a) serial na 8
ares_maskot

Niby racja,lepiej skończyć póki serial jest ciekawy,niż ciągnąć w nieskończoność,ale szkoda mi strasznie,VM to świetny serial

ocenił(a) serial na 10
Kamil_21

Natomiast na amerykańskich forach wszyscy nie przywiązują wagi do tego wywiadu. Wszyscy czekają na to co powie Rob Thomas, czyli ojciec tego serialu.
Ostateczna decyzja faktycznie zapadnie 17 maja i te rewelacje które są podawane to być może jest małą prowokacja, tak by przyciągnąć przed ekrany więcej ludzi na końcowe 5 epizodów.
Więc nic jeszcze nie wiadomo na 100% ale uważam, że warto by było zrobić 4 serię, w końcu Veronika musi ukończyć studia

Kamil_21

mam nadzieje ze wywiad to ta cała prowokacja i ze bedzie 4 sezon! musi być!

ocenił(a) serial na 9
Kamil_21

eee... ja myśle że bedzie kolejna seria... pomyślą , bedzie dobry pomysł i gotowe.. bądźmy optymistami... ! przecież np. Magda M też miała się skończyć chyba po 2 serii a co?! zrobili już 4 i chyba nie zamierzają kończyć... a tym bardziej łatwiej zrobić odcinki takiego serialu jak
Veronica bo jest to serial kryminalny... więc ja tam jestem optymistą w tej kwesti :)
a tak na marginesie wiecie kiedy będą w necie następne odcinki bo śkończyło sie na 15 :/

ocenił(a) serial na 10
Kamil_21

1 maja tv w USA pokaże 16 odcinek czyli w necie u nas będzie dzień później, 17 odcinek tydzień później itd aż do 20

ocenił(a) serial na 10
Kamil_21

Ostatnio wymyslili, ze 4 seria bylaby o przygodach juz na stazu w FBI, wiec wiekszosc dotychczasowych bohaterow by odpadla, a szkoda. CW samo jeszcze nie wie co zrobic, tak naprawde, ludzie z CW zaczeli mowic, ze rozwazaja nowe przygody. Zatem jest jeszcze nadzieja!:)

ocenił(a) serial na 10
kaskajestem

jestem pesymistką i uważam, że 4 sezon będzie... a naprawde nie lubie jak coś, co lubię, się psuje. Tak jak 'Twin Peaks':/. Już 3 VM, mimo że świetna, to nie to samo co sezony, w których była w liceum... Boję się, że znowu coś wymyślą z Loganem, żeby było romantycznie, a już zaczyna mnie irytować ten wątek (L&Vsą dla siebie stworzeni, więc po co scenarzyści musza kombinować?! Jasne, wiem po co- żeby było napięcie. Ale wcale mi się to nie podoba). Nie będzie Wallace'a, Lamba, a zagadki rozwiązywyane przez Weronikę będa się stawac coraz bardziej wymyślne i mniej wiarygodne. Ech... ale nie zabija się kury znoszącej złote jajka, więc 4 pewnie będzie.