To juz koniec zaprzestali produkcji tego superowego seialu. Jak tak mozna przecierz trzeci sezon skończył sie strasznie zagadkowoi widac było ze musza zrobic kolejny sezon. Ten serial jest najlepszym jaki ogladałam wiec jestem starsznie wkurzona. Mam nadzieje że mimo tego wszystkiego nagraja 4 sezon.
Serio? Wiesz, to wiadmomo już od czerwca kiedy The CW ostatnecznie ogłosila koniec. Podobno ma byc w USA komiks i są nadzieje na kinowa wersje. Tak więc to nie odkrycie:/
I powiedzcie mi - po co pisać w ogóle newsy??????????????????????
http://www.filmweb.pl/Koniec+%22Weroniki+Mars%22,News,id=35074
Phi ;] też mi odkrycie... Ale w sumie, co się dziwić :D ja żałobę mam od polowy maja :D to juz tak nie rozpaczam :D
Nie NIE BĘDZIE! 4 SEZONU NA LITOŚĆ... to była propozycja 4 sezonu, ale jej nie przyjęto...
Film może powstanie, ale widac cos im sie nie spieszy, bo wszedzie pisza ze nic nie wiadomo o filmie wiecej czytalam info o komiksie ale komiks to oni sobie mogą... a nie ważne xD Bo i tak nie bedzie w Polsce zapewne.
frajerzy mogliby przecież zrobić z 15 odc. 4 sezonu (zwłaszcza kiedy maja już 1) bo w wersji kinowej np. 2 godz. i tak nie dadzą rady wszystkiego uporządkować i zakończyć jakoś sensownie, nie rozumiem czemu VM miało w USA taką mało oglądalność, zresztą Amerykanie głosuja na Xenę i jakieś inne głupie seriale zamiast na coś mądrego i pokazującego co tam naprawdę młodzież wyrabia (prawda w oczy kole :/). To by przynajmniej dla Europejczyków zrobili te odc. Francuzi to maja świra ta punkcie VM sami piszą odc do 4 sezonu widziałam ale nic nie skumałam bo po francusku było. To OTH ma juz 5 sezon, po co? tak przedłuzaja w tym OTH niepotrzebnie juz nie wiadomo kto z kim jest czlowiek chwile nie oglada a tam juz sie robi jak w modzie na sukces (wracaja do siebie, rozstaja sie, itd) JA CHCĘ $ SEZON VERONICI MARS nie moga zostawic tego z takim zakonczeniem (masakra) :/