czy ktoś może wie jak się skończy sprawa z mordercą Lily?? jestem ciekawa czy Weronika odkryje sprawcę...
No powiedz proszę Cię...strasznie lubię ten serial i zależy mi aby znać koniec bo nie wiem kiedy będę miała okazję go znowu zobaczyć bo nie pasi mi godz. emisji... proszę napisz :)
Dla mnie to był szok jak się dowiedziałam kto jest mordercą ,ale w tym serialu jest wiele takich wątków które zaskakują ...
Na www.youtube.com jest pełno fragmentów z wszystkich serii Weroniki Mars w oryginale.Moim zdaniem trzecia seria jest najlepsza :)
to mi też na maila wyslij kto jest mordercą bo ja bede w szkole jak leci ten serial nie wiem czy będę mogła go ogląda...
mój mail: kamusgdynia@gmail.com
też byłabym wdzieczna za wiadomośc kto był zabójcą ;/ serial leci w takiej porze ze siedze w szkole ;/
bialywelon@op.pl z gór dzięki :):):)a i jak wiesz to napisz kto jest ojcem Weroniki (biologicznym):)
kiniusia228@wp.pl błagam napisz kto zabił Lily i co z Loganem i Veronicą nie moge obejrzeć 2 ostatnich odcinków 1 serii bedę dozgonnie wdzieczna
prosze napisz mi kto zabił lily i kto jest ojcem weroniki mój email : pincia18@poczta.onet.pl dzięki z góry
ja też błagam o wiadomość na temat zabójcy! I może jeszcze, gdyby Ci eiś chciało, to napisz mi, co z Loganem.. i z tą ciążą... Z góry dzięki: raya90@op.pl
Ależ z Was niecierpliwcy :)... Jak ktoś nie dostał, to niech da znać ja napiszę w mailu :)
a co mi tam..... yami-no@o2.pl i poslijcie jakies ploteczki;P bo nie bede miałą czasu ogladac bo mam od przyszłego tygodnia skzołe juz;/
Proszę napisz jaki jest koniec...tzn kto ją zabił :) czekam na maila bialywelon@op.pl .....prosze napisz ....
ej wiesz kto może zabił Lilly? Jak wiesz to napisz mi, to mój adres e- mail: a_wyzycka@tlen.pl
jesli mozna to tez bym chciala sie dowiedziec..z gory dzieki i zkoda ze ten film nie leci np o 16...pelkaanka16@wp.pl
BOsh.. ktos się strasnzie uparł żeby blokowac moje posty :/ przecież jak ktos nie chce wiedzieć to nie kliknie ;/
http://img77.imageshack.us/img77/3973/lillyip7.png
Mi też proszę... powód ten sam jak wielu nie ta godzina emisji e-mail : agas_15@wp.pl z góry dziękuję
ujesli mozna wiedziec to skad to wiesz? lecial juz kiedys ten film czy jak.. szukalam na www.youtube.com i jest pare odcinkow ale wiekszosc z 2 i 3 seri a z 1 jest bardzxo malo ..odp..czekam
Gdzie można oglądnąć niewyemitowane odcinki Weroniki? Szukałam, ale coś nie mogę znaleźć.. z góry dzięki :)
kto chce zobaczyc ze to akurat ta a nie inn aosoba zabila Lilly to jest link http://www.youtube.com/watch?v=LHFz8hMj7-4&NR obejrzyjcie do konca
a ja chcę tylko wiedzieć w którym to było odcinku jeśli można wiedzieć ? sama sobie zobaczę Dzieki
Gdzie można oglądnąć niewyemitowane odcinki Weroniki? Szukałam, ale coś nie mogę znaleźć.. z góry dzięki :)