Nie wiem jak wy ale jest mi smutno ze się sokonczylo. Jak niby mam po tym wszystkim wrócić do normalnego życia? Jak ogłądałam Veronice to czułam się lepiej żadko kiedy byłam smutna. Te wszystkie chwile przezyte z nią, z Loganem z serialem. Miałam codziennie na co czekać, ale dziś po piętnastej moje zycie straciło sens.
czuję dokładnie to samo :( też gdy oglądałam Veronice to czułam się lepiej... nigdy nie umiała się doczekać kolejnego odcinka ;(;( przez cały dzisiejszy odcinek płakałam ;( wogóle mi się wszystkiego odechciało... to jest straszne :(:(:(:(
hey mi tez smutno. Szczególnie bede tesknic za Loganem... Ale nie zalamuje sie i probuje sciagnac z neta 3 serie:), bo nawet jesli ona pojawi sie w tvn to pewnie bedzie emitowana w tak samo beznadziejnych godzinach. Nie wiem jak Wy ale ja wracam po 16 do domu i jedyne co mi pozostaje to ogladac powtórki o 6.50...Pozdro
napisałem do tvn czy i kiedy będą emitować 3 serie mi też strasznie smutno i również nie mam na co czekać :(
a co do ściągania to to niest to samo co na tvn'ie :P
cholera :((((((((((((
odpowiedź od tvn'u:
Witam,
rozumiem zainteresowania oraz indywidualne oczekiwania dotyczące serialu "Weronika Mars".
Niestety w najblizszym czasie nie planujemy emisji trzeciej cześci serialu.
Prośbę przekazaliśmy do Działu Programowego.
Pozdrawiam
Dział kontaktów z widzami
cholera :((((((((((((
odpowiedź od tvn'u:
Witam,
rozumiem zainteresowania oraz indywidualne oczekiwania dotyczące serialu "Weronika Mars".
Niestety w najblizszym czasie nie planujemy emisji trzeciej cześci serialu.
Prośbę przekazaliśmy do Działu Programowego.
Pozdrawiam
Dział kontaktów z widzami
a niech sie ... oni są bezlitosni, bezserca, itd. Mogliby chociaz raz puscic serial do konca.!!!!!!!
dokladnie, przeczytanie to nie jest przyjemnosc. ja tez tak jak kilka osob wczesniej napisalo, sciagam 3 serie, slycham muzyki z filmu, ogladam mini filmiki na youtube i jakos zyje, choc mi tez jest dziwnie bez Weroniki... 3majcie sie!:)
proszę napiszcie mi na maila: patrykjamroz@neostrada.pl o tym jak mogę pobrać nowe odcinki ;)
A ja tam wole sciagac niz czekac 100 lat zanim tvn wyswietli jakis serial plus ta godzina i lektor etc
Co do sciagania to poczytaj sobie kilka tematow bo juz nie wiem ile razy ludzie pisali jak sciagac.
Ja mam taki program jak Bittorent a to sa strony z ktorych mozna ściągnąć torrenty do tego programu http://isohunt.com/torrents.php?ihq=veronica%20mars&ts
http://torrentreactor.net/sections.php?letter=&orderby=a.id&asc=0&id=622&skip=35
TVN nie pusci jak na razie 3 serii...tego sie mozna bylo spodziewac ! w koncu 3 sezon nie skonczyl sie jeszcze nawet w stanach, a zreszta CW nie sprzedalaby jeszcze 3 sezonu jak ktos chce to moge strescic 1 odcinek 3 serii. PIszcie ! :P:D
Ludzie od czego macie internet...
Ściągnijcie sobie nowe odcinki tak jak ktoś napisał przede mną i będziecie mieć Weronikę 24 godziny na dobę...:D
Mnie sam serial nie wciągnął a tyle żeby go ściągać... Wiele odcinków przegapiłem z powodu szkoły...
Oglądałem głównie ze względu na Kristen Bell... :P
A to skąd wiesz?? Na TVN?? Heh fajnie by było jakby puścili... Szkoda tylko że tak długo trza czekać
Ale mowiono tez ze OC puszcza kilka miesiecy po transmisji 2 sezonu a puszczaja dopiero teraz ! Ale ja juz to bede miala obejrzane ( chodzi o veronice) zaluje tych ktorzy musza czekac ;/
bardzo sie ciesze ze nie jestem sam!!!:)) strasznie lubie ten serial moze jednak poleci w tvn??