PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Którego kocha?

ocenił(a) serial na 10

Tak sie zastanawiam..i dojść dop tego nie moge..Którego Duncana czy Logana kocha Veronica?

Sory, jak już taki wpis byl.

ocenił(a) serial na 10
summerdeath

Wiesz masz ten sam dylemat co ja :D! Ale myśle że ona sama nie wie co do którego czuje :P! Ale z D była dłużej niż z L :> więc może D

summerdeath

koch Duncana, z filmu mozna wywnioskować że nigdy nie przestała go kochać

ocenił(a) serial na 10
summerdeath

heh... no mi sie wydaje ze teraz jest z duncanem ze wzgledu na wspomnienia, rozstala sie z loganem a duncan znowu sie zaczal starac.. ale z loganem to jest chyba takie szczere, tylko ze ona sama nie moze zrozumiec co naprawde czuje.. dzis jak weszla do autobusu z duncanem to tak sie zamyslila jak widziala logana odchodzacego... ach ! ;D ja tylko czekam kiedy wroci do logana ;)

użytkownik usunięty
ada_rtc

mam nadzieję że bedzie z Loganem...ładnie ze sobą wyglądaja

ocenił(a) serial na 10
summerdeath

moze mi ktos powiedz o co sie poklucila z loganem bo ja bylam w szkole i oczywiscie nie widzilam
z gory dzikuje

ocenił(a) serial na 6
summerdeath

Duncan jest za grzeczny,dziewczyna potrzebuje faceta przy którym sie coś dzieje a nie takie "ciepłe kluchy" jak Duncan. A w ogóle Logan ma coś w sobie,jest zajebiście podniecający,wiec wydaje mi się że to jego kocha Weronika...

summerdeath

Ja z filmu wywnioskowałam, że Veronica kocha Duncana, a Logan to tylko takie chwilowe zauroczenie, fascynacja.

Ana_Vanessa

brr jak ja nie lubie duncana. drewniane i nudne niewiadomo co. i chce zeby logan sie zrobil taki jaki byl w 1 serii i zeby weronika do niego wrocila. on jest przynajmniej facetem w pelnym znaczeniu tego slowa. bo na duncana juz patrzec nie moge. psieech ;P

ilmare

według mnie to ona ciągle kocha Logana to widac w drugim sezonie... jak jest zazdrosna o niego i wogóle.. a on tak samo.. na szczęscie potem się zejda chociaż ich związke niee będzie łatwy...