Tak sie zastanawiam..i dojść dop tego nie moge..Którego Duncana czy Logana kocha Veronica?
Sory, jak już taki wpis byl.
Wiesz masz ten sam dylemat co ja :D! Ale myśle że ona sama nie wie co do którego czuje :P! Ale z D była dłużej niż z L :> więc może D
heh... no mi sie wydaje ze teraz jest z duncanem ze wzgledu na wspomnienia, rozstala sie z loganem a duncan znowu sie zaczal starac.. ale z loganem to jest chyba takie szczere, tylko ze ona sama nie moze zrozumiec co naprawde czuje.. dzis jak weszla do autobusu z duncanem to tak sie zamyslila jak widziala logana odchodzacego... ach ! ;D ja tylko czekam kiedy wroci do logana ;)
moze mi ktos powiedz o co sie poklucila z loganem bo ja bylam w szkole i oczywiscie nie widzilam
z gory dzikuje
Duncan jest za grzeczny,dziewczyna potrzebuje faceta przy którym sie coś dzieje a nie takie "ciepłe kluchy" jak Duncan. A w ogóle Logan ma coś w sobie,jest zajebiście podniecający,wiec wydaje mi się że to jego kocha Weronika...
Ja z filmu wywnioskowałam, że Veronica kocha Duncana, a Logan to tylko takie chwilowe zauroczenie, fascynacja.
brr jak ja nie lubie duncana. drewniane i nudne niewiadomo co. i chce zeby logan sie zrobil taki jaki byl w 1 serii i zeby weronika do niego wrocila. on jest przynajmniej facetem w pelnym znaczeniu tego slowa. bo na duncana juz patrzec nie moge. psieech ;P