Który serial jest lepszy "Weronika Mars" czy "Życie na fali" ???
Jak myślicie ???
Powiem szczerze,że jeden i drugi serial ma coś w sobie ,ale w Weronice Mars nie ma narazie scen miłosnych dlatego to jest trudna odpowiedz:D.Każdy film młodziezowy jest super jak dla mnie zwłaszcza,ze jest dla nas młodych ludzi o ,których żadko się pamięta.W dodatku taka pora:|
JA powiem tak bardziej podeszła mnie weronika mars.Ma coś w sobie coś nowego nie kojarze żadnego podobnego serialu o takowej akcji co właśnie mnie przyciągnęło by ją oglądać.A życie na fali takie typowe jest pierwsze skojarzenie jakie mi się narzuca to chociby kolejny serial south beach poprostu trochę mnie przynudza.obejrzawszy 2 serie życia na fali się zmęczyłem.I nie miałem cheć już na kolejne a obejrzaszy weronike mars oczekuje aż cały 3 sezozn dobiegnie końca by go obejrzeć i mam nadzieje że sie nie rozczaruje.Dla mnie to jakaś odmiana jest i dlatego pewnie mi się tak ten serial podoba chociaż jakby patrzeć szerzej napewno znalazłbym wiele rzeczy które mógłbym w nim zkrytykować ale pomimo wszystko wciąż i wciąż mógłbym go oglądać.
Jasne, że Weronika Mars!!!!! Życie na fali też nie było złe ale jak dla mnie to Weroniki nie przebije.
ogladałem OC wiec mogę się wypowiedziec ze Veronica Mars jest lepsza o sto razy!!! choć moja dziewczyna oglada tylko OC :pp ale jak jest u mnie to tylko W.M :) ze sql sie zwolniłem zeby dzis na 14 byc w dommku :)!! niezłe poswiecenie co nie :D:D
Trudno się zdecydować, ale sądzę, ze O.C. jest bardziej przewidywalne... I mimo tego, że Marissa ginie w trzecim sezonie, to i tak wcześniej zawsze był 'happy end'... A z youtube wiadomo, ze następne serie VM nie będą takie słodkie i przewidywalne, usłane różami... Co z ta ciazą?! Ktoś coś wie? Jeśli tak, to napiszcie - raya90@op.pl
Taa, "happy end". Jak postrzelenie Treya i ucieczka chłopaków z domu. Prawdziwe happy endy :D:D:D:D:D:D
Oczywiście Weronika!!!!! Strasznie się wciągłam i właśnie 15 minut temu przeżyłam rozczarowanie, że się skończył i nie obejrzę kolejnego odcinka. Co ja będę oglądać przed pójściem do pracy.
No teraz to się na pewno nie spóźnię!
The O.C. rules! Ma lżejszy klimat i łatwiej się wczuć w bohaterow. Weronike też lubie ale nie jest to ten poziom lubienia co przy OC. A poza tym TVN schrzanił i jedno i drugie przez godzine emisji!
Bardzo lubie zarowno oba seriale..ale jednak...Veronika Mars góra bo jest taki nieprzewidywalny..:)
No jasne,że Weronika Mars jest lepsza od Życia na fali. Dlatego jestem nie pocieszona z tego powodu,że następna serio będzie w Tv nie wiadomo kiedy :/ Pozdrawiem :*
Oba są do niczego.Takie typowo amerykańskie.Tylko prosze bez złośliwosci,obejrzałam kilka odcinków,zanim wyrobiłam sobie o nich opinię.Nuda i tyle.Puściliby czasami na TVN-ie jakiś dobry film,ale nie-tylko same przejedzone starocie albo powtórki badziewnych seriali:P
dzisiaj ogladalam O.C. to straszne badziewie! VM jest 1000 razy lepsza od tego!! gdyby tak TVN puscil nastepna serie. . ..
O.C. zaczęłam oglądać juz duuuzo wczesniej i pokochałam ten serial, a od kiedy oglądam Weronikę uważam, że oba te seriale są rewelacyjne i praktycznie na tym samym poziomie:)
zarówno O.C. jak VM oglądam od początku emisji w Polsce O.C. nawet zakupiłem na dvd w empiku :] oba te seriale sledze na bieżąco O.C niestety już się skończyło :/ a VM jest na 3sezonie według mnie oba seriale są cool ale O.C. zdecydowanie wygrywa, Wm jest pozbawiona tego rodzaju który jest w
O.C.
A na czym ten owy rodzaj polega odpowiedz mi ? bo ja owego rodzaju nie znalazlem ;/ jesli ktos odnalazl ''owy'' rodzaj niech da znac:D
taki ironiczny...w wm tego nie ma...zresztą nie było pewne czy 3 sezon wm wogóle wyjdzie a w "polskim" internecie znajdziemy co najwyżej jakiś blog o wm brak dobrej strony o wm.
moim zdaniem Veronica jest lepsza od OC. W OC wszystko kręci się wokół romansów itp. jak w telenowelach, VM ma ciekawszą osobowość niz bohaterowie OC.
Nie wiem czy ktoś z was wie, że zanim kawałek "We used to be friends" zanim został motywem przewodnim był wykorzystany w O.C. w odcinku 1 serii, a było to w odcinku kiedy dowiadujemy się, że ojciec Luka jest Gejem, a tak btw. stacja CV która emituję VM również emitowała O.C. choć nie była jego "stwórca" a nawet była zainteresowana odkupieniem od Fox praw do serialu a to chyba o czymś świadczy...O.C.
Weronica Mars oczywiście jest najlepsza i to nie ulega najmniejszej wątpliwości! Mam prośbe.. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak sciągnąc trzeci sezon? moje gg: 3995508 PLZ!!!
oczywiscie ze Weronika Mars jest lepsza, wiecej i ciekawiaj sie tam dzieje,a OC jest nudne..........
tożż to "Żucie na fali" to totalna nuda ;/ x|
Rano zamiast się rozbudzić to zasypiam przed TV :| :| :| :|
echh...
VM o wiele lepsza (:
ile mam przeżyć tych odcinków OC ? ? ? :O :O :O :O
niech dadzą coś innego (: