Pod sam koniec dzisiejszego odcinka Veronica przypinała do lustra karteczkę z wróżbą ciasteczkową, na której była złota myśl i liczby: 4 8 15 16 23 42. Liczby te są znane z serialu Lost. Jedno pytanie: Czy Zagubieni i Veronica Mars mają ze sobą coś wspólnego? Czy jest to jakaś mała (nikła) współpraca pomiędzy serialami?
To tak mała ciekawostka, bo bardzo mnie to zaintrygowało. Dziwny zbieg okoliczności.
Też jestem ciekawa :)
Może jutro poszukam jakieś powiązania, np. ci sami scenarzyści - dziś już mi się nie chce...
hmm... mi sie wydaje że są może ci sami scenarzyści... albo jakieś... nie wiem... ale ja kocham ten serial i "LOGANA" x) on jest taki sweeeeeet na tym zdjęciu o aktorach x) sweeeeeet;*
chodzilo o czas emisji tych seriali :) przez pewien czas były nadawane o tej samej godzinie i trzeba sie bylo zdecydowac, co ogladac :) to takie "puszczenie oka" ze strony tworcow Veronici Mars do fanow Losta, ktorzy ogladaja powtorki lub sciagaja serial :D
Hej!!! Ogladalam wczorajszy odcinek czy ktos moglby mi przytoczyc tekst tej wrozby bo bardzo mi sie podobalo co bylo napisane o milosciale nie wiem jak dokladnie brzmialo podaje moje gg 6354348 to dla mnie ważne pozdrawiam... i dziekuje
"PRAWDZIWE HISTORIE MIŁOSNE NIGDY SIĘ NIE KOŃCZĄ" TO BRZMIAŁO TAK A NIE TAK JAK WY TU WYPISUJE > CAŁUSY
ooo tak masz racje pomylilam sie bo dawno ogladalam ten odcinek i przekrecilam troche ;p "true love stories never have endings"
a ja nie oglądam Losta, więc może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego te liczby są niby z tego serialu i co w nim znaczyły??
troche to skomplikowane,poniewaz te liczby w Loscie pojawiaja sie w kilku historiach.Miedzy innymi są zwycięskimi liczbami w loterii,wpisuje sie je jako kod w bunkrze,itd.Trzeba ogladac Losta=)
oglądałem I serię, pod konie już tylko z przyzwyczajenia. Po kilku odcinkach II serii zrezygnowałem w ogóle bo była to strata czasu dla mnie.... serial dla mnie zrobił sie niesamowicie nudny, na siłe komplikowanie różnych rzeczy...
wow:) wiedziałem ze się znajdzie jakiś debil który tak to skomentuje:] wyraziłem poprostu swoją opinię na temat tego serialu, ty możesz mieć inną, różnica jest taka że ja nikogo nie obrażam za to że ogląda ten serial. Prawda jest taka ze serial mnie nudził i nie było to spowodowane stopniem skomplikowania serialu.
Ale czy ja Cie obrażam. Z Twojej wypowiedzi właśnie to wynikało. Przepraszam, jeśli Cię to obraziło, ale ja Ciebie nie nazwałam Debilem. Pozdrawiam. ;)