PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Czy może mi ktoś streścić odcinek 8 Veroniki Mars?? Nie mogłam ogladbnąć a nie chce byc zacofana w jednym odcinku, bo penie byl ciekawy, zreszta jak wszystkie.
Pzdr;*

ocenił(a) serial na 10
Agniesia99

Ale ktory sezon? Jezeli pierwszy to :

"Zorganizowany dla studentów w sieci "test czystości", miał być anonimowy. Niestety, ktoś pozwolił sobie na makabryczny żart i ujawnił dane personalne ankietowanych. Kompromitacja i przykrość spotkały między innymi Meg (Alona Tal). Weronika lubi Meg, uważa ją za fajną dziewczynę i dlatego postanawia odszukać i ukarać autora żartu. W poszukiwaniach zdrajcy pomaga jej znakomita specjalistka od komputerów, Mac (Tina Majorino). Jednocześnie Keith zajmuje się sprawą Wallace'a i jego mamy, którzy mają kłopoty z właścicielem mieszkania. Weronika decyduje się również na spotkanie z domniemanym zabójcą Lilly, Abelem Koontz (Christian Clemenson), aby kolejny raz wysłuchać jego zeznań." opis TVN.

W necie jest pelno streszczen poszcszegolnych odcinkow. Wystarczy poszukac (i uwazac, aby nie przeczytac za duzo ;) )

goldsilver

Chodzilo mi o drugi sezon. A znasz jakieś linki do streszczen tego odcinka?

ocenił(a) serial na 10
Agniesia99

Streszczenie (niestety po ang., ale dosyc latwe slowka, nie powinno Ci sprawic zadnego problemu zrozumienie textu):

Veronica helps Keith determine who is haunting a school bus crash victim's parents, currently embroiled in a suit against the school district for negligence.

Meanwhile, after Logan asks for help fighting the murder charge against him, Veronica stumbles into a dangerous situation with the local Irish mob. Later, Weevil's leadership of the P.C.H. Bike Club Boyz is put into question.

I jeszcze maly dodatek:

http://neptune.mojeforum.net/index.php

ocenił(a) serial na 10
Agniesia99

Oraz jeszcze inna stronka:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Weronika_Mars