PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23216
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

jaki odcinek po obejrzeniu całego serialu podobał wam sie najbardziej???
ja uważam że najlepszy był 11 z 2 sezonu kiedy Duncan uciekł z dzieckiem:D

ocenił(a) serial na 8
OluSiA16

Chyba ostatni odcinek 2 serii i 21 odc 1(The trip to the dentist)-tyle się tam działo! 11 drugiej serii też dobry. a z 3? bo ja wiem...chyba ten, w którym rozwiązana została sprawa morderstwa dziekana. bo mnie zaskoczył.

ocenił(a) serial na 10
OluSiA16

mnie się najbardzie podobał 9 odcinek 3 sezonu a najlepsza była w nim ta scena gdy Logan się wkurzył na policje bo zignorowali telefon gdy veronica ich wzywała i Logan wziął kij i im zdmolował samochód :) i super też był ostatni odcinek 2 sezonu...

OluSiA16

Zakończenie serii 2, bo najbardziej mnie zaskoczyło. Pilot też był bardzo ciekawy i ten odcinek 2 serii z wesołym miasteczkiem i skradzioną kasetką. Jeśli chodzi o 3 serię to były dużo gorsze, ale jak mam wybrać to zhyba ten z imprezą urodzinową Parker.

ocenił(a) serial na 10
OluSiA16

Nie pamietam który to był dokładnie odcinek 3 sezonu, ale chyba 12 albo 13, kiedy Veronica była w celi, robiła pompki, zrbiła sobie tatuaż i ogólnie zachowywała się dośc komicznie. I zgadzam się z wami, że ostatni odcinek 2 serii był rewelacyjny.

ocenił(a) serial na 10
OluSiA16

Mi bardzo podobał sie odcinek z I serii jak Logan pierwszy raz pocałował Veronikę i zaczeli byc ze sobą. Ale również fajny był ostatni odcinek II serii(LoVe razem)i wogóle cała II seria była fajna.