PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Dla mnie Veronika Mars to najlepszy serial jaki widzialem wszystkie inne to kicz w porownaniu do Weroniki Mars :) Weronika RZADZI !

ocenił(a) serial na 10

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Dla mnie VERONICA MARS jest również najlepszym serialem jaki kiedykolwiek widziałam! VERONICA MARS IS THE BEST!!!!!

luczynka

nie jestem zbyt oryginalna, ale musze sie z wami zgodzić;) Weronika Mars to najlepszy serial jaki istnieje! lepszy od O.C i wszystkich innych jakie powstają i prawdopodobnie w przyszłości powstaną:D Weronica jest najlepsza, juz nie mówiąc o Loganie :D :D :D :D

luczynka

Ludzie!!! Veronica Mars to jest film wszech czasów ciekawe tylko kiedy w TV poleci 3 czesc tego filmu oczywiscie w polskiej TV bo w Tv to nietosamo co na kompie

Jeżeli ktoś zna odpowiedz na to pytanie niech pisze diego15@onet.eu

Pozdro dla wszystkich fanów Veroniki Mars

ocenił(a) serial na 10
diego15

Diego przestan wreszcie pisać że VM to film! :P drażni mnie to

Fluorescent

A co to jest jaknie film!? Może książka :P

ocenił(a) serial na 10
diego15

Ogólnie mówiąc jest to film, ale tak w ogóle to serial :) A kiedy piszesz zdanie typu: "kiedy w TV poleci 3 czesc tego filmu " to brzmi to dziwnie.

ocenił(a) serial na 8
Fluorescent

Zgadzam się,VM to jeden z najlepszych seriali jakie znam,a na pewno najlepszy wśród seriali dla młodzieży.Nie myślałam że się tak wciągnę;)

Fluorescent

Hmmm.....masz racje to serial,ale każdy serial to przecież też film:)

diego15

A i tak naprawde niemam na imie Diego... :)

ocenił(a) serial na 10
diego15

No co Ty... a myślałam, że to Twoje prawdziwe imię... cholera toś mnie zaskoczył

;)

diego15

Jasne ze Veronica Mars to zajebisty serial :) serio ale lepszegoi nie było i nie bedzie!Nie wiem kiedy bedzie nastepna seria ale możesz sciągnąć :* jesli chcesz to mogę podać ci linka skąd,oczywiscie przez torrenta bo inaczej chyba sie jeszcze nie da.

patryska155

Podaj linka :) Będę wdzięczna!! Bo oglądnęłabym już ta serie

goshe

http://isohunt.com/torrents/?iht=-1&ihq=Veronica+Mars+season3 z tej stronki ściągasz sobie ktoregoś z torrentów, przez program który pobierzesz z http://pobieralnia.pl/plik-906-utorrent-1-6-1-build-489.html
Najpierw radziła bym pobrac program a nastepnie torrenta potem po jakis kilku dniach ściągania masz 15 odcinków trzeciego sezonu Veronica Mars. Aha i program powinien być ze spolszczeniem wiec nie powinno byc kłopotów!
Przypominam o mojej stronce www.veronicamarsworld.blog.onet.pl!!!!! :P

patryska155

Prosze prześlij link na mojego e-maila diego15@onet.eu Proszę!!!!!! Muszę koniecznie zobaczyć 3 serie Veronicy Mars

diego15

wszystko masz już napisane tu Diego wiec nie bede ci zaśmiecac skrzynki :P