PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

juz sie nie moge doczekac szczerze mowiac, ale te przerwy sa niestety w kazdym serialu, w jednym dluzsze w innym nie tak bardzo.

Happily_ever_after

I ciekekawe jaka bedzie trzecia duza sprawa, wiecie cos o tym??

ocenił(a) serial na 7
Happily_ever_after

jaka przerwa? gdzie ogladcie VM? 3 serie? chyba na jakims amorokańskim kanale? chyba ze sciagacie i jest przewra w dostawie ;)

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

masz fajnie po ściągasz sobie a ja muszę czekać na tvn... proszę wyślij mi to ma maila - (linki) to to omówimy :) - patrykjamroz@neostrada.pl

ocenił(a) serial na 10
patryk_35

bardzo proszę!!!! dołączam się do prośby :P

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

Hej ;) z kąd ściągasz V.M ?? Chodzi mi o program jak by co ;)
Pozdrowionka

pati350

Tak Niziel, widocznie nie wiesz, ale w serialach w Stanach sa przerwy pomiedzy odcinkami i teraz jest przerwa 2 miesiace w VM pomiedzy 15, a 16 odcinkiem.
Jezeli chodzi o sciaganie to wystarczy miec jakikolwiek program do wymiany plikow p2p np. BearShare, Ares, eMule etc.

ocenił(a) serial na 9
Happily_ever_after

Polecam Bearshare !:P 1 i 2 serie ciezko sie sciagalo ale 3 idzie gladko :D

ocenił(a) serial na 7
Calanthess

Byłam w Stanach ale wówczas telewizja mało mnie interesowała ale dziekuje za informację, teraz juz wiem że sa przerwy, nie wiem tylko po co?
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
niziel

hej

a jak myślicie o kogo chodziło w 15 odicnku? co to za biznesmen mogłbyc zabiity? może tata Duncana? cholernie mnie to zaciekawilo..a premiera dopiero 1 maja....:(

ocenił(a) serial na 10
astghik07

jak wy ogladacie ten 15 odcinekm 3 sreie
kiedy on lecial

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

A KIEDY BĘDZIE TEN 16 ODCIENEK? BO PRZEZ ŚWIETA ZOBACZYŁEM JUŻ 15 :)

patryk_35

1-go maja, czyli u nas 2-go

Happily_ever_after

odcinek 15 byl 27 lutego 07, a jezeli pytasz skad sciagamy to poczytaj sobie kilka tematow wstecz bo juz nie wiem ile osob o to pytalo