PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Ostatni odcinek:)

ocenił(a) serial na 9

Nie przegapcie dzisiejszego docinka, bo to juz ostatni w 2 sezonie.Naprawde jest bardzo dobry, wychodzi na jaw kto stał za wypadkiem autobusu, ktoś kogo nikt by nigdy nie podejrzewał:) Aaron dostanie za swoje;] bardzo fajny koniec:) oglnie mi sie bardzo podobał ten odicnkrk gdy go oglądałam jakies 4 miesiace temu:) wiec z checia go dzis zobacze ponownie:)

ocenił(a) serial na 7
astghik07

hardkor!!!

Tata napewno z...ł?
Szkoda......
Niezła opcja, takie niespodzianki!!!

ocenił(a) serial na 7
niziel

hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra zyje to dobrze!!!!!

Całkiem ok sie skonczyłojak dla mnie! dobrze ze jest z L....

i duncan jaki chojrak!

ocenił(a) serial na 10
astghik07

a ja tak lubiłam Beavera:/myślałam, ze jeszcze go zobaczę w 3sezonie a tu...
cholera!

astghik07

Swieeeeeeeeeeetny odcinek!! genialny!! :D:D w zyciu bym sie nie spodziewala ze to cassidy casablancas jest mordercą!! w ogole genialne zakonczenie, niepewnosci co to zycia ojca Weroniki, związek z Loganem, śmierć Aarona:) SUPER SUPER i jeszcze raz SUPER!! :):)

ocenił(a) serial na 10
astek808

A mi się chce płakać...To juz koniec!!! NiEEE!!! ( Ale musze przyznać racje! ten odcinek był z.......y !!!

ocenił(a) serial na 10
astghik07

A co chce Kendall od Keitha ? :D poczekamy :D ...pozdrawiam fanów !

ocenił(a) serial na 10
Majkelo87

VERONICA + LOGAN
CZy wie ktoś czy bedzie 4 sezon?? Mam nadzieje że bedzie. Weronika nareszcie jest z Loganem ,ja uwazam ze mordercą powinnien byc kto inny naprzykład głupi Duncan. Przynajmniej weronika nie miałaby problemu z kim powinna być:] A chociaż Duncan sie przydał w jednym przypadku. Ktoś musiał zapołacić płatnemu mordercy.

ocenił(a) serial na 10
Majkelo87

Częś czy będzie 4 seria??? Odpowiedz!!!

ocenił(a) serial na 10
astghik07

Cześć...;) Z kąd ściągałaś odcinki? Ja probowałam z BearShare ale nie wyświetla mi się lista...;( A takie pytanko co chciała Kendal od ojaca V.?
Pozdrowionka :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
astghik07

zajebisty odcinek!!! :)
wczoraj oglądałam o północy na kompie i dziś jeszcze raz w tv... :)
...

ocenił(a) serial na 7
acidd

fajny fajny
a ja mam dopiero połowe 2 serii ;( i sciaga mi sie 3....

niziel

CO będzie w pierwszym odcinku 3 seriii ?? proszę o skrót :D

ocenił(a) serial na 8
nhales

spoiler

No wiec pierwszy dzien Veronici na studiach.Wallece ma nowego wspolokatora,Piza,ktory zostaje okradziony.Veronica pomaga mu odnalezc rzeczy.Logan i Veronica sa para,a Veronica podoba sie Pizowi.Pojawia sie Parker,wspolokatorka Mac.Mac caly czas dochodzi do siebie po sprawie z Beaverem.Ojciec Veronici pomaga dawnemu wspolnikowi Kendall Fitzpatricowi,temu co byl w wiezieniu i odwozi go do niej.Okazuje sie ze jest on jednak wredny,zabija Kendall,a ojciec veronici ucieka.Parker budzi sie rano z ogolana glowa i okazuje sie ze zostala zgwalcona.

ocenił(a) serial na 10
_Mia_

Heah!!!Będzie 4 seria??? dziewczynki95.blog.onet.pl

ocenił(a) serial na 7
astghik07

a na jakim uniwerku wyladuje weronika? logan? wallace?

ocenił(a) serial na 8
niziel

spoiler

Wszyscy pojda do Hearst,wiec zostaja w Neptune:)

ocenił(a) serial na 10
_Mia_

A co będzie z Eli "Weevil" Navarro ??? Było mi szkoda w dzisiejszym odcinku. I wogóle dlaczego już się SKOŃCZYŁ 2 SEZON buuuu. Teraz trzeba czekać aż raczą puścić 3. Niestety!!! Pozdro :)

astghik07

tylko ze 3 tak szybko nie puszcza...:( trzeba sobie radzic samemu przez neta. pzdr

ocenił(a) serial na 7
astek808

a mi sie wydawało ze to fitzpatrikowie przywiazali go do umywalki w łazience na tym stadionie, a nie Weevil, tak?
Bo za co oni go aresztowali? bo nie skapnełam sie z tym watkiem!

niziel

No też mi się tak zdaje. Zresztą Weevil się bardzo zmienił i on się nie mści teraz, to już nie jest w jego stylu tak w sumie. A przynajmniej nie mści się w ten sposób.
Kurcze i teraz tyle czasu bez VM...:( Lubię O.C. ale już dawno mam wszystkie serie i obejrzałam je, więc jak dla mnie, to nie jest super zastępstwo....

ocenił(a) serial na 10
niziel

No bo wczoraj te dzieciaki nakapowały na biednego Weevila bo widziały jak ten go pobił i ukradł mu tą kase ,a potem podrzucił spowrotem żeby Fitzpatrkowie się z nim policzyli tylko ,że tych drugich nikt nie przylapał... ,a Weevil tylko się nimi posluzył :) ...z tego co mi wiadomo to w 3 będzie woźnym czy kimś w tym rodzaju :)
Żal mi było Veroniki jak tak stała na lotnisku i czekała na ojca... :/
,a ten koleś który zabił Arona to nie byl płatny zabójca tylko ten koleś który pracował u Kaneów :)
Wątek LoVe na końcu boski :) no i w trzeciej seri też jest kilka takich fajnych momentów :D

ocenił(a) serial na 10
astek808

ile odcinków ma 3 sezon?? bo słyszałam że jest 15 a potem że 22 i w końcu że jest 20. Już się pogubiła :) więc ile ma odcinków??

ocenił(a) serial na 10
astghik07

Postaram sie krótko to wszystko podsumować.Kiedy pisaliście,ze ostatni odcinek 3 serii będzie genialny to naprawde nie przesadzaliście.Był świetny.oczywiście musiałam go sobie nagrac,bo byłam na uczelni do 16,ale po powrocie wyrwałam pilotka z rak rodzinki i odpaliłam dvd:)jak ja sie bałam,że jej ojciec zginie,ale dobrze się skończyło.Tatusiowi Logana sie należało:P nio i wkoncu moja ulubiona para do siebie wróciła.Jak oni fajnie wygladaja:)nio to tylko tyle.takie skromne wrażenia.Musze mieć 3 serie:P

ocenił(a) serial na 10
astghik07

Fantastyczny film szkoda że to koniec , niestety nie oglondałam ostatniego odcinka ale z pewnością oglondne powtórek
Pozdrawiam

astghik07

W tv pewnie nie puszczą 3 sezonu długo bo czekają aż wyjdą wszystkie odcinki... słyszałam że ma być ich 20 ;] najpierw była umowa na 13 dlatego w 13 odcinek wygląda tak jakby to był już koniec... jedna sprawa rozwiązana.
Obejrzałam jak na razie wszystkie odcinki ale ciągle wracam do starych żeby sobie przypomnieć szczegóły :P
Kolejny odcinek 3 serii 1.05 ;]

astghik07

W tv pewnie nie puszczą 3 sezonu długo bo czekają aż wyjdą wszystkie odcinki... słyszałam że ma być ich 20 ;] najpierw była umowa na 13 dlatego w 13 odcinek wygląda tak jakby to był już koniec... jedna sprawa rozwiązana.
Obejrzałam jak na razie wszystkie odcinki ale ciągle wracam do starych żeby sobie przypomnieć szczegóły :P
Kolejny odcinek 3 serii 1.05 ;]

ocenił(a) serial na 9
kama_kg

A to sie wlasnie dowiedzialam dlaczego zakonczyli ta sprawe, ale jezeli chcieli skonczyc na 13 odcinku to pewnie nie bedzie 4 sezonu ;/ mam nadzieje ze nie skoncza tak jak oC na np 16 czy 17 odcinku :P:D

Calanthess

powiedzcie mi jeżeli ktoś oglądał 3 serie to ściągał ją czy na jakimś kanale może leciały?? a czy na TVN nowe odcinki mają być od pażdziernika to prawda???

ocenił(a) serial na 10
astghik07

Najlepiej ściągać z BearShare !
Są wszystkie odcinki 3 sezonu <które wyemitowano w Ameryce> ;] Ja mam już 5 i jestem dumna :D
Szybko pobiera się ,bo odcinek 42 minutowy około 1,5 h ;]
Jakość bardzo dobra ;]

POLECAM !

użytkownik usunięty
amiga_822

ta ja mam sciagniete 15 odcinkwo 3 sezonu i sie nie chwale

ocenił(a) serial na 10
astghik07

fordon37 - pełen podziw :D :D :D
ja mam dopiero 6 :)