Nie przegapcie dzisiejszego docinka, bo to juz ostatni w 2 sezonie.Naprawde jest bardzo dobry, wychodzi na jaw kto stał za wypadkiem autobusu, ktoś kogo nikt by nigdy nie podejrzewał:) Aaron dostanie za swoje;] bardzo fajny koniec:) oglnie mi sie bardzo podobał ten odicnkrk gdy go oglądałam jakies 4 miesiace temu:) wiec z checia go dzis zobacze ponownie:)
hardkor!!!
Tata napewno z...ł?
Szkoda......
Niezła opcja, takie niespodzianki!!!
hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra zyje to dobrze!!!!!
Całkiem ok sie skonczyłojak dla mnie! dobrze ze jest z L....
i duncan jaki chojrak!
a ja tak lubiłam Beavera:/myślałam, ze jeszcze go zobaczę w 3sezonie a tu...
cholera!
Swieeeeeeeeeeetny odcinek!! genialny!! :D:D w zyciu bym sie nie spodziewala ze to cassidy casablancas jest mordercą!! w ogole genialne zakonczenie, niepewnosci co to zycia ojca Weroniki, związek z Loganem, śmierć Aarona:) SUPER SUPER i jeszcze raz SUPER!! :):)
A mi się chce płakać...To juz koniec!!! NiEEE!!! ( Ale musze przyznać racje! ten odcinek był z.......y !!!
VERONICA + LOGAN
CZy wie ktoś czy bedzie 4 sezon?? Mam nadzieje że bedzie. Weronika nareszcie jest z Loganem ,ja uwazam ze mordercą powinnien byc kto inny naprzykład głupi Duncan. Przynajmniej weronika nie miałaby problemu z kim powinna być:] A chociaż Duncan sie przydał w jednym przypadku. Ktoś musiał zapołacić płatnemu mordercy.
Cześć...;) Z kąd ściągałaś odcinki? Ja probowałam z BearShare ale nie wyświetla mi się lista...;( A takie pytanko co chciała Kendal od ojaca V.?
Pozdrowionka :)
zajebisty odcinek!!! :)
wczoraj oglądałam o północy na kompie i dziś jeszcze raz w tv... :)
...
spoiler
No wiec pierwszy dzien Veronici na studiach.Wallece ma nowego wspolokatora,Piza,ktory zostaje okradziony.Veronica pomaga mu odnalezc rzeczy.Logan i Veronica sa para,a Veronica podoba sie Pizowi.Pojawia sie Parker,wspolokatorka Mac.Mac caly czas dochodzi do siebie po sprawie z Beaverem.Ojciec Veronici pomaga dawnemu wspolnikowi Kendall Fitzpatricowi,temu co byl w wiezieniu i odwozi go do niej.Okazuje sie ze jest on jednak wredny,zabija Kendall,a ojciec veronici ucieka.Parker budzi sie rano z ogolana glowa i okazuje sie ze zostala zgwalcona.
A co będzie z Eli "Weevil" Navarro ??? Było mi szkoda w dzisiejszym odcinku. I wogóle dlaczego już się SKOŃCZYŁ 2 SEZON buuuu. Teraz trzeba czekać aż raczą puścić 3. Niestety!!! Pozdro :)
a mi sie wydawało ze to fitzpatrikowie przywiazali go do umywalki w łazience na tym stadionie, a nie Weevil, tak?
Bo za co oni go aresztowali? bo nie skapnełam sie z tym watkiem!
No też mi się tak zdaje. Zresztą Weevil się bardzo zmienił i on się nie mści teraz, to już nie jest w jego stylu tak w sumie. A przynajmniej nie mści się w ten sposób.
Kurcze i teraz tyle czasu bez VM...:( Lubię O.C. ale już dawno mam wszystkie serie i obejrzałam je, więc jak dla mnie, to nie jest super zastępstwo....
No bo wczoraj te dzieciaki nakapowały na biednego Weevila bo widziały jak ten go pobił i ukradł mu tą kase ,a potem podrzucił spowrotem żeby Fitzpatrkowie się z nim policzyli tylko ,że tych drugich nikt nie przylapał... ,a Weevil tylko się nimi posluzył :) ...z tego co mi wiadomo to w 3 będzie woźnym czy kimś w tym rodzaju :)
Żal mi było Veroniki jak tak stała na lotnisku i czekała na ojca... :/
,a ten koleś który zabił Arona to nie byl płatny zabójca tylko ten koleś który pracował u Kaneów :)
Wątek LoVe na końcu boski :) no i w trzeciej seri też jest kilka takich fajnych momentów :D
ile odcinków ma 3 sezon?? bo słyszałam że jest 15 a potem że 22 i w końcu że jest 20. Już się pogubiła :) więc ile ma odcinków??
Postaram sie krótko to wszystko podsumować.Kiedy pisaliście,ze ostatni odcinek 3 serii będzie genialny to naprawde nie przesadzaliście.Był świetny.oczywiście musiałam go sobie nagrac,bo byłam na uczelni do 16,ale po powrocie wyrwałam pilotka z rak rodzinki i odpaliłam dvd:)jak ja sie bałam,że jej ojciec zginie,ale dobrze się skończyło.Tatusiowi Logana sie należało:P nio i wkoncu moja ulubiona para do siebie wróciła.Jak oni fajnie wygladaja:)nio to tylko tyle.takie skromne wrażenia.Musze mieć 3 serie:P
Fantastyczny film szkoda że to koniec , niestety nie oglondałam ostatniego odcinka ale z pewnością oglondne powtórek
Pozdrawiam
W tv pewnie nie puszczą 3 sezonu długo bo czekają aż wyjdą wszystkie odcinki... słyszałam że ma być ich 20 ;] najpierw była umowa na 13 dlatego w 13 odcinek wygląda tak jakby to był już koniec... jedna sprawa rozwiązana.
Obejrzałam jak na razie wszystkie odcinki ale ciągle wracam do starych żeby sobie przypomnieć szczegóły :P
Kolejny odcinek 3 serii 1.05 ;]
W tv pewnie nie puszczą 3 sezonu długo bo czekają aż wyjdą wszystkie odcinki... słyszałam że ma być ich 20 ;] najpierw była umowa na 13 dlatego w 13 odcinek wygląda tak jakby to był już koniec... jedna sprawa rozwiązana.
Obejrzałam jak na razie wszystkie odcinki ale ciągle wracam do starych żeby sobie przypomnieć szczegóły :P
Kolejny odcinek 3 serii 1.05 ;]
A to sie wlasnie dowiedzialam dlaczego zakonczyli ta sprawe, ale jezeli chcieli skonczyc na 13 odcinku to pewnie nie bedzie 4 sezonu ;/ mam nadzieje ze nie skoncza tak jak oC na np 16 czy 17 odcinku :P:D
powiedzcie mi jeżeli ktoś oglądał 3 serie to ściągał ją czy na jakimś kanale może leciały?? a czy na TVN nowe odcinki mają być od pażdziernika to prawda???
Najlepiej ściągać z BearShare !
Są wszystkie odcinki 3 sezonu <które wyemitowano w Ameryce> ;] Ja mam już 5 i jestem dumna :D
Szybko pobiera się ,bo odcinek 42 minutowy około 1,5 h ;]
Jakość bardzo dobra ;]
POLECAM !