Witam!
Przepraszam za moją nieobecność. Wiele osób już mnie pewnie zapomniało, no ale trudno. Długo nie oglądałem VM i tego bardzo żałuję. Ostatni odcinek jaki oglądałem to 3x17. Ile od tego czasu wyszło nowych?
Pozdrawiam,
patryk1412
Niestety muszę Cię zmartwić.Nie dość że 3 sezon kończy się kiepsko to jeszcze na dodatek więcej juz sezonów nie będzie.Podobno VM miała kiepska oglądalnośc i zaprzestali kręcenia kolejnych sezonów.Mi też starsznie przykro z tego powodu.Proszę nie zabijaj się.Nie chce mieć Cię na sumieniu.
Jak dla mnie to nie ma serialu podobnego do Veroniki Mars.Ten jest jedyny w swoim rodzaju,reszta się nie nadaje
17 maja 2007 roku stacja The CW ogłosiła, że nie powstanie czwarty sezon serialu. Trwają jednak negocjacje z producentami i aktorami w sprawie stworzenia nowego serialu powiązanego z "Weroniką Mars". Informacje o wynikach rozmów podane zostaną 15 czerwca. Stacja The CW nie będzie produkowała serialu "Weronika Mars", ale najprawdopodobniej powstanie film pełnometrażowy.
Dziś zobaczyłem ostatnio odcinek 3 sezonu i jestem zawiedziony. Ostatni odcinek jest pełen zagadek i tajemnic, które aż denerwują że są nie odkryte. Mam nadzieje że powyższy news się sprawdzi. Trzymajmy kciuki...