PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23252
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Pogubiłem się!

ocenił(a) serial na 10

Witam!

Przepraszam za moją nieobecność. Wiele osób już mnie pewnie zapomniało, no ale trudno. Długo nie oglądałem VM i tego bardzo żałuję. Ostatni odcinek jaki oglądałem to 3x17. Ile od tego czasu wyszło nowych?

Pozdrawiam,
patryk1412

ocenił(a) serial na 10
patryk_35

3 sezon VM liczy 20 odcinków.Więcej nie ma i już nie będzie.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
anitab_22

a będą jakieś następne sezony? :O bo się chyba zabije jak nie :/

ocenił(a) serial na 10
patryk_35

Niestety muszę Cię zmartwić.Nie dość że 3 sezon kończy się kiepsko to jeszcze na dodatek więcej juz sezonów nie będzie.Podobno VM miała kiepska oglądalnośc i zaprzestali kręcenia kolejnych sezonów.Mi też starsznie przykro z tego powodu.Proszę nie zabijaj się.Nie chce mieć Cię na sumieniu.

ocenił(a) serial na 10
anitab_22

beznadzieja... :( możecie mi polecić jakiś serial podobny do tego?

ocenił(a) serial na 10
patryk_35

Jak dla mnie to nie ma serialu podobnego do Veroniki Mars.Ten jest jedyny w swoim rodzaju,reszta się nie nadaje

ocenił(a) serial na 10
anitab_22

17 maja 2007 roku stacja The CW ogłosiła, że nie powstanie czwarty sezon serialu. Trwają jednak negocjacje z producentami i aktorami w sprawie stworzenia nowego serialu powiązanego z "Weroniką Mars". Informacje o wynikach rozmów podane zostaną 15 czerwca. Stacja The CW nie będzie produkowała serialu "Weronika Mars", ale najprawdopodobniej powstanie film pełnometrażowy.

Dziś zobaczyłem ostatnio odcinek 3 sezonu i jestem zawiedziony. Ostatni odcinek jest pełen zagadek i tajemnic, które aż denerwują że są nie odkryte. Mam nadzieje że powyższy news się sprawdzi. Trzymajmy kciuki...